Bir hatanın peşinden bir ömür gidermisiniz ?

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
yaklaşık 10 ay önce bi hata yaptım. ailemin kabul etmediği bi insanla evlendim. herşey 2 yıl önce başladı aslında. daha o zaman üniversitedeydim. o zamanlar bile olamayacağını bildiğim mantık dışı bi ilişkiye sırf o çok istiyor, çok seviyor diye başladım aldandım. hata diyorum çünkü ben 4 yıllık üniversite okuyordum o ise ilkokul mezunuydu. önceleri herşey laylaylomdu. ne yaptığı umrumda değildi.ama beni önemsemesi her dk beni düşünüp araması hoşuma gitmişti. ama söylüyordum senle ben olmas sonu yok diye. ama onun hep umutları vardı. senin için herşeyi yaparım diyordu. benle herşeyini paylaşıyordu. bu da benim çok hoşuma gidiyordu. öyleki eski sevgililerini bile ezbere bilirim. o zaamanlar beni rahatsız etmeyen hoşuma giden bu durum su an hala canımı sıkmakta aklıma geldikçe. neyse aradan aylar geçti ben artık iyice alıştım.yada sevdim bilmiyorum.artık herşey daha bi toz pembeydi. hergün her saat birbirimzi düşünüyorduk.elimizde telefon bi an bile bırakmıyorduk ikimizde. okul bitti artık dah sık görüşmeye başladık.sıksık bizimkilere yalan söyleyip buluşuyorduk. ne tatlı kaçamaklardı onlar... ama ben hala sonu olamdığını düşünüp kahroluyordum. öyleki ailem en yakın arkadaşlarımdan bile kimse bilmiyordu bu ilişkiyi.. belki de verecekleri tepiden çok kendime yakıştıramıyordum onu... kaç kere bırakmayı denedim kndini öldüreceğini söyledi korktum yapamadım. neler yaşadık ne kadar çok ağladık beraber.. çok çektirdim o zamanlar ona...kendimde çektim ama o daha çok tkilendi..sonra bigün en yakınıma ablama açtım. karşı çıktı tbi anlaşamassınız görüşleriniz farklı fikir ayrılığı yaşarsınız vs vs vs bi sürü şey işte.. haklıydı vet benim mantığım da aynı şeyleri söylüyordu ama kalbim dinlemiyordu.. en çokda kendine bişey yapmasından korkuyordum..artık kararlıydım nneme ve bi kaç yakınıma ve arkadaşlarıma anlatmaya başladım onu.. ama kimse destek olmadı.. bigün sabrım bitti ayrılmak istediğimi söyledim olmuyo istemiyoum seni dediim. ama biliyordum onsuz yapamazdım. o da kabul etti yeter dedi.. hep aynı şeyler bende sıkıldım artık dedi.. ama son kez görim seni dedi. kabul ettim.. kpss hazırlanıyodum dersanedeydim. dersi bıraktım çoktım bi akşam üztü.. içimde hala yalvaracak yine başa döncez hissi vardı ama öyle olmadı..artık herşey başkaydı.. evet beni tüm direnişlerime rağmen kaçırdı.. geri dönmeyide kendime yediremedim.ve içimde umutlar vardı o beni mutlu ederdi biliyordum...bi şekilde evlendik işte. ne düğünümüz ne hayallerimiz hiç biri hayalleriizdeki ibi olmaıdı ama oldu bitti işte.. ilk aylar çok sıkıntı çektik ben ailemden uzak, yarım kalan eğitimim vs.vs.vs... ama yine de güzeldi değerini bilemedim o psikolojiyle.. gözümün içine bakıyordu eşim aslında... şimdi 10 ay oldu evleneli.. artık eşim eskisi gibi değil sıksık görüş ayrılığı yaşıyoruz ve eskisi kadar önem vermiyormuş gibi geliyo bana.. tamamen asosyal bi inan oldu yiyip içip yatmayı düşünüyo sadece. beni hiiç anlamıyo ve anlamayda çalışmıyo ve daha birçok şey.. hergün acı hergün gözyaşı çok duygusal bi insanım yaptığı her hareket kafama takılıyo.. kendimi kaybettim kafam allak bullak.. böyle yaşamak istemiyorum.. bırakamıyorum da... bi yanlış yaptım ve peşinden bi ömür gidebilirm iyim bilmiyorum.. :2:
ne olur bi akıl verin bana ????

1-Kesinlikle bebek yapma ! ( bebek için uğraşıyormuşsun,konu açmışsın )
2-Aftan yararlan,kesinlikle eğitimine dön
3-İlişkini gözden geçir.Görünen köy,kılavuz istemez.

anladığım kadarıyla sende eşini seviyorsun, tek taraflı bişey olsa bukadar çekmezdin, kabul etmezdin.
Bence al karşına konuş, bazen rest çekmek çok işe yarar.
bak bu kadar zorluğa rağmen evlendik. ben seni seviyorum, seninde beni sevdiğini biliyorum ama bu ilgisizliğin, beni herkesten mahrum etmen tahammül edemideğim şeyler.
kaçarak evlenmem hiç bişeyi değiştirmez, değişmeyeceksen bitsin filan tarzı.....

bitirme ama dik dur ne bilim öyle bişeyler yap...
bi şansını dene derim..:43:

yaklaşık 10 ay önce bi hata yaptım. ailemin kabul etmediği bi insanla evlendim. herşey 2 yıl önce başladı aslında. daha o zaman üniversitedeydim. o zamanlar bile olamayacağını bildiğim mantık dışı bi ilişkiye sırf o çok istiyor, çok seviyor diye başladım aldandım. hata diyorum çünkü ben 4 yıllık üniversite okuyordum o ise ilkokul mezunuydu. önceleri herşey laylaylomdu. ne yaptığı umrumda değildi.ama beni önemsemesi her dk beni düşünüp araması hoşuma gitmişti. ama söylüyordum senle ben olmas sonu yok diye. ama onun hep umutları vardı. senin için herşeyi yaparım diyordu. benle herşeyini paylaşıyordu. bu da benim çok hoşuma gidiyordu. öyleki eski sevgililerini bile ezbere bilirim. o zaamanlar beni rahatsız etmeyen hoşuma giden bu durum su an hala canımı sıkmakta aklıma geldikçe. neyse aradan aylar geçti ben artık iyice alıştım.yada sevdim bilmiyorum.artık herşey daha bi toz pembeydi. hergün her saat birbirimzi düşünüyorduk.elimizde telefon bi an bile bırakmıyorduk ikimizde. okul bitti artık dah sık görüşmeye başladık.sıksık bizimkilere yalan söyleyip buluşuyorduk. ne tatlı kaçamaklardı onlar... ama ben hala sonu olamdığını düşünüp kahroluyordum. öyleki ailem en yakın arkadaşlarımdan bile kimse bilmiyordu bu ilişkiyi.. belki de verecekleri tepiden çok kendime yakıştıramıyordum onu... kaç kere bırakmayı denedim kndini öldüreceğini söyledi korktum yapamadım. neler yaşadık ne kadar çok ağladık beraber.. çok çektirdim o zamanlar ona...kendimde çektim ama o daha çok tkilendi..sonra bigün en yakınıma ablama açtım. karşı çıktı tbi anlaşamassınız görüşleriniz farklı fikir ayrılığı yaşarsınız vs vs vs bi sürü şey işte.. haklıydı vet benim mantığım da aynı şeyleri söylüyordu ama kalbim dinlemiyordu.. en çokda kendine bişey yapmasından korkuyordum..artık kararlıydım nneme ve bi kaç yakınıma ve arkadaşlarıma anlatmaya başladım onu.. ama kimse destek olmadı.. bigün sabrım bitti ayrılmak istediğimi söyledim olmuyo istemiyoum seni dediim. ama biliyordum onsuz yapamazdım. o da kabul etti yeter dedi.. hep aynı şeyler bende sıkıldım artık dedi.. ama son kez görim seni dedi. kabul ettim.. kpss hazırlanıyodum dersanedeydim. dersi bıraktım çoktım bi akşam üztü.. içimde hala yalvaracak yine başa döncez hissi vardı ama öyle olmadı..artık herşey başkaydı.. evet beni tüm direnişlerime rağmen kaçırdı.. geri dönmeyide kendime yediremedim.ve içimde umutlar vardı o beni mutlu ederdi biliyordum...bi şekilde evlendik işte. ne düğünümüz ne hayallerimiz hiç biri hayalleriizdeki ibi olmaıdı ama oldu bitti işte.. ilk aylar çok sıkıntı çektik ben ailemden uzak, yarım kalan eğitimim vs.vs.vs... ama yine de güzeldi değerini bilemedim o psikolojiyle.. gözümün içine bakıyordu eşim aslında... şimdi 10 ay oldu evleneli.. artık eşim eskisi gibi değil sıksık görüş ayrılığı yaşıyoruz ve eskisi kadar önem vermiyormuş gibi geliyo bana.. tamamen asosyal bi inan oldu yiyip içip yatmayı düşünüyo sadece. beni hiiç anlamıyo ve anlamayda çalışmıyo ve daha birçok şey.. hergün acı hergün gözyaşı çok duygusal bi insanım yaptığı her hareket kafama takılıyo.. kendimi kaybettim kafam allak bullak.. böyle yaşamak istemiyorum.. bırakamıyorum da... bi yanlış yaptım ve peşinden bi ömür gidebilirm iyim bilmiyorum.. :2:

canım benim çok üzüldüm gerçekten.. ama sadece senin kocan değil bütün erkekler böyle sanırım alana kadar ölüom geberiyorumevlendikten sonra çok farklı biri oluyrlar bence ne lursa olsun ailenlebi görüş sonuçta evlatlarısınız seni affederler eşinlede boşan diyemem amaii düşün ii karar ver ölçbiç sonuçta ne yaşadığını sen biliyorsun rabbim yardımcın olsun...

1- bebek çok istiyordum ama uğraşmıyorum.. zaten düşünmüyoruz da daha.. geçen ay çok korkmuştum sadece ama yok çok şükür..
2-okul bitti ama memurluk için kpss çalışamıyorum o kadar emek vermiştim dersaneye gidiyordum sınava 2 ay kala evelndim..hala da oturup ders çalışamıyorum bu sorunlardan.. çok şükür bi işim var yinede çalışıyorum.
3-yol yakınken bıarkmak daha kolay acaba ?:2:
aklım beynim kalbim çok kötü.. çıkmazdayım..

canım benim çok üzüldüm gerçekten.. ama sadece senin kocan değil bütün erkekler böyle sanırım alana kadar ölüom geberiyorumevlendikten sonra çok farklı biri oluyrlar bence ne lursa olsun ailenlebi görüş sonuçta evlatlarısınız seni affederler eşinlede boşan diyemem amaii düşün ii karar ver ölçbiç sonuçta ne yaşadığını sen biliyorsun rabbim yardımcın olsun...

tşk ederim cnm.. ailemle görüşüyoruz şimdi onlar beni çok mutlu biliyo kimseye anlatamıyorum sadece sizlerle paylaşabiliim bunu. akıl verin ne olur. biz böyle olmamalıydık :43:

ben evli değilim ama evliliklerde ilk 3 hatta 5 yıl çok önemli..
%50 ihtimalle siz mantıgınıza çok uyumlu biri ile evli olsaydınızda bunları yaşayacaktınız..Çok büyük bir hata yaptım diye düşünmeyin o sevdiğiniz insan ve artık evlisiniz..
Biraz daha sakin sogukkanlı olursanız belkide orta yolu bulacaksınız ve hersey gitgide güzelleşecek..

