bir hamile daha geldi

bende bugün tam 6 hafta oldum.
öğreneli yaklaşık 2 hafta falan oldu ama hala inanasım gelmiyor valla.
benimde yumurtlama günümden sonra kasık ağrılarım başladı. ama hep tek taraflı idi. sadece hep sol taraf. hala da hala hep sol taraf ağrıyor..
bir de göğüslerim çok acıyor benim ya.

Arkadaslar merhaba,

Adetimin 3 gun gecti bu sabah test yaptim silik bir 2. cizgi gorundu :))) Suan ankaradayim 1 haftaligina doktorum istanbulda. Haftaya gidicem umarim bir aksilik cikmaz :26:
Size sorum su: folik plus kullaniyor musunuz? Ya ben 3-4 ay kullandim fakat kullandigim zamanlarda adet gunlerim hep sapti, gecikti birseyler oldu (belki de baska nedenlerden ama bilemiyorum) 2-3 aydir kullanmiyordum ama bu haberi alinca tekrar kullanmaya baslasam mi bilemedim. Korkuyorum vitaminde olsa bunyeme yaramiyor gibi geliyor. Sizler kullaniyor musunuz?? Doktoruma soracagim tabi ama bu vitamin sizlerde yan etki falan yapiyor mu?

herkese merhabalar!!
daha bugün üye oldum ve çok hoşuma gitti bu kulüp, yanlız olmadığımı anladım

24 yaşındayım, 8 aydır evliyim ve "şimdilik çocuk düşünmüyoruz. şööyleee 3-4 yıl sonra" diyenlerdendim...... ama geçen hafta hamile olduğumu öğrenerek hayatımın şokunu yaşadım!! İhmal sonucu oldu malesef. daha önceki yorumlarda okuduğum kadarı ile herkes isteyerek hamile kalıyor, keşke bende öyle olsaydım. İlk şokun etkisini attım diyebilirim, kendimi bu düşünceye alıştırdım ve alttan alttan sevinmeye başlıyorum galibaaa ben 6 şubatta adet oldum ve çok geçmeden 27 şubatta bir daha oldum. bu yüzden adet gecikmesi beni fazla düşündürmedi, düzensizlikten işte diyip geçiştirdim. bendede kasık ağrıları oldu, 10 gün geçince günüm test yaptım negatif çıktı. ağrılar biraz sıklaşınca kadın doktoruna gittim. o da muayene etti, iltihabın var dedi, ama önce test yapalım dedi. ve büyük sürpriz!!! 534 b hcg! 2 gün sonra birdaha çağırdı, 1030 olmuş. Fakat doktor aradı aradı bebişimi bulamadı. dış gebelikte olabilir ama belkide küçük olduğu için görünmüyodur dedi doktor. bu akşam bir daha gidecem.... görünmemesi normal mi acaba???? ne kadar hazırlıksız yakalanmış olsamda üzüleceğim olmazsa...

imkansız dış gebelik olması cnmmm :)) 2 kat yükselmis.. banada öle demişlerdi ama suan 6 aylık hamileyim... milletin kanaması oluyor şakır şakır dr düşürmiyceksin dio..lütfen sana olumlu düşünmeni saglıycak dr bul kendine.. yoksa benim gibi hamileliğin cpok bölümünü tedirginlikle gecirirsin... saglıcakla kucagına alman dileiğinle

imkansız dış gebelik olması cnmmm :)) 2 kat yükselmis.. banada öle demişlerdi ama suan 6 aylık hamileyim... milletin kanaması oluyor şakır şakır dr düşürmiyceksin dio..lütfen sana olumlu düşünmeni saglıycak dr bul kendine.. yoksa benim gibi hamileliğin cpok bölümünü tedirginlikle gecirirsin... saglıcakla kucagına alman dileiğinle

inşallah değildir bu akşam işten çıkıp doktora gideceğim inşallah hayırlı haber alırım. ya zaten "yanlışlıkla" hamile kalıp sonrada böyle bişey duymak gerçekten moral bozucu oluyo ama düşünmemeye çalışıyorum. hayal kırıklığı yaşamamak için sevinemiyorumda...
canım seninki baya ilerlemiş, ben kendimi hiç 6 aylık fln hayal edemiyorum

slmm kızlar aranıza bı gebıs daha katıldı 26 yasındayım 2 yıllık evlıyım 9 aylık bı bebek arayısından sonra hamıle oldugum hem sok yarattı hemde mutluluk suanda 6hafta 4gunluk hamıleyım yatak ıstırahatıyle yatıyorum dusuk rıskın var dedı dr um ama moralımı bozmuyorum ben ve bebegım bence cok saglıklıyız kızlarr allah kımseye aratmasın aramak coook zor yakın cevremden bılıyorum cok sukur kendılıgınden oldu allah tum ısteyenlere nasıp etsın hamısler artık hep beraber hafta sayacagız ıns bende pztsı dr gıdıcem dua edın ıns kalp atıslarını duyabılırım bebısımın

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

bende az önce test yaptım canım çift çizgi göründü... benimde 19 günlük diye düşünüyorum aralık da dopucak Allahın izniyle... hayırlı olsun sana da canım

ooo senin bebeğin doğduğunda benim bebeğim 4. ayına girmiş olcak abilik yapıcak benim bebeğimde ağustosta geliyo nasipse allah analı babalı büyütsün. inşallah tehlikesiz sakin hamilelik geçirirsiniz. kendinize iyi bakın annecikler artık yanlızdeğilsiniz ona göre yaşayın süt için boool bol

canımmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm...Artık anneliğe adım attınnn resimdeki kanlı şeyi silmenin vakti gelmedimiiii.....

arkadaslar bakıyorumda yenı uyeyım dıyen kımseye cevap verılmıyo bende yenı uyeyım aranıza katıldım dedım ama kımsede umursamamıs sanırım sadece tanıdıklarla konusuluyo neyse :2:

9aylık ewliyim ilk günden beri çok istedik olmadı olmuo...ama ilk kes adetim geçti bugün 15 gün oldu bir haftayken test yaptım negatif çıktı ondan 3 gün sonada kan testi yaptık oda negatif ama hala hamileyim hissediorum adet nie gecikirki kızlar bana biri ayrıntılı yorum yapsın yarın kadın doğuma gidip yeniden kan testi yaptırıyım.oda negatif çıkarsa artık vazgeçecem her negatif sonuç aldığımda nedense inanmıorum bu bi piskolojimi yoksa.hamile olunca burdan haykıracammmm dua edin ne olur bende güzel haberi ilk burda paylaşıyımm

kuzummm yolun çok başındasın ama en can acıtan noktasındasın. ilk zamanlar iyice tüketiyo insanı bu bebek fikri. bekle bekle gelmiyo üzüntü sıkıntı birde çevre baskısı... seni çok iyi anlıyorum. bizde erkenden bebek istedik. allah vermedi. aşılama tüp bebek herşeyi denedik.olmadı. dedikki artık bekleyelim olmuyo nasıl olsa maddi manevi toparlanalım ondan sonra düşünürüz tekrar denemeyi. çıkardım bebek fikrini aklımdan. kendimi başka şeylere verdim. aldığım bebek giysilerini ördüklerimi yani bebekle ilgili herşeyi kaldırdım gözümün önünden. o ay kendiliğinden geliverdi. ben bebeğin eşyalarını toparlarken içimde fırtınalar koparıyomuş yavrum tutunmak için. kendini sıkma ağlama. stresi uzak tut kendinden bak ozaman nasıl herşey güzelleşiyor. kiiiiii anladığım kadarıyla herhangi bir tedavi de görmedin bu güne kadar. tedaviye başlamadan bu kadar bezmişsen eğer senin içingerçekten çok üzülürüm. dur bakalım ohooo......sakin ol. bir doktora görün bence. inşallah allah en kısa zamanda kucağını doldururu tatlım...

arkadaslar bakıyorumda yenı uyeyım dıyen kımseye cevap verılmıyo bende yenı uyeyım aranıza katıldım dedım ama kımsede umursamamıs sanırım sadece tanıdıklarla konusuluyo neyse :2:
aramıza hoşgeldin sefalar getirdin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…