bayanlar merhaba :) öncelikle saref diyet listene bayıldım doğrusu, çok zorlayıcı görünmüyor ayrıca aldığın sonuçlar da çok motive edici. ben 3-4 haftadır ayça kaya 1 ayda 8 kilo diyetini yapıyorum hem de harfiyen fakat şu ana kadar sadece 2 kg 800 gr verebildim. besin değerlerine karbonhidrat yağ protein dengesine çok önem veren bir diyet listesi değilmiş meğer, baştan savmaymış. şimdi senin diyetine başlamak istiyorum ben de :) zamanında diyetisyene gitmiştim o da buna benzer bir liste vermişti haftada 2 kg veriyordum umarım yine böyle sonuçlar alırım. boyum 172 kilom 75. mayısın sonuna kadar 65i görmek istiyorum ve ayrıca spor da yapıyorum ben umarım sonuç alırım kızlar. çabalayıp çabalayıp sonuç alamamaktan veya kilo verip geri almaktan bıktım...
1 ayda 8 kilo çok fazla yaa benim diyetisyenim 1 ayda 3-4 kilo diyo ama ben 5 kilo 600 gram civarında verdim ama çok hızlı gidiyosun dedi. o yüzden şimdiye kadar listemi hiç değiştirmedi hiçbi şekilde kısmadı hiçbişeyden listedeki :)))
bende spora başladım ama spordan sonra yemek yediğim için 600 gr yağdan almışım geçen hafta

günde 2.5-3 litre civarında su içiyoruzzz vee spordan sonra kesinlikle bişey yemiyoruzzz aksi halde spordan sonra yediğimiz herşey yağ olarak geri dönüyo.....
inşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz....