Bir hata ..

Aman tanimadiginiz adam sizi kesmesin yeterli. Hos vakit gecirdiyseniz aynen devam edin,belki zamanla hoslanirsiniz belli olmaz bu isler.

buna bile şükreder okduk yaşayaıp göreceğiz artık

Siz bu zemini birazda kendiniz hazırlamışsınız .Karşı cins alkol ve evinize alıp alkol içmek ve sonrası kaçınılmaz son .Ateşle barut yan yana durmaz hele işin içinde alkol varsa .Bunları az çok kestiremedinizmiki bu kadar pişmanlık yaşıyorsunuz .Sonrası adama bir daha görüşmeyelim ne sevgili olabiliriz ne arkadaş kalabiliriz demeniz olayın sıcaklığıyla biraz duygusal yaklaşmışsınız .Belki ileriki zamanlarda devam ederseniz güzel giden bir ilişki yaşayacaksınız .Bence akışına bırakın .
evet bunlar kaçınılmaz son tabi ama karşımdaki insan böyle abaza biri değil belli konuşmalarından hareketlerinden uttangaçlıkta sezince olmaz ya bi şey içeriz gider diye düşündüm belki tanıdıkça olurdu ama ikinci görüşmede beklemezdim kendimden de ondan da evet görüşmeyip akışına bırakacağım

duruma göre bakarsın , ararsa o a senden hoşlanmış demektir ,
değilse yaşandı ve bitti dersin

Kasmayın bu kadar yahu
Zamana bırakın
Herşey olabilir böyle bir başlangıçtan

Herkese merhaba hemen konuya gireyim içim içimi yiyor. Yaklaşık bir aydır instagramdan tanıştığım bir çocuk vardı çok yakışıklıydı hoşlanmadım ama iyidi ara ara yazıyodu saygılı şekilde kendisi sağlıkçı benim bir işim olmuştu arabayla ilk kez aldı götürdü yardım etti ilk yüz yüze tanışmamız böyle oldu ben de mahçup hissettim kendimi dedim bi kahve ikram edeyim dün geldi eve gündüz kahve içtik ettik gayet sohbet güzel seviyeli bir iki saat sonra kallktı akşam sekiz gibi mesaj attı bulunduğumuz şehirde seyir tepesi var oraya gidiyormuş dedi seni de alayım tamam dedim gittik bu arada alkol kullanan kişileriz alkol içmek istedik yasak saati olduğu için bana geldik kendi evinde arkadaşları varmış iyi güzel içtik bu tatlı tatlı yakınlaşmaya başladı o tatlı gelince bende tatlı oldum karşı konulmaz biri ama hoşlantı sevme yok kesinlikle tanımıyoruz bile düzgün gece bir şeyler yaşandı alkolün etkidiyle böyle benim ilk defa başıma geldi kendimi çok çok kötü hissettim sabah kendisine dedim bi daha görüşmeyelim ne arkadaş olabilirz ne sevgili başlamadan bitti tamamen . O da ben yazarım ararım dedi bu dediğinin arkasında duramayacağını bildğm için üstünde durmuyorum biraz kafanı topla dedi. Onun bana duygusal bi hissiyatı yok aynı şekilde benimde ona sadece bi çekim oldu bilmiyorum çok pişmanım çok kötüyüm bundan sonra nasıl davranayım açıkçası devam etsinde istemiyorum çünkü beni hep öyle bilcek öyle hatrlıcak sevgili olsak bile .fikirlerinize ihtiiyacım var

Abartacak ne var çekim olmuş ki sevişmişsiniz. İlla duygusak bir bağlanmaya gerek yok ki bunun için. Görüşmek istemiyorsanız tek gecelik ilişki diyin geçin

evet bunlar kaçınılmaz son tabi ama karşımdaki insan böyle abaza biri değil belli konuşmalarından hareketlerinden uttangaçlıkta sezince olmaz ya bi şey içeriz gider diye düşündüm belki tanıdıkça olurdu ama ikinci görüşmede beklemezdim kendimden de ondan da evet görüşmeyip akışına bırakacağım
İşin içinde alkol olunca olmaz dediğimiz şeyler olabiliyor .Çünkü şişede durduğu gibi durmuyor maalesef.İnsanlar rahata bağlıyor .Çok içine kapanık sessiz insan dahi alkolün verdiği rahatlamayla özgüven sahibi olup çıkıyor .Neyse olan olmuş çok rahatsızlık duymaktan ziyade bundan sonrasına bakın .

açıkçası ondan kötüde iyi de bi şey hissetmedim onunda drrdi güzel bulduğu biriyle yatma isteiğiydi eminim çünkü sohbetlerimizde beni tanıyacak sorular sormamıştı bi erkeğin ilgi duyduğunu burdan anlarım öyle günlük şeylerden sohbet etmiştim aynı şekilde ben de sormadım meraketmedim benden hoşlansın sevgili olalım evlenelim gibi bir şey olmadı sadece sevdiğim insanla yaşasaydım keşke o zman kendimi daha rahat ve mutlu hissedeceğime emindim böyle kendime yenildim gibi hissettim karşımdaki kişiyle çok bir alakası yok zaten bir beklentimde yoktu

Günlük şeylerden konuşulmaz mi zaten yeni tanışılınca, zamanla ilgi oluşur kişisel ilgi alanları üzerinden sohbet zamanla görüştükçe kurulur, paylaşımlar artar.
çekim hissetmiş yaşamışsınız, umarım güzel bir gece geçirmişsinizdir. Bunu kendinize işkenceye dönüştürmeyin. Seks değersizlik demek değil.

