foruma daha önceden üyeydim ancak hamileliğimi öğrendiğim bu 4. günümde direk buraya yönlendirdi beynim beni:)) 6 aylık ewliyim... bana göre 5 günlük(çünkü salı günü öğrendim) doktora ve hesaplamalara göre 4 hafta 3 günlük hamileyim:) aralıkta dourcammm yafrumuuu innşallah:)
kızlar şu anda formda olupta okuyanlar ne olur cvp yazsın en son 26 şubatta adet oldum 28de bitim o gün bugün daha adet olmadım kesin hamileyim die ice kendimi inandırdım önce bundan 2 hafta önce eczaneden tst aldım negatif çıktı okadar inanıodumki hamile olduma negatf olduğu halde inanamadım bi türlü dün sağlık ocanda kan verdim az öncede sonuç aldım yerlerdeyim parçalara dağılmış gibiyim doktor anlamadı kalktı yan odaya gidip emin olmak için yardım aldı sona kadın doğumcuya git hamile değilsn dedi bide buraya yazıyım sonucu BETA_HCG RESULT.0.100 EXPECTED VALUE .0_ 5 Bunu yorumlarmısınız bekliorum cvpları
kızlarrr hepinizi yebrik ederiim bişey sorucam sizee kasık ağrılarınız ne zaman başlamıştı adet günündemi daha öncemi yani yada oldumu
benim hemen başlamıştı daha adetimi 1 hafta varken başlamıştı zaten ben o erken gelen kaık ağrısından tahmin etdim hamile olduğumu...
ay inşallah canııım bende hamileyimdir sat 12 nisan bugün hcg yapıldı 4 çıktı normalde 5 üstü gebelik kabul ediliyo inş. geç döllenmedir bnmkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?