anladığım kadarıyla sende eşini seviyorsun, tek taraflı bişey olsa bukadar çekmezdin, kabul etmezdin.
Bence al karşına konuş, bazen rest çekmek çok işe yarar.
bak bu kadar zorluğa rağmen evlendik. ben seni seviyorum, seninde beni sevdiğini biliyorum ama bu ilgisizliğin, beni herkesten mahrum etmen tahammül edemideğim şeyler.
kaçarak evlenmem hiç bişeyi değiştirmez, değişmeyeceksen bitsin filan tarzı.....

bitirme ama dik dur ne bilim öyle bişeyler yap...
bi şansını dene derim..:43:

kaç kere denedim canım hep aynı şeyler yine oluyo.. konuşuyoruz söler veriliyo sonuç aynı:50:

%50 ihtimalle siz mantıgınıza çok uyumlu biri ile evli olsaydınızda bunları yaşayacaktınız..Çok büyük bir hata yaptım diye düşünmeyin o sevdiğiniz insan ve artık evlisiniz..
Biraz daha sakin sogukkanlı olursanız belkide orta yolu bulacaksınız ve hersey gitgide güzelleşecek..

biraz sakin olabilsem keşke cnm böyle olmaz belki ama yapamıyorum:43:

kaç kere denedim canım hep aynı şeyler yine oluyo.. konuşuyoruz söler veriliyo sonuç aynı:50:

bende kaçarak evlendim, benim eşimde 2 sene beni kabullenemedi, ben yokmuşum gibi bile davrandı, cehennem hayatı gibiydi, erkeklerin eşlerine alışması uzun sürüyo bayanlara göre, ilgi konusunda o şekilde kabullenmeye çalış en iyisi o olur senin için. benim eşim senede 2 kere seni seviyorum der, çok ilgilenmez ama ben onu öyle kabul ettim çünkü yapısı öyle. şuanda huzurumuzda mutluluğumuzda yerinde yakında 4 yıllık evli olacağız. ve 4 aylık hamileyim. biraz sabır herşeyin çaresi. belki ilerde çok süper bi aile olursunuz bizim gibi. :34:

gerçekten çok üzüldüm yazdıklarınıza ancak 10 da neler olabileceğini görmeye başlaman çok önemli yarın aile kalabalıklaşınca çocuğun bile sana soracak acaba babamla neden evlendi n anne diye bence yol yakınken kendini kurtar böyle adamlar benim dediğim olacak diye evlenirler genlde sevgi filan kalkan mutlu olmak senin hakkın ancak sürekli arkana bakacak sın işin var aşın var gene mutlu olacağın kişiyi bulman zor olmayacak bence karar senin tabiii

canım ne dıyeyım sana bılmıyorum. öncelıkle senın yaptıklarını yargılamak bıze dusmez ama neden kacarak evlendın? cok asık olmussun ama bı taraftanda hep kalbının bır yanında bu bır hata mı dıye dusunup durmussun...
esınle konus bu dusuncelerını.. annemin bır lafı vardır canım evlılıkte akıl ve kalp bırlıgı olmalı dıye..
yanı hem sevıcen hemde aklın basacak. ama sen sımdı cok sevdıgın o adamı hata olarak goruyor ve omur boyu hatamın arkasından gıtmelımıyım dıyorsun..
bu kararı ancak sen verebılırsın canım..
yasın kac bılmıyorum ama boyle bır durumda daha bebek falan ısteme ve dusunme..
sınavlarına gır calısmaya basla.. ailenle barıs gorus (dıger yorumlarına bakmadım henuz ama umarım barısmıssındır canım aıle bu hayatta cok onemlı cunku)
ama muhakkak duygularını esıne anlat canım yoksa sen kendını yer bıtırırsın...

Evliliğiniz daha çok yeni...

yeni evlisiniz,çok zor günler geçirdiğiniz ikinizde yıprandınız bunları unutmamak lazım.

Ben herşeyin düzeleceğini umuyorum,çünkü evliliğin ilk 1 yılı genelde zorlu geçiyor...

Sadece biraz sabