ozaman spor yapmadıgım zaman evde onuda yaparım hareketler ıyıye benzıyor
Ben de aksami menemenle gecistirmeyi dusunuyorum..Vücudumda bi kırgınlik var grip olcam sanırım bogazim sizliyo insallah hasta olmam ya tam böyle gaza gelmisken serip yatmak istemiyorum
Iyi hareketler vucudun temposunu yukseltyo cok da zorlamyo..Sen ne sporu yapyosun canım??
Bende simdi yemegimi yedim ve hic kacamak yapmadin gunu kapatiyorum 2 dilim ekmekle sebze yemegi yedim köfte yi yarin yapcam artik
Evet bendee sabah iki dilim toat ekmegi menemen bol acili, 1 bardak cay aksama dogru 1 mandalina 3 ceviz ve simdide koca bir tabak salata 1 dilim ekmek.. Yaklasik 1 saatde evde haraket yaptim :)) bu kadar
Evet var bir yaramazim :)oooovv baya iyi kısmışsın kendını bugun maşallah... canım sanırım evlısın ve bebısın var kac kılo oldun hamıleyken ve kac kıloda hamıle kaldın cunku suan benden bıle zayıfsın bekarımda
Harikasin canim insallah boyle devam eder darisi basimiza..
Evet var bir yaramazim :)
52 yle kaldim 68 le dogurdum dogumda 6 kg su gitti sonra patates diyeti yaptim 4 gun iki de ordan gittiisimdi 61-60 arasi git gel yapiyorum aslinda dahada verirdim kilo ama dogumdan sonra gunde 2 palet nerdeyse milka yogurtlu cikolata yedim boyle oturdu iste
Günaydın şimdi tartildimda 1 gunde 900 gr gitmis bile heralde cok kilo fazlaligim oldugundan ayy boyle giderse cok iyi
5 gündür ilk listedeki diyeti uyguluyorum ve 1.500 gr verdim zorlanmadan aç kalmadan..konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?