Sevgili olmak istiyorsanız bunu hata olarak görmemenizi tavsiye edebilirim (Yine de siz aramayın bence, sizi aramasını bekleyin). Ancak istisnai durumlar hariç (yukarıda bir üyemiz de yazmış, katılıyorum, ciddi ilişkiler böyle de başlayabilir, bu konuda bir önyargım yok, ancak düşük bir yüzdeyle) erkekler böyle durumlarda kısmen değişik havalara girme/snob tavırlarda olma eğiliminde olabiliyor. Hiçbir eve çağırma muhabbetini de bu ülkede ne yazık ki çoğu erkek (en masum bir kahve içme daveti dahil, gündüz bile olsa) o şekilde algılamıyor, bunu herkes bir şekilde tecrübe etmiş ya da tecrübe edenleri dinlemiştir. Bu noktadan sonra küstahlaşmalar ve saygısızlıklar (istisnalar hariç elbette) olabilir. Ben görüşmeme kararınızı yerinde buldum kesinlikle sevgili olmak gibi bir niyetiniz yoksa. Niyetiniz olsa da bence şu aşamada geri çekilin. Bir üyemize daha hak vermeden kesinlikle geçemeyeceğim; gerçekten ortalık tehlikeli insanlarla dolu, siz masumsunuz diye herkes öyle olacak diye bir kaide yok, şu zamanda çok daha dikkatli olmak gerekiyor, henüz yeterince doğru düzgün tanımadığınız biri. Kendinizi yıpratmaya bir son verin, bir daha tekrarlamazsam daha iyi olacak şeklinde bir karar alabilirsiniz kendiniz için, bunu da özsaygınızın rencide olduğunu farkettiğim için söylüyorum. Ancak yeterince tanımadığımız kişileri ölçme/değerlendirme süresinin uzun olmasında bence fayda var, hasbelkader tehlikeli biri karşımıza çıkmadı diye bu çıkmayacak anlamına gelmez. Kendinizi yıpratmayın, kimse de sizi suçlamıyor zaten, herkes faydalı önerilerde bulunmuş. Sağlıkla.