bir hamile daha geldi

slm kızlar bende hamileyim bi hafta oldu öğreneli 4 haftalık ALLAH isteyen herkese nasip etsinnn

canım hayırlı olsun... bende hamile olduğumu dün öğrendim çok mutluyum... hayırlısıyla ben de aralıkda doğurucam...

arkadaşlar lütfen yadım edinn..
bende 2 şubatta adet oldum ve aynı ay içerisinde 25 şubatta tekrar adet oldum..
ve bugün 07 nisan ben hala adet olmadım..
hamilemiyim acaba :)) keşkeee

varmı aranızda aynı sorunları yaşayan :???

maşaALLAH ...sende benim gibi düşünenlerdensin..bende öğrendiğimde ilk işim burda yazmak oldu...Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin..salih evlat eylesin...tüm isteyenlerede nasip etsin...amin..tekrardan tebrikler....

hamilelerimzi tebrik ediyorum allah olmayanlarada versin bende hamileyim ama hiç buralara yazmak aklıma gelmedi :))) benim biraz daha büyük bebişim yarın tam 7 haftalık oluyoruz bende kasımda doğuracağım allahın izniyle ben ateş ölçerek anladım hamileliğimi belirtim olmadı hiç ne kasık ağrısı ne baş dönmesi ne akıntı aksine kupkuruydum hala daha akıntım aman aman yok günde 1 kez geliyor hala kasık ağrım bel ağrım baş dönmem uyku hali yorgunluk hiçbir şeyim yok sadece dün bi gece bulantım olduo kadar başka türlü hamile olduğumu bile unutuyorum bazen

tüm hamilelerimizi tebrik ederimm darısıda olmayanlara olsun inşşş

tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah

mrb arkadaşlar bende 5nısanda öğrendım hamıleoldugumu.....dondurulmuşlarla transferım oldu baakalım.....allah herkese nasıp eder ınşş....

kızlarrr hepinizi yebrik ederiim bişey sorucam sizee kasık ağrılarınız ne zaman başlamıştı adet günündemi daha öncemi yani yada oldumu

kızlar şu anda formda olupta okuyanlar ne olur cvp yazsın en son 26 şubatta adet oldum 28de bitim o gün bugün daha adet olmadım kesin hamileyim die ice kendimi inandırdım önce bundan 2 hafta önce eczaneden tst aldım negatif çıktı okadar inanıodumki hamile olduma negatf olduğu halde inanamadım bi türlü dün sağlık ocanda kan verdim az öncede sonuç aldım yerlerdeyim parçalara dağılmış gibiyim doktor anlamadı kalktı yan odaya gidip emin olmak için yardım aldı sona kadın doğumcuya git hamile değilsn dedi bide buraya yazıyım sonucu BETA_HCG RESULT.0.100 EXPECTED VALUE .0_ 5 Bunu yorumlarmısınız bekliorum cvpları

Son düzenleme:

Malesef canım.Kan testin de negatif.

peki negatif olsa bile hamile olabilirmiyim sence çünkü adetlerim düzenlidr 28 yada 26 günde bi oluodum fakat şubattan beri olmuorum ara ara adet ağrısı çekiorum fakat ortada adet yok akıntılarım var bunlar ne peki

Son düzenleme:
kızlarrr hepinizi yebrik ederiim bişey sorucam sizee kasık ağrılarınız ne zaman başlamıştı adet günündemi daha öncemi yani yada oldumu

benim hemen başlamıştı daha adetimi 1 hafta varken başlamıştı zaten ben o erken gelen kaık ağrısından tahmin etdim hamile olduğumu...

benim hemen başlamıştı daha adetimi 1 hafta varken başlamıştı zaten ben o erken gelen kaık ağrısından tahmin etdim hamile olduğumu...

ay inşallah canııım bende hamileyimdir sat 12 nisan bugün hcg yapıldı 4 çıktı normalde 5 üstü gebelik kabul ediliyo inş. geç döllenmedir bnmkii

kızlar ben de hamileyimmmmmm bu günü dört gözle bekliyordum. beta hcg değerim 3672 çıktı. çok mutluyum:)

ya bende yeni evliyim ihtimal vermiorum ama etrafımdakilerde çok takılıo bana kesin hamilesindir die belki psikolojiktir diyorum adetim bittikten sonra adet sancısı gibi sancı çektim artı sağ kasııkta ağrım oldu ve sanki alt karın kısmında dolgunluk hissediorum korkuorum çünkü çocuk istemiordum siz böle şeyler yaşamışmıydınız hamilelik başlangıcında

ay inşallah canııım bende hamileyimdir sat 12 nisan bugün hcg yapıldı 4 çıktı normalde 5 üstü gebelik kabul ediliyo inş. geç döllenmedir bnmkii

bence hamilesin canım.... 0.100 den yukarda olunac ageç döllenme oluyo diye biliyorum...

Merhabalar

Bende 9 aylık evliyim bu sabah öğrendik 4 haftalık hamileyim o kadar mutluyum ki Rabbim olmayan herkese versin bizede sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…