inşallah değildirbu akşam işten çıkıp doktora gideceğim inşallah hayırlı haber alırım. ya zaten "yanlışlıkla" hamile kalıp sonrada böyle bişey duymak gerçekten moral bozucu oluyo ama düşünmemeye çalışıyorum. hayal kırıklığı yaşamamak için sevinemiyorumda...
canım seninki baya ilerlemiş, ben kendimi hiç 6 aylık fln hayal edemiyorum
kızlar şu anda formda olupta okuyanlar ne olur cvp yazsın en son 26 şubatta adet oldum 28de bitim o gün bugün daha adet olmadım kesin hamileyim die ice kendimi inandırdım önce bundan 2 hafta önce eczaneden tst aldım negatif çıktı okadar inanıodumki hamile olduma negatf olduğu halde inanamadım bi türlü dün sağlık ocanda kan verdim az öncede sonuç aldım yerlerdeyim parçalara dağılmış gibiyim doktor anlamadı kalktı yan odaya gidip emin olmak için yardım aldı sona kadın doğumcuya git hamile değilsn dedi bide buraya yazıyım sonucu BETA_HCG RESULT.0.100 EXPECTED VALUE .0_ 5 Bunu yorumlarmısınız bekliorum cvpları
kızlar günaydın 4+5 hamileyim :) bu artılarıda siz ögrettiniz saolun bilmiodum walla :))
belim agrıyo dün akşamdan beri normalmi acaba
normaldir canım,kişiden kişiye değişiyo belirtiler,benim de bulantım,bel,kasık ağrım yok,binde bir hafif ağrı oluyo belimde,kasğımda,iştahım iyi,sadece biraz başım dönüyo,kaşıntılı bi akıntım var,2 haftadır var savaşıyom,daha yeni yeni azalmaya başadı,doktor ilaç yazamam dedi,avonun temizleme jelini kullanıyom,göğüslerim,80 den 85 e çıktı,aşırı sertler,yan bile yatamıyom yatakta,rengim koyuluştı bir ton,böyle işte:79::79:
saol canım ya evde bir kadın doğum doktoru olsa meslegi bırakırdı o kdar cok sorum varki :)
iyiki gelmişim buraya beni yalnız bırakmadıgınız için tesekkür ederim benimde ciciklerim büyüdü hep böle olsalardı ya :) akıntım felan var bide bu bel agrılarım var ama olsun razıyım bide normaldir dedin ya içim rahatladı yaw bebişim nokta dan virgüle dönücekse ben razıyım bu agrılara ( daha nokta kdar bile diil ama neyse)
cnm normal yaşadıkların aynısı bende de oluyor bel ağrısı akıntı bide baş ağrısı ve bulantım çoooookkk hayırlısıyla kucağımıza aldıkmı hepsi yalan olur
inş guzel haberi almısındır doktordan :)) mutlaka bizlerede haber ver ..
kızlar günaydın 4+5 hamileyim :) bu artılarıda siz ögrettiniz saolun bilmiodum walla :))
belim agrıyo dün akşamdan beri normalmi acaba
gözün aydın şekerim, Allah rahat bir hamilelik geçirmeni ve ardından da bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
ya bende bu + işini bilmiyorum ne demek oluyo acaba??? :44:
kızlar ben de 5 aylık evliyim.5+1 de hamileyim. aslında beklemiyordum ve düşünmüyordum da. daha çok yeniyiz tadını çıkaralım biraz diyordum hep. hatta kendime göre planlarım bile vardı.. ama bebiş gelecekmiş, naapalım hayırlısı olsun.10 gün kadar sonra kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz kısmetse.. allahım hayırlısından sağlıklı bir evlat versin herkese..şu an heyecan hissetmiyorum ama zamanla ısınacak gibiyim. benim de eşimin içine doğmuştu hamile olduğum. hatta ondan önce koç görmüş rüyasında. direkt oğlumuz olacak bizim demişti. benim gönlümden geçen kız o da kızlara çok düşkün ama ilki erkek olursa abilik yapar daha iyi olur diyo:) bakalım bakalım neler olacak... hepinize hayırlı hamilelikler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?