Bir halt yedim ama....

Hmm güzel... umarım pişkinleşir. Beklentim de bu. Ki tepetaklak olsun. Belki biraz uzun bir yol planladım ama sonucu kestirebiliyorum...
Vur kaç yaptım dengesi şaşsın varsın.

Sen varya direkt anladın durumu. Hah işte aynen bu dediğin tavrı koydum. Bu nedenle rahat görünmek adına böyle bir etkileşim yaptım.
2saat geçti hala pişman değilim mesela.
Çünkü evet yahu arkadaş olalım işte zırlamıyorum rahat ol diyorum.

Arkadaş olacaksanız o hareketleride yapmaması lazım sana ama.Ben anladım ağlak zırlak bir kız değilim,cool takılıyorum demek istemişsin ama erkek gözüyle bakınca yanlış bir imaj çizmiş olabilirsin.Marjinallikte bir yere kadar yani :) Bence hiç üstüne gitme şimdi,tekrar konuşma olursa aranızda ben normal bir ilişki yaşamak istiyorum eğer sen istemiyorsan 2 arkadaş gibi takılalım,sevgilinmişim gibi davranma bana de,toparla durumu.

Amiyane tabirle "yoklukta gidersin" demiş.
Bu atılımınızı da "sevgili olamayız dedim, o kadar da sevmiyorum dedim ama demek ki buna da fit" diye yorumlar.
Kısaca uzak durun, siz böyle entrikalar planlarken o kim bilir kaç kadınla yazışıyor, sonra kalbiniz daha beter kırılmasın.

Tam olarak diyeceklerim bunlar -da işte ah bir iletisime geçse!

Öğrencilerimden ornek vereyim, on bir on iki yaşlarındalar yani ortalama bir erkekten daha zekiler.

Sene başında nabız olcuyorlar, konuşabilir miyim, yerimden kalkabilir miyim, dersi kaynatabilir miyim vs.

Eğer biraz taviz veren bir ogretmense onun dersinde öyle bir gürültü yapıyorlar ki sonra kendileri şikayet ediyorlar, çok ses var duyamıyoruz diye.

Taviz vermeyen öğretmenlerin dersinde de çıt çıkarmadan paşa paşa dinliyorlar dersi.

Sizin durum da böyle, nabız yoklamış.

Sevgili olmadan öpüp koklayabilir mi anlamaya çalışmış.

Eğer siz direkt bunun saçmalığın daniskasi olacağını soyleseydiniz ya sevgili olmak isteyecek ya da hemen ayrılacaktı ve siz de böyle bir ruh halinde olmayacaktınız şu an.

Ama bakmış ki siz de mesafe koymamış ve onun flortoz tavrına müsaade etmissiniz, onun açısından gurur okşayıcı sizin acinizdan içler açısı bu durum meydana gelmiş.

Bundan sonra ne yapılır...

Hiçbir şey için geç değil, annesinin akıllı oğlu muymuş diye sorulur, net bir tavirla da belirsizlikten nefret edildiği ifade edilir.

Aksi halde daha ideal birini bulana kadar sizinle hoş vakit geçirmesine izin verdiğiniz ve ona vazgeçilmez hissettirdiğiniz için çok kizacaksiniz kendinize.

Tam olarak diyeceklerim bunlar -da işte ah bir iletisime geçse!
Geçer geçer merak etme.Aranızda bir kavga gürültü olmadıysa niye aramasın,mutlaka arar.Ama sende bundan sonra hareketlerine dikkat et.Kimsenin sana o şekilde davranmasına izin verme.Sevgilin değil,kocan değil hangi sıfatla sarılıp öpüyor ki seni.

Tüm bu dediklerini yaptım, bu nedenle ki zaten 4 gündür görüşmüyoruz.
"Ben bir şeyler olabilir sandım bu nedenle taviz verdim" dedim ve 4 gün önce "bu kadar netsizliğe gelemem, bugün elimi tutuyorsun yarın soğuksun bu kadarı fazla" dedim. Yani sabrettim olmadı mesajını verdim ona. Umarım onun için ölüyorum biriyorum sanmıyordur. Kendimi ispatlama psikolojine girdim ben bugun anladım

Yani şimdi pat diye takipten filan çıkmada, ilgilenme de ölü taklidi yap :)
:)))) tamam ! Zaten çok sosyal medyaci değilim. Paylaşım vs yapmam işime bakarım olur biter. Hmm uygulamayı da kaldırayım . Resmen ergen kafasına girdim evet ....

"Ben bir şeyler olabilir sandım bu nedenle taviz verdim" dedim ve Yani sabrettim olmadı mesajını verdim ona. Umarım onun için ölüyorum biriyorum sanmıyordur.

İşte sanıyordur maalesef çünkü 'bir şeyler olabilir sandım bu nedenle taviz verdim' onun açısından çok gurur okşayıcı bir cümle çünkü bu taviz verilecek bir konu değil, ya sevgilisindir ya değilsindir, adam olmaz demiş ama sarilmaktan da geri durmamış.

İnsan ilişkide zorluklara sabreder ama olmayan ilişkide belki birlikteliğe dönüşür diye beraberlik niyeti olmadığını açıkça söyleyen adama izin vererek sabretmis olmaz.

Bunları onun açısından nasıl göründüğünü düşündüğümü ifade etmek için yazıyorum. Yoksa yanlış yaptığınızı anladığınızı düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Dediğin gibi geç kalmış sayılmam. Susarım ilgilenmem olur biter.
Gelmesi için de değil, rahat olduğumu anlaması için. Çünkü bu durum karşısında egolu davranması canımı sıktı. "Boş ver ne düşünürse düşünsün" kafasına gelmem yakın, umutluyum :)

Rahat görüncem diye gidip like yaptım adamın paylaşımına. Acaba ne düşünüyor?
Trip atmıyor mu diyor?
Yoksa
Havalara mı girdi?
Emin olamıyorum!
Bence yapmasaydin. Saf kari begenmis bide demesin.

Bence yapmasaydin. Saf kari begenmis bide demesin.

Yok yok ben çözdüm mevzuyu. 2 gündür burada forumlardayım zaten epey şey öğrendim.
Hiç pişman değilim 4saat oldu nerdeyse.
Artık hiç bir şey yapmayacağım. Vur kaç yapıyorum işe yarayacak hissediyorum

bu yaptığınız " beni hatırla, hala burdayım" mesajı veriyor bence. anlattığınız tavırlara göre o adam sizin ne düşündüğünüzü önemsemiyor ve zaten onun için ölüp bittiğinizi düşündüğü için rahatça yılışıyor. yoksa kendisine ölüp bitmeyen bi kadını öyle öpüp koklamaya çekinir biraz. çakarlar adama tokadı. bence arkadaşım geri bas. onunla ilgilenme sosyal medyada. yüzyüze karşılaşırsanız selam kelam tabi ama sosyal medyada ne yaparsanız yapın o sizi ölüp bitiyor sanacak.

gerçekten umursamıyorum mesajı vermek istiyosan, umursama cidden ve sil gitsin
yok ne imajı çizdim, yok ordan nası göründü
sen bu adamla kafayı bozmuşsun maalesef

Takıntı olmuş sende bu adam töbe iflah olmazsın.. Dünyada ki tek erkek o mu ? Neden gereksiz yere olmayacak adamların mabadını göğe çıkarıyorsunuz yahu anlamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…