- 5 Mart 2013
- 164
- 43
- 28
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
-
hangi adamın paylaşımına like yaptınız? niye rahat görünmek istediniz?
Uzun süreli ilişki yaşayacak duygu yoğunluğunu hissedemedim ama seni özlüyorum ve hala konuşmak istiyorum ama sevgili olamayız demişti.
Ama her görüştüğümüzde yok elimi tutmalar öpmeler. Bunu kabul ettim zaten ama bir süre sonra insanın gücüne gidiyor.
Ben de buna net ol dedim. Onda aşık değilim ama seni özlüyorum dedim.
Daha da bir şey yazmadım.
4gündür sus pus olduk. Arkadaşlığımız da bitti sanki.
Yalnız şu anda ben de onunla arkadaş olmak istiyorum. Tuhaf. Kalbim soğudu. Rahat görünmek için böyle bir şey yaptım sosyal medya üzerinden.
E şimdi trip atan aşk dilenen olsam bunu yapmadım.
Bu atılımı mı ne şekilde yorumlar?
Arar mı dersiniz?
Hiçbir şey anlamadım.Biraz daha ayrıntı verinde ona göre yorum yapalım.
Mevzu yu bilseydik önce?
Bi şey anlamadım ben.Rahat görüncem diye gidip like yaptım adamın paylaşımına. Acaba ne düşünüyor?
Trip atmıyor mu diyor?
Yoksa
Havalara mı girdi?
Emin olamıyorum!
Çok tuhaf di mi. Ya Ağlıyorum sızlıyorum falan sanıyor herhalde ya da işte öyle sanmasın diye bugün paylaştığı bir gönderiyi like ettim. Hayır trip atsam sevgililik beklesem yapmam. Psikolojik bir şeydir bu tavırlar. E umarım rahat olduğumu anlamıştır?Arasa ne olacak ki? Seni sevgili olarak istemiyor görüşünce opusuyor bu da nedir?
Bence uzak durun, pek tekin bir tip gb gelmedi bana. Aşık değilim ama özlüyorum demeler, flörtöz hareketlerden de geri kalmamalar...Ne düşündüğünü de bu kadar önemsiyorsanız sizde önce düşünün sonra hareket edin derim.Uzun süreli ilişki yaşayacak duygu yoğunluğunu hissedemedim ama seni özlüyorum ve hala konuşmak istiyorum ama sevgili olamayız demişti.
Ama her görüştüğümüzde yok elimi tutmalar öpmeler. Bunu kabul ettim zaten ama bir süre sonra insanın gücüne gidiyor.
Ben de buna net ol dedim. Onda aşık değilim ama seni özlüyorum dedim.
Daha da bir şey yazmadım.
4gündür sus pus olduk. Arkadaşlığımız da bitti sanki.
Yalnız şu anda ben de onunla arkadaş olmak istiyorum. Tuhaf. Kalbim soğudu. Rahat görünmek için böyle bir şey yaptım sosyal medya üzerinden.
E şimdi trip atan aşk dilenen olsam bunu yapmadım.
Bu atılımı mı ne şekilde yorumlar?
Arar mı dersiniz?
Bi şey anlamadım ben.
Bence uzak durun, pek tekin bir tip gb gelmedi bana. Aşık değilim ama özlüyorum demeler, flörtöz hareketlerden de geri kalmamalar...Ne düşündüğünü de bu kadar önemsiyorsanız sizde önce düşünün sonra hareket edin derim.
Sevgilim olmadı sadece flörtòz tavırlar vsBen olayı hala anlamadım sevgiliniz sevgili olamayız demiş siz onun paylasımlarına like mı attınız konu bu mu ?
O zaman hic uzatmayın adam basta söylemiş zaten olamayız diye sizde kendinizi geri cekınSevgilim olmadı sadece flörtòz tavırlar vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?