- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
Merhabalar
Bende 9 aylık evliyim bu sabah öğrendik 4 haftalık hamileyim o kadar mutluyum ki Rabbim olmayan herkese versin bizede sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah..
Arkadaslar merhaba,
Adetimin 3 gun gecti bu sabah test yaptim silik bir 2. cizgi gorundu :))) Suan ankaradayim 1 haftaligina doktorum istanbulda. Haftaya gidicem umarim bir aksilik cikmaz :26:
Size sorum su: folik plus kullaniyor musunuz? Ya ben 3-4 ay kullandim fakat kullandigim zamanlarda adet gunlerim hep sapti, gecikti birseyler oldu (belki de baska nedenlerden ama bilemiyorum) 2-3 aydir kullanmiyordum ama bu haberi alinca tekrar kullanmaya baslasam mi bilemedim. Korkuyorum vitaminde olsa bunyeme yaramiyor gibi geliyor. Sizler kullaniyor musunuz?? Doktoruma soracagim tabi ama bu vitamin sizlerde yan etki falan yapiyor mu?
imkansız dış gebelik olması cnmmm :)) 2 kat yükselmis.. banada öle demişlerdi ama suan 6 aylık hamileyim... milletin kanaması oluyor şakır şakır dr düşürmiyceksin dio..lütfen sana olumlu düşünmeni saglıycak dr bul kendine.. yoksa benim gibi hamileliğin cpok bölümünü tedirginlikle gecirirsin... saglıcakla kucagına alman dileiğinle
amin canım hayırlı evlat olsunbişey sorcam kaç yasındasınız
foruma daha önceden üyeydim ancak hamileliğimi öğrendiğim bu 4. günümde direk buraya yönlendirdi beynim beni:)) 6 aylık ewliyim... bana göre 5 günlük(çünkü salı günü öğrendim) doktora ve hesaplamalara göre 4 hafta 3 günlük hamileyim:) aralıkta dourcammm yafrumuuu innşallah:)
bende az önce test yaptım canım çift çizgi göründü... benimde 19 günlük diye düşünüyorum aralık da dopucak Allahın izniyle... hayırlı olsun sana da canım
belirti şöle diim midem bulanıodu ara ara ve eşimin içine doğdu diebilirim:) göbekimi tutup oğluşum dedi bende sence var mı dedim ewet war dedie baktım bir hafta sonra adet sancısı gibi bi sancı ama ortada bişi yok test yaptım 2 çızık sorna dr a gittik betahcg + alsana hamile biri daha :))
arkadaslar bakıyorumda yenı uyeyım dıyen kımseye cevap verılmıyo bende yenı uyeyım aranıza katıldım dedım ama kımsede umursamamıs sanırım sadece tanıdıklarla konusuluyo neyse :2:
9aylık ewliyim ilk günden beri çok istedik olmadı olmuo...ama ilk kes adetim geçti bugün 15 gün oldu bir haftayken test yaptım negatif çıktı ondan 3 gün sonada kan testi yaptık oda negatif ama hala hamileyim hissediorum adet nie gecikirki kızlar bana biri ayrıntılı yorum yapsın yarın kadın doğuma gidip yeniden kan testi yaptırıyım.oda negatif çıkarsa artık vazgeçecem her negatif sonuç aldığımda nedense inanmıorum bu bi piskolojimi yoksa. hamile olunca burdan haykıracammmm dua edin ne olur bende güzel haberi ilk burda paylaşıyımm
aramıza hoşgeldin sefalar getirdin şekerimarkadaslar bakıyorumda yenı uyeyım dıyen kımseye cevap verılmıyo bende yenı uyeyım aranıza katıldım dedım ama kımsede umursamamıs sanırım sadece tanıdıklarla konusuluyo neyse :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?