bendun gene mantı ve tatlı kacırdım ama hıııc moralımı bozmıcam spora devam edıyorum ayrıca mezdekeyede basladım dans etmek ınanılmaz terletıyo su sporda ole terlemıyorum sırılsıklam kalıyorum hedefım subat 25de ıstedıgım kıloya ulasmak artık cok sıkıldım kotlarım buyukolmaya basladı ve yenı alma da ıstemıyorum kısa sure gıyecegm ıcın. alısverıs heyecanı ıle bogazımı daha cok tutasım varbıde martta ablam gelcek sasırsın ıstıyorum ((((
spor yapman çok güzel ama sporda nasıl olurda terlemezsin :)
nasıl bi spor yapıyosun :) ve hedefin nedir ?
ya normal spor aletlerı ıste 4 bacak ıkı bel hareketı. 50 dk yapıyoruz ne bılım tempolu yapıyoruz aslındaama hıc bıse dansdakı gbı terletmedı benı hatta oylekı su ıcınde kalıyorum atletım falan su ıcınde kalıyo. bıde spor sızcede etkılımı cnku ben dıyetı kacırsamda spor yaptgm hafta az da olsa kılo verıyorm yanı
bendun gene mantı ve tatlı kacırdım ama hıııc moralımı bozmıcam spora devam edıyorum ayrıca mezdekeyede basladım dans etmek ınanılmaz terletıyo su sporda ole terlemıyorum sırılsıklam kalıyorum hedefım subat 25de ıstedıgım kıloya ulasmak artık cok sıkıldım kotlarım buyukolmaya basladı ve yenı alma da ıstemıyorum kısa sure gıyecegm ıcın. alısverıs heyecanı ıle bogazımı daha cok tutasım varbıde martta ablam gelcek sasırsın ıstıyorum ((((
dans etmeyi seviyosan bu şekilde enerji sarfiyatı yapabilirsin ama spor yaparak bütün kasların çalışmasını sağlamak daha faydalı
karın kollar bacaklar vs. mesela benim antrenman yaptırdığım kişiler ayda 4-5 kg sadece yağdan verebiliyolar ve tabiki benm yazdığım beslenme programına uymak kaydıyla =) ayrıca sıkılaşma büyük mutluluk :)
bikaç konuda daha yazdım şimdi yine yazim..
spor etkili çünkü sölediğim gibi hem kilo vericeksin hem sıkılaşıcaksın ve şuan kaç yaşındasın bilmiyorum ama 40-45 yaşına sağlığın için yatırım yapman lazım :)
Pofidikpamuuuuk ben de istiyoruuum hadi ptesiden itibaren kapisalim miii?? Belki bu ikimizi de gaza getirir?
kapısalım anneeem ama benım su ıkı gundur bozuldu... yarın baslayalım bakalım p.tsıye kadar nasıl kılo vercez yanı 300 gramda versek bırakmayalım peşini.[/QUOT
Tamam bebis..Yarin basliyoruz o zamannnn
Bundiyet bennde hic bir ise yaramiyor tembellikten sporda yapamiyorum :;( ve su son ikigundur ipin ucunu epey kacirdim yani( bugun basladim spora guyya ins devamida gelir
Ahh ahh nerde göbek iki misli oldu nerdeyse, adam bu gidisle bosicak beniAaaylin aaylin aaaylinnn..Aylin burayaaa..Yaparsiin kiiiz vazgecme hemeeen hadi senle de kapisalim
Kızlar nerelerdesiniz durumlar nasıl ben 74 kiloyla 2.haftamı bitiriyorum. Sizde durumlar nasıl??? Yeni Gelenler hoş geldiniz:)
merabalar ben aranıza yeni katıldım ama tam 1 aydır ufak masum kaçamaklarla 81 kg dan 76.5 kğ düştüm şimdi kilo vermem durdu ne yapmalıyım
Ahh ahh nerde göbek iki misli oldu nerdeyse, adam bu gidisle bosicak benioff spor yapsam cabuk etki verir ama bizim kizdan raht yokki akil hep orda ( 7 kilo fazlalik var ama sanarsin 20 kilo vercemde veremiyom dusununce cok degil aslinda ama hepsi gobek ve bel cevresinde toplanmis coookk cirkin duruyo heleki oturunca offf off
Kilo:78.9
G: 99
B: 82
K: 107
Yanlar (can simidi): 101
Sag bacak: 63
Sol bacak: 63
Basliyoruuum..Aylin pofidikpamuk saref nerelerdesiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?