böyle bir şey olmasaydı tanıyıp sevgili olmak isterdim ama bundan sonra istemiyorum çünkü sıra bozuldu ilişkimiz olsada sağlam olmaz o da biraz beni güzel bulduğu için hoşlantısı olduğunu düşnmüyorum ısrarcı biri de değil bi son olmaz eminim sadece bu olayın şokunu atlatamıyorum ben nasıl böyle yaptım kendime yenildim aslında kendime kızıyorum
Hatasız kul olmazz :)) eğer ikinizde bekarsanız sorun değil hoşlanmışsınız olmuş burda neler yazıyor insanlar evliler ,boşver çok takılma akışına bırak hem bakarsın güzel şeyler olur ilerde

ben de o da sevgililik düşüncesinde değiliz pek yani olsada cinsellik üzerine kurulu olur bu da benim isteyeceğim bir şey değil açıkçası sadrce pişmanlık ve ne yapacağını bilememezlik bende ki
pişmanlık duyacağınız bir şey yok görüşmek istemezseniz gorusmessiniz kendinizi yipratmayin

Benimde başıma böyle bişey geldi .gerçi hata olarak görmüyorum aksine çok keyifliydi . Bi iki defa daha görüştük cinsel temas güçlüydü 😀 çokta yakışıklıydı yahu bak şimdi libidolarım yükseldi arasam mı acaba 😀😀

Benimde başıma böyle bişey geldi .gerçi hata olarak görmüyorum aksine çok keyifliydi . Bi iki defa daha görüştük cinsel temas güçlüydü 😀 çokta yakışıklıydı yahu bak şimdi libidolarım yükseldi arasam mı acabacinsel

sizin gibi kadınlara çok imrenirim cesursunuz sevmekten korkmazsınız mantıklı bakarsınız olaya ama ben bi iki defa görüşürsem aşık olurum çizgimi koruyamam ilişki bile benim içşn sevdiğim insanla olmalı duygusal çöküntüye uğramamak için galiba duygusallığım libidomu bastryor :)

Hatasız kul olmazz :)) eğer ikinizde bekarsanız sorun değil hoşlanmışsınız olmuş burda neler yazıyor insanlar evliler ,boşver çok takılma akışına bırak hem bakarsın güzel şeyler olur ilerde
ikimizde bekarız ama karşımdaki şahıs biraz ıssız adamdaki adam gibi o yüzdeen beklentiye girmedim çok kızda vardır hayatında eminim

Bunu buraya bir çok kez yazdım size de yazayım; ilk randevuda seviştiğim adamla sekiz senedir evliyim. Sizden tek farkım sevişmeyi hata olarak görmememdi tabi.
Ama sen aşık olmussundur sevmissindir onun sonucu cinsel dürtü olur ama arkadaş diyor ki hoşlanmadim oda beni sevmiyor diyo..

Ama sen aşık olmussundur sevmissindir onun sonucu cinsel dürtü olur ama arkadaş diyor ki hoşlanmadim oda beni sevmiyor diyo..
Ne aşkı ne sevgisi ayol, ilk randevuda seviştik diyorum. Konu sahibi de hoşlanmadım demiyor, adam yakışıklı diye kendini geri çekiyor sadece.

Herkese merhaba hemen konuya gireyim içim içimi yiyor. Yaklaşık bir aydır instagramdan tanıştığım bir çocuk vardı çok yakışıklıydı hoşlanmadım ama iyidi ara ara yazıyodu saygılı şekilde kendisi sağlıkçı benim bir işim olmuştu arabayla ilk kez aldı götürdü yardım etti ilk yüz yüze tanışmamız böyle oldu ben de mahçup hissettim kendimi dedim bi kahve ikram edeyim dün geldi eve gündüz kahve içtik ettik gayet sohbet güzel seviyeli bir iki saat sonra kallktı akşam sekiz gibi mesaj attı bulunduğumuz şehirde seyir tepesi var oraya gidiyormuş dedi seni de alayım tamam dedim gittik bu arada alkol kullanan kişileriz alkol içmek istedik yasak saati olduğu için bana geldik kendi evinde arkadaşları varmış iyi güzel içtik bu tatlı tatlı yakınlaşmaya başladı o tatlı gelince bende tatlı oldum karşı konulmaz biri ama hoşlantı sevme yok kesinlikle tanımıyoruz bile düzgün gece bir şeyler yaşandı alkolün etkidiyle böyle benim ilk defa başıma geldi kendimi çok çok kötü hissettim sabah kendisine dedim bi daha görüşmeyelim ne arkadaş olabilirz ne sevgili başlamadan bitti tamamen . O da ben yazarım ararım dedi bu dediğinin arkasında duramayacağını bildğm için üstünde durmuyorum biraz kafanı topla dedi. Onun bana duygusal bi hissiyatı yok aynı şekilde benimde ona sadece bi çekim oldu bilmiyorum çok pişmanım çok kötüyüm bundan sonra nasıl davranayım açıkçası devam etsinde istemiyorum çünkü beni hep öyle bilcek öyle hatrlıcak sevgili olsak bile .fikirlerinize ihtiiyacım var
Sürekli evde takılıp durmussunuz atesle barut başka ne olacaktı?
Hiç olmazsa aşık olduğunuz biriyle olsaydı diyip kaçıyorum

Adam saygılı biri, belli ki sizden de etkilenmiş. Neden bir daha görüşmeyeceğim diye kestirip atıyorsunuz ki? Adama ayıp etmişsiniz bence. Kimse sizi bir şeye zorlamamış, karşılıklı rıza dahilinde bir şeyler yaşamışsınız. Bence adama bir şans vermelisiniz.

Back
X