Ya ben ne diyorum biliyo musunuz??Bu hafta hazirlik olsun bence cunku adaptasyon tam olamadi herkes bi sekilde kacamak yapti..Pazartesi herkes diyete baslasin kilosunu da yazarak..Ama artik kacamak yok ve spor da var tamam mi??
Benim hedefim 63 kiloya dusmek..Su an 78 im
Kizlar hani nerdesiniz? Neler yiyorsunuz bakim :))
Herkes tok heralde:))
Galibaben yarin tekrar baslicam diye bugun balik corba pilav menemen yogurt allah ne verdiyse yedim valla ama bu gobek niye boyle sis yaa of off
Ben dogumdan sonra (1,5-2 ay sonra) her namazin ardindan 50 mekik cekiyodum sezeryan dogum yapmama ragmen göbegim kalmadi canım tavsiye ederim
ben suan 64 kıloyo dustum yarın sabah gene tartılcam bugun ıkı saat yurudum resmen... bende 64ten 53 e ıstıyorum... ama ılk basta 60 sonra 57 sonra 55 en sona 53 yavas yavas hedef koydugumda en azından birinci hedefimi yapmıs oldum dıyorum moralim cok ıyı valla bı haftada kacamaklara ragmen 1.5 kılo verdım ama kızlar bu işin tek mucızesı o yaptıgım ellı dakıkalık spor.. ınanın evden cıkamıyosanız bıle acın netten vıdeo hareket yapın yoksa bu kacamakla bu kıloyu vermem ımkansızdı.
Ben de yarin baslycam diye asure yedim bugün:)Ama yarin insallah leslie mekik yuruyus kosu Allah ne verdiyse yani 1 haftada bakalim ne yapcaz..Hadi kapisalim diyip ortami kizistirmak suretiyle hirsa tavan yaptirmaya calisiyom:)
Ocak 20 ye kadar 16 kilo vermek gibi bir niyetim var..Yılmak yok cani ceken gelsin..Ben basarcagmza inaniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?