bir hafta sonra dogurucam fakat ailem henuz bilmiyor:(yalnizim:((

katra212121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
336
168
33
43
14 yillik evliyim.ailemden uzagim.allahin emriyle evlendim fakat ailem beni adam akilli arayip sormadi.uzun yillar gurbette mucadele ettim su an iyi bi isim var.yine uzun sure cocuk istemedik isteyincede olmadi uc tup bebek denemesinden sonra sukur su an 38 haftalik gebeyim.sorunum su ki aileme gebeligimi hala soylemedim.onca yil bikez olsun yavrum bi sikintin var mi gurbettesin demediler kucuktum 19 yasinda evlendim ama onlar yavrulariyla hic ilgilenmediler.38 yasindaki ablamda su an gebe.ve o annemlerle ayni sokakta oturuyo.o gebe kalinca anne ve babam mutluluktan sarilmislar birbirlerine.ben hep ablamdan daha fedakar oldum ama ..:(karnimdaki kuzuma cok uzuluyorum.ben nasip oluda ikinci cocugumda olursa rabbim omur verdigince mezara kadar ilgilenip sorucam onlari ayirt etmeden.bir turlu soylemek icimden gelmiyor anne olacagimi.onlar ablamla mesgulken araya girmek istemiyorum belkide.belkide onemsemezlerse canimin yanacagindan korkuyorum.bilmiyorum:(((

14 yillik evliyim.ailemden uzagim.allahin emriyle evlendim fakat ailem beni adam akilli arayip sormadi.uzun yillar gurbette mucadele ettim su an iyi bi isim var.yine uzun sure cocuk istemedik isteyincede olmadi uc tup bebek denemesinden sonra sukur su an 38 haftalik gebeyim.sorunum su ki aileme gebeligimi hala soylemedim.onca yil bikez olsun yavrum bi sikintin var mi gurbettesin demediler kucuktum 19 yasinda evlendim ama onlar yavrulariyla hic ilgilenmediler.38 yasindaki ablamda su an gebe.ve o annemlerle ayni sokakta oturuyo.o gebe kalinca anne ve babam mutluluktan sarilmislar birbirlerine.ben hep ablamdan daha fedakar oldum ama ..:KK43:karnimdaki kuzuma cok uzuluyorum.ben nasip oluda ikinci cocugumda olursa rabbim omur verdigince mezara kadar ilgilenip sorucam onlari ayirt etmeden.bir turlu soylemek icimden gelmiyor anne olacagimi.onlar ablamla mesgulken araya girmek istemiyorum belkide.belkide onemsemezlerse canimin yanacagindan korkuyorum.bilmiyorum:KK43:((
Kacarak mi evlendin?

Hayir kacarak evlenmedim.19 yasindaydim.evde cok ciddi sorunlar vardi.siddet goruyordum ailemden.bu yuzden tanistigim ilk insanla evlendim.cok sukur esim dunyalar iyisi bi adam cikti.cok sukur.

Ama zaten iyi bir aile değilmiş ailen. Eşin kötü biri çıksaydı çok kötü olabilirdi. Bu insanlar arayıp sorsa ne sormasa ne.

Ailen sık aramasa da böyle birşeyi neden söylemedin ki?
Arayıp haber verseydin tepki verirler veya vermezler en azından bilgileri olurdu.
Hem söylememişsin hem de dertleniyorsun tuhaf.
Şu an ablan hamile seninle ilgilenemeyiz mi diyecekler çok sığ düşünüyorsun.

Telefonda ben hamileyim deseydin, tepkilerini ölçseydin keşke. Böyle kendi kendini daha çok yiyip bitirmişsin,bebişine yazık.
Hem de nasil.cok canim yaniyo.tepki olsaydi icimdeki elbet 9 ay susmazdim bi sekil soylerdim.iste beni korkutanda su ki tepki den degil icimden paylasmak gelmiyor.kendimi bir ailem var gibi hissetmiyorum

Te

Telde gorusuyoruz o da ben ararsam.aramazsam onlar hic aramaz.bazende yaz in firsat bulursam ben gidiyorum yanlarina.onlar ne geliyorlar ne de ariyorlar

Şiddet sonucu 19 yaşında evlenmeye iten insanlar için
ailen bile olsa gercekten üzülmene değmez.
Zaten yoklar, bundan sonra da olmasınlar..
Bebişin ve eşinle birlikte çok güzel günler görürsün inşallah.

Ama zaten iyi bir aile değilmiş ailen. Eşin kötü biri çıksaydı çok kötü olabilirdi. Bu insanlar arayıp sorsa ne sormasa ne.
Artik alismistim sormamalarina.hatta bi ara artik bende aramadim yaklasik 8 ay aramadim.babam ablama meslegi var diye havalanmis o yuzden aramiyo demis.cok kirildim.ben uzuldugumu anlasinlar diye aramamistim

valla şiddet gördüğün için kaçtığın tuhaf insanlar seni arasa ne olur aramasa ne olur...hamileliğini bilseler sanki kalkıp yanına gelecekler. boşver canın istiyorsa söyle istiyorsa söyleme...bunca yıl onları olduğu gibi kabullenmen gerekirdi. herhalde hamilelik sebebiyle hassaslaştn. seni seven sana değer verenlerle beraber ol, bebişine odaklan. değmez üzülmeye....

Bunca yıl sonra bebek sahibi olacaksın. Bence ara söyle. Nası tuttun içinde şimdiye kadar. Eminim sevineceklerdir.

Hayir kacarak evlenmedim.19 yasindaydim.evde cok ciddi sorunlar vardi.siddet goruyordum ailemden.bu yuzden tanistigim ilk insanla evlendim.cok sukur esim dunyalar iyisi bi adam cikti.cok sukur.

Allah eşinizden yana yüzünüzü güldürmüş.
eğer ailen ile bu kadar sorunlar varsa aranızda, onların çocuğun olup olmadığını bilmelerinin zaten çok önemi yok.
Evlatlar arasında bu kadar ayrım yapanları ben anlamıyorum.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim, korkularınızı anlayabiliyorum. Çok zor bir durum.
Bunca zamandır da ailenin duyarsız kalması da ayrı üzücü.

Hiç yıllık izne gitmedin mi ailenin yanına?
19 sene ciddi bir süre.

Back
X