Bir halt yedim ama....

Mevzu yu bilseydik önce?
Uzun süreli ilişki yaşayacak duygu yoğunluğunu hissedemedim ama seni özlüyorum ve hala konuşmak istiyorum ama sevgili olamayız demişti.
Ama her görüştüğümüzde yok elimi tutmalar öpmeler. Bunu kabul ettim zaten ama bir süre sonra insanın gücüne gidiyor.
Ben de buna net ol dedim. Onda aşık değilim ama seni özlüyorum dedim.
Daha da bir şey yazmadım.
4gündür sus pus olduk. Arkadaşlığımız da bitti sanki.
Yalnız şu anda ben de onunla arkadaş olmak istiyorum. Tuhaf. Kalbim soğudu. Rahat görünmek için böyle bir şey yaptım sosyal medya üzerinden.
E şimdi trip atan aşk dilenen olsam bunu yapmadım.
Bu atılımı mı ne şekilde yorumlar?
Arar mı dersiniz?

düz mantıkla gitcem paylaşımını beğenmeniz benim adıma seninle iletişimde kalmak istiyorum mesajı içerir.
benden tavsiye böyle bir adamı hayatınızda tutmayın. elini tutarım öperim özlerim ama sevgili olamam nedir yahu? arkadaşınız bile olmasın bu kişi bence. tamamen iletişimi kesin.. ben olsam öyle yapardım. seninle ne yar olurum ne yaren hadi hoşçakal der yoluma bakardım..

Yani bu gazla onu hepten takipten falan çıkayım? Hah işte o zaman ay öldü bitti benim için demez mi? Ben ters köşe yapma derdindeyim ama hata mı yapıyorum?
Bence başta öyle yapmalıydınız zaten, niye rahat görünmeye çalışıyorsunuz ki? Rahat görünmek yerine ne istediğini bilen, kararlı, gururlu görünmek daha iyi değil mi? Üzer bu adam bence salla gitsin

Pardonda sevmiyor etmiyor uzun süreli ilişki istemiyor ee öpüşüp koklaşın takılın o zaman buna hayır demez. Ne işiniz var bunla ?

Şimdi kendi psikolojimi irdeliyorum da, sırf rahat görünmek için kimsin l.n zaten arkadastik biz demek için yaptım bunu...

Bence sorun yok da bizim Türk erkeklerindeki; "Günaydın" dedi sevişmek istiyor mantığı ne olacak?
:)))) yahu hiç öyle düşünmedim. Ama delirdim mi nedir pişman değilim. Varsın havaya girsin biraz. Ben daha sesimi çıkarmam. Kaçan kovalanır da zaman aşımı olmaz neticede. . . :))

Bütün cevapları okudum, belki birinde farklı bir şey yazmıştır diye, kız soran herkese aynı yazıyı kopyala yapıştır yapmış ya la

Ay kötü bi durumun içindeymişsin canım benim ya.. Aramasına arar diye düşünüyorum ama bence kendini ondan uzaklaştır. Utanmasa gel fuckbody olalım diyecek hayvan herif.
Sana aşık olmadan böyle bi arkadaşlık yürütecek erkekten geçilmiyor ortalık emin ol. Ama sana aşık olup sana gerçekten güzel şeyler hissettirecek adamlarda var..
Bu pislik ancak kalbini kırar bu saatten sonra senin. Söylediğin şeye gelecek olursak " bak işte peşimden dolanıyor " düşüncesini oluşturdun onun kafasında çok büyük ihtimalle.
Kullanabildiği kadar kullanma düşüncesine kapılıp bu konuda dahada yüzsüzleşip pişkinleşecek.

Neden böyle bir şeyi kabul ettin ki? Bence kendine yapma bunu.Sevgilin değil ama iki sevgilinin yaşayacağı şeyleri yaşıyorsunuz.Ne gerek var ki böyle bir şeye? Eğer gerçekten hoşlanıyorsan ben ciddi bir ilişki istiyorum eğer kabul etmiyorsan normal 2 arkadaş gibi davranalım ve ya görüşmeyelim de.Bence hoş bir durum değil yani,en baştan bunu kabul ederek yanlış bir imaj çizmişsin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…