bravoooooooooooooo sana devam devammmm ben serdim yine birazcık ama bu hafta toparlıycam inşallah
dönüşümlü mü yapıyosun ??
Bence 1 haftada okadar cok kilo vermen hic iyi birsey degil kalici kilo kaybetmek istiyorsan ayda 3-4 kiloyu kendinize hedeflemeniz gerekiyor boyle sok diyetlere itibar etmeyin bir insanin 1 haftada 2 kg yag yakmasi imkansiz 10 saat spor yapsaniz haftada yine yakamazsiniz kas kaybedersiniz. ustelik aksam bile karbonhidrat beslenmissiniz ekmekle beraber ne spor yapiyorsunuz ne protein besleniyorsunuz proteinler vucuttan yag atimini saglar siz gunde 2 bardak yesilcay ictiginiz icin bence vücudunuz su kaybina ugramis sizde kilo degil su atmissiniz vucudunuzdan sizin iyiliginiz icin soyluyorum sok diyet listesi veren diyestisyenlere inanmayin
Saref bisey soracam diyetisyenin kan tahlili falan yapti mi yaptiysa bukisiye ozel diyet olabilir mi? Yok herkese goreyse hemen bende baslamak istiyorum dogumdan sonra kilo veremedim. Yani bu diyet herkese uyuyor mu?
Kizlar sizi dukan diyetine davet ediyorumm :)) 57 oldumm :)) son 5kg kaldi oda teste gore 14.2 ins :))
kan tahlili yaptırırsan iyi olur dedi ama şart değil dedi canım. gönül rahatlığıyla yapabilirsin cnm hiç bir zararı olmaz bu diyetin:)))
Arkadaşım çok güzel bir menü,benim de menüm böyle..yeşil çayı sevemedim sadece..
birde birşey sormak istiyorum..ben tatlı hastasıyım dr.un bunun için birşey önermedi mi??kaçamak yok mu?
kuru kayısı ve hurma yiyorum eğer canım tatlıyı çok isterse..:18:
yeşil çayı sevmeyen arkadaşlarım içine bir tane karanfil veya tarçın çubuğu atın tadı gayet güzel oluyo. Ayrıca yeşil çayları pakette sallama almayın aktara gidin 1 tl lik bile alsanız baya oluyo. Hem fiyat açısınan avantajlı hem daha faydalı. Tadı bile sallama çaylara göre daha farklı. Gerçek yeşil çay içtiğinizi o zaman anlıyosunuz.
yeşil çayı şekersiz içebilioymusun canım
Rakamlar asırı ucuk ki senin acil vermen gereken zararlı seviyede bir kilon yok. Kendin halledebilirsin bence. Ben buradaki diyetisyen ayça kaya diyetini yapıyorum haftada 2,5 kilo verdiriyor ortalama. Gecen sene de yapmıstık annemle birlikte o zaman da vermistim simdi yine basladım. Dukan vs o tarz diyetlere güvenmiyorum böyle cok acıdan beslenilmeli bence bir göz at canım dedigim diyete benceevet yeşil çayı ve siyah çayı şekersiz içiyorum kahveyide az şekerli. Gerçi kahveyi komple bıraksam daha iyi olacak ama günde en az 3 tane içiyorum. Bu arada bende aranıza katılmak istiyorum. Bir haftadan beri kendi çapımda diyete başladım. Üniversitedeyken çok zayıftım boyum 1,63 kilom en fazla 50ydi. Okul bitti işe başladım masa başı çalıştığım için kilo almaya başladım. 58 kiloyla evlendim. Yeni evlenincede bi 8 kilo aldım 66 oldum. Şimdi bir tane çocuğum var allahtan doğum kilom pek kalmadı şu an 68 kiloyum ama hep zayıf bi tip olduğum için halimden hiç memnun değilim. En azından bi 60 kiloya düşmek istiyorum. Televizyonda Gürkan Kubilay diye bi diyetisyen var dün onu araştırdım gitsem mi acaba diye aradım fiyat öğrendim. İlk tanışma fiyatı ve tahliller 500 TL tutuyomuş. Devamında paket satın alıyomuşsun. Verdiğin kiloları almamak için bi en az 6 aylık paket öneriyolar 2500TL. 3 aylık paket ise 1500TL. Rakamlar çok uçuk geldi bana bende şimdi kendi kendime bi deneyim bakalım dedim ne kadar zayıflıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?