yok cnm makarna yok ama ben ekmekte yemiyorum bazen sadece sabahları .. normalde hiç tüketmediğim için unutuyorum ekmeği
cnm ben 04.03.2013 te başladım 78.300 kiloydum. 11.03.2013 te kontrole gittiğimde 74.900 kilo çıktım.
3 kilo 400 gr verdim toplamda :)) hayır spor yapmadım hiç...
canım birşey daha sorucam ben
sormayı unuttum yeşillik demissin sabah salata gibimi yani ?
yoksa maydanoz dereotu nane flnmı birde ne kadar yenicek 1 kasemi ?
anladım canım
ben işyerinde cıkan yemekleri secemediğim ıcın cok sıkıntı oluyor bazen ac kalmamak ıcın yıyorum makarna bugünde aynı şekılde yemek zorndayım cunku amakarnadan daha kötüsü var kızartma ıkısı arasında tercıh yapmak zorundayım
ay harika suan 110 kiloyum yarın budiyete başlıcam ne kadar verdigimi yazıcam size
kilo veremiyorum işallh zayıflRIM SANA DUACI OLRUM VALLA SAGOL
selamlar tatlım yolun hayırlı uğurlu olsun umarım dilediğin zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
listen çok kalabalık geldi gözüme diyet listesi gibi değil gibi bununla kilo verdinse bravo sana ben kilo bile alırdım sanırım
ama haftada o kadar kilo ne denli sağlıklı düşündürdü beni üstelik diyetisyen eşliğinde :44:
aslında o kadarda su içmişsin sudan niye gidiyor? diyetisyen bir şey söylemedi mi?
zeten verdiğin kilonun hepsi sırf yağ olmazki benim 3 kilo 200 gr yağ gerisi sudur diye düşünüyorum.
çoğunluğu yağdan gittiği için iyi dedi doktorum..
oturarakmı çalışıyorsun canım
birde artı olarak spor felan yapıyormusun bu diyette
arkadaşlar başlayan varmı hiç nasıl gidiyo ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?