bir hamile daha geldi

hossss buldum kızlaaarrr copk tsk ederım cok mutlu ettınız benı

inş guzel haberi almısındır doktordan :)) mutlaka bizlerede haber ver ..

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bebişleriniz ALLAH sonuna gelmeyi bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inş bu arada bende 7 haftalık hamileyim

Hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun ALLAH sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

maalesef canım,pes etme mutlaka olcak,tüm hormon testlerini yaptırdıysan,smear testini yaptırdıysan,ultrasonla kontrole girdiysen, bi sorun çıkmadıysa kalırsın elbet,benim troitimde problem vardı,düzelince hemen hamile kaldım,inş. sen de kalırsın canım:79:

günaydın arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum canım sıkıldı biraz sohbet etmek istedim var mı bana eşlik edecek olan?

kızlar günaydın 4+5 hamileyim :) bu artılarıda siz ögrettiniz saolun bilmiodum walla :))
belim agrıyo dün akşamdan beri normalmi acaba

kızlar günaydın 4+5 hamileyim :) bu artılarıda siz ögrettiniz saolun bilmiodum walla :))

normaldir canım,kişiden kişiye değişiyo belirtiler,benim de bulantım,bel,kasık ağrım yok,binde bir hafif ağrı oluyo belimde,kasğımda,iştahım iyi,sadece biraz başım dönüyo,kaşıntılı bi akıntım var,2 haftadır var savaşıyom,daha yeni yeni azalmaya başadı,doktor ilaç yazamam dedi,avonun temizleme jelini kullanıyom,göğüslerim,80 den 85 e çıktı,aşırı sertler,yan bile yatamıyom yatakta,rengim koyuluştı bir ton,böyle işte:79::79:

saol canım ya evde bir kadın doğum doktoru olsa meslegi bırakırdı o kdar cok sorum varki :)
iyiki gelmişim buraya beni yalnız bırakmadıgınız için tesekkür ederim benimde ciciklerim büyüdü hep böle olsalardı ya :) akıntım felan var bide bu bel agrılarım var ama olsun razıyım bide normaldir dedin ya içim rahatladı yaw bebişim nokta dan virgüle dönücekse ben razıyım bu agrılara ( daha nokta kdar bile diil ama neyse)

cnm normal yaşadıkların aynısı bende de oluyor bel ağrısı akıntı bide baş ağrısı ve bulantım çoooookkk hayırlısıyla kucağımıza aldıkmı hepsi yalan olur

cnm normal yaşadıkların aynısı bende de oluyor bel ağrısı akıntı bide baş ağrısı ve bulantım çoooookkk hayırlısıyla kucağımıza aldıkmı hepsi yalan olur

aynen cnm beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :) (yegennnn:)

inş guzel haberi almısındır doktordan :)) mutlaka bizlerede haber ver ..

EVEEEETTTTT:) Kayıp bebiş bulundu :)):)) daha 3 mmcikmiş bebişim :) ve 5 haftalık.
ilkten üzülmüştüm erken olduğu için ama artık alıştım bu düşünceye. Bebek eşyalarınada baktıkça insan hevesleniyo yaaa.... Allah tüm isteyenlere nasip etsin!!

Artık büyük bekleyiş başladı. Arkadaşlar, benim hiç bulantım yok, normalmi bu?? Sadece çok yorgun oluyorum akşamları özellikle ve kasık ağrılarım oluyo arada. Bulantılardan çok korkuyorumda...

gözün aydın şekerim, Allah rahat bir hamilelik geçirmeni ve ardından da bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

ya bende bu + işini bilmiyorum ne demek oluyo acaba??? :44:

gözün aydın şekerim, Allah rahat bir hamilelik geçirmeni ve ardından da bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

ya bende bu + işini bilmiyorum ne demek oluyo acaba??? :44:

Aminnnnn Allah herkeze nasip etsin canımm
bende yeni ögrendim + meselesini
4 hafta 3 gün demek miş :)

Son düzenleme:
Merhabalar

benimde son adet 4 martı geçen cumartesi tes yaptım pozitif çıktı inanamadım kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı pazartesi dr a gittik ultrasonda 1 aylık çıktı
benim doğumda allah izin verirse 9 aralık gözüküyor . Ama ben hala inanamıyorum
acaba hastamı oldum deyip sürekli tuvalete gidiyorum göğüslerim inanılmaz şiş belim ve kasıklarım da zaman zaman ağrı oluyor onun dışında pek bir sey yok dr 1 ay sonra çağırdı kalp atışları için ama nasıl bekliycem çok merak ediyorum birde evita diye bir hap verdi vitaminmiş size de verdimi aksama kadar internette sayfaları dolasıp bilgi alıyorum :)))

kızlar ben de 5 aylık evliyim.5+1 de hamileyim. aslında beklemiyordum ve düşünmüyordum da. daha çok yeniyiz tadını çıkaralım biraz diyordum hep. hatta kendime göre planlarım bile vardı.. ama bebiş gelecekmiş, naapalım hayırlısı olsun.10 gün kadar sonra kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz kısmetse.. allahım hayırlısından sağlıklı bir evlat versin herkese..şu an heyecan hissetmiyorum ama zamanla ısınacak gibiyim. benim de eşimin içine doğmuştu hamile olduğum. hatta ondan önce koç görmüş rüyasında. direkt oğlumuz olacak bizim demişti. benim gönlümden geçen kız o da kızlara çok düşkün ama ilki erkek olursa abilik yapar daha iyi olur diyo:) bakalım bakalım neler olacak... hepinize hayırlı hamilelikler:)

Aynı benim dururum (8 aylık evli 5+5 hamile) ve bizde biraz daha özgürlüğü yaşamak istiyorduk. ilk şoku atlattığım halde hala hayatım kısıtlanacak düşüncesinden kurtulamıyorum. yapmak istediğim o kadar çok şey vardı ki daha, bir sürü plan..... :2: ama herşey planladığın gibi gitmiyormuş hayatta... ve işin kötü yanı ben yaşadığım şehirde eşimle yanlızız, hiçbir akrabamız veya samimi dostumuz yok, bana çocuk konusunda yardımcı olabilecek... aileler desen herkesin kendi düzenleri var memleketlerde gelen ne kadar kalır ki.... yani iş başa düşecek...... ne yapacam bilmiyorum, kaygılar çokk..... ama iyi taraflarını düşünmeye çalışıyorum ve yavaş yavaş heves geliyo gibi
ayrıca ben ve annemde hamileliğimden bihaberken rüyalar görmüştük, ve herşey kıza işaret :) hepimiz için hayırlı olsun

kızlar ben de dün öğrendim hamiş olduğumu aşılama ile hamiş kaldım. Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:)))))

arkadaşlar, 6+0 oldum ve arada bir hafif kanlı akıntım oluyor. normalde olabiliyormuş hamileliğin başlarında ama yinede doktora gitmek gerekir yazıyor nette. Bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan varmı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…