Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim yaw artik burdayim bakalim haftaya kim kac kiloyla baslycakValla ben burdayım da kimsecikler yok bu diyette boyle olmuyo
Valla ben burdayım da kimsecikler yok bu diyette boyle olmuyo
Yaws bn standart kaliyorumBen geldim yaw artik burdayim bakalim haftaya kim kac kiloyla baslycak
Bende buralardayimama bebisten zaman olmuyo.. Neler yaptiniz neler yiyorsunuz bakalim :) aksami koca bi tabak salata ve tavukla kapadim ama iki tane revani yedim ;(
Gunaydin kizlarr ...Zaten birden kesilmiyo önceden yediklerimizi dusunsenize takmatin kaçamakları ama mesela bir dahakine sütlü tatli ye kacamak yapicagin zaman yada bitter çikolata yada size soyle söyliyim şekersiz pudingler satılıyor onlardan alıp toz tatlandırıcı kullanarak yapabilirsiniz 0 kalori:)
Gunaydin kizlarr ...
Su sirleki suyu icsen belki daha cok kilo vericem ama nerde bir yerde okudum yemekten once sabah oyle aksamda icilirse cok faydaliymis ama icemiyorummbu arada bu cay icin tatlandiricidan istedigimiz kadar koyabiliyozmu acep
Selam kizlar neler yapiosunuz bakiim yarin tartilcam ben de..Bugun biraz daha sıkı tutyim isi diyorum o yuzden:)
Pazartesi görcez bakalim ben cok sıkı yapamadım bu hafta yavas yavas aliscaz sanırım
60 minute HIIT cardio and abs workout yazinca cikiyo ayrica ayni uyenin ( fitness blender) bir suru videosu var cok guzel tavsiye ederim spor salonuna gitmeye gerek yok yani bence cunku cok profesyonelce hazirlanmis
Ya cok uzunmus leslie kisa ya ondan seviyorum ben vaktim olmuyo ki 1.5 saat cokmus
Gunde 8 tane diye biliyorum
Bana link atabilirmisin o zaman45 dakikaligi da var canim baktin mi hepsine?En uzunu 84 dakika onda da 1000 kalori yaktiriyo