aynen liste süper zaten bende buna benzer bi diyet uyguluyorum artı fitnees yapıyorum haftada 3 gün
daha önce 95 kiloyla diyete başladım 78 i gördüm 3.5 ayda benden mutlusu yoktu :)
lakin lüzumsuz eski sevgilimle öyle sorunlar yaşadımki onun yüzünde kendimle hiç ilgilenmedim aynaya bile bakmıyodum ona olan hırsımı kendimden çıkardım şimdi 100.40 kg mım
ama umudum hırsım yerimde şimdi beni çok seven bi sevgilim var olduğum gibi seviyo beni :) bende onu :) zayıflamamı bile istemiyo görüntünü takma ben seni gönül gözümle görüyorum ama geleceği düşünüyosan yavaş ve az zayıfla diyoo sağlığını kaybetme diyo tabi kilolu olmak asıl sağlıksızlıktır uzun sürede hafif hafif zayıflamam lazım
sonuç olarak kendimde o gücü o hırsı görüyorum yavaş yavaş incelicem zaten uzun boyluyum ve vücudum orantılı biraz zayıfladığımı görsem sonrası benim için daha kolay çünkü çabuk zayıflayanlardanım aldımmıda gene çabuk kilo alıyorum o ayrı :)
canım benım ablamda 100 kılo cıvarında hırısını sakın bırakma ayrıca erkek arkadasında cok haklı benım ablamın kocası gıbı dusunuyo görüntüden ziyade saglık için sart gram gramda olsa verelım su kıloları hadi bakalııımm tey tey