bir hamile daha geldi

niyal

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
619
10
298
Şanlıurfa
foruma daha önceden üyeydim ancak hamileliğimi öğrendiğim bu 4. günümde direk buraya yönlendirdi beynim beni:)) 6 aylık ewliyim... bana göre 5 günlük(çünkü salı günü öğrendim) doktora ve hesaplamalara göre 4 hafta 3 günlük hamileyim:) aralıkta dourcammm yafrumuuu innşallah:)

ayyyyyyyyy ne güzel bi mutluluk......inşallah aralıkta sağlıkla hayırlısıyla dünyaya getirirsin bebeğini annesi........hayırlı olsun.....darısı başımıza inş....... belirtin varmıydı yoksa sadece adetindenmi anladın

bende az önce test yaptım canım çift çizgi göründü... benimde 19 günlük diye düşünüyorum aralık da dopucak Allahın izniyle... hayırlı olsun sana da canım

sizin adınıza çok sevindim ben yeni üyeyim bu arada:)) ayrıca yeni bir annneyim 2 aylık oğlum var. dünyanın en güzel şeyi olmalı annelik:)) mutluluklar diliyorum.

belirti şöle diim midem bulanıodu ara ara ve eşimin içine doğdu diebilirim:) göbekimi tutup oğluşum dedi bende sence var mı dedim ewet war dedi e baktım bir hafta sonra adet sancısı gibi bi sancı ama ortada bişi yok test yaptım 2 çızık sorna dr a gittik betahcg + alsana hamile biri daha :))

ay ne güzel ya hayırlı olsun canım:)ALLAH sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaALLAH darısıda bana ve anne olmak isteyen herkese:)

Hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun ALLAH sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.

bende sizin gibi yeni anne adayıyım.4 senelik evliyim.bizimki biraz uğraştırdı bizi ama mutlu haberi alınca hepsi bitti.sonucu öğreneli 9 gün oldu.bugün itibariyle 5+3 haftalık.inşallah hepimiz minik yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.çok güzel bir duygu.rabbim isteyen herkese tattırsın

Allah iyi doğum sağlık nasip etsin ...inş sağlık içinde alırız kucağımıza....

Arkadaşlar ben de yeni üyeyim daha kimseyle konuşamadım...

slm arkadaşım gel bizim topiğimize orada yeni üyelerde var.. topiğimizde yeni zaten gel oraya.topiğin adı; bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :)) diyeeeee

Son düzenleme:
kızlar benim konuya yardımcı olacak varmı aranızda yada yol gösterecek olan.benim konum şöle 9aylık ewliyim şu ana kadar korunmasz ilişki yaşadık eşimle 2mizde çocuk çok istioruz şu ana kadar bişi yok fakat geçtğimz şubat aynda soğan kürünü yaptım ne olduysa ondan sona oldu şubat 1de adet oldum benm hep 2 yada 3 gün önceden gelir ve hiç gecikmez adetlerim mart 1 de bekliodum 3gün önce geldi. şubat ayında 2kez adet oldum mağlum 28 çekio şubat 26sında oldu 2gün sürdü sonasında martın 9zunda tuvalete oturdurduumda bi kaç damla kahverengi kırmızı arası kanama odu tam kan deildi ama. daha sonaki günler bitmek bilmeyen beyaz kıvamlı akıntılarım oldu hala dewam edio bugün itibariyle 37 gündür adet olmuorum adetim bir hafta geçti geçen hafta test yaptım negatif çarşamba doktora gidip kan testi yaptıracam şimdi yardımınıza ihtiyacım var lütfen okuyup yol gösterirmisnz inş hamileym ve burdan haykırırım...şu anda hamilelik belirtileri yok sadece çok acıkıorum midem kazınıo saat başıda idrara çıkıorum.

Son düzenleme:
yaw kesinlikle wakit kaybetmeden dra git bu bir hamilelik deilde başka bişi de olabilir Allah korusun ama inşallah hamileliktir bendede adet oldum sandım sancılarımdan baktım yok sabah baktım yok ellaa ellaaa dedim spora gidiordm sabah yol ustunden test aldım bi baktım iwit. we suana kadar sorduum herkes adet sancısı gibi sancı cektiini sölüor. sende de war mı???

bende dün öğrendimm.iki yada üç haftalık hamileyim. ya cok degışık bır duygu gerçekten Allah herkese nasip etsin

selam
bnde perş gunu 31 martta ögrendım hamıleyım oğlumun 2. yas gununu kutlama ıkı gun kala ögrendım buda mutlulugumuzu perçinledi... allahıma bın şükürler olsun

Son düzenleme:
öncelikle seni tebrik ederim hamileliğin için fakat resmin bi tuaf anlayamadım o ne resmi öyle dudakta kan var gibi kötü bir yani.birde eşinin oğluşum demesi saçma yani kızda olabilir böyle bir ayrım yapmamalı

kızlarrr ben de hamileyim cuma günü öğrendim 94.5 tu hcg m,bugün 479.4 e yükselmiş,son adet tarihim 28 şubattı,çok güzel bir duygu ya,ama demirim çok azalmış ya,hafta sonu kontrole gidecem,demir ilacı kullanacam heralde büyük ihtimalle:79::79:

deryam mrb şu anda sanırım formdasın hamilelik belirtilerin nasıldı ayrıntılı paylaşırmısın niyal azcık moralbozucu yorum yapmış...yarın inş doktora gidecm kesn sonuç nese beli olur burdanda paylaşırım yazdığım msj biraz matematiksel oldundan karışıklığa sebep vermiş olabilir kısaca şöle özetleyim şubat 26 son adet tarihim bugün itibariyle 40 gün oldu adetim gecikti tek belirti bu bide akıntı adet olacakmış gibi hafif ağrılar başka hamilelik belirtileri yok en büyük belirti ise adet gecikmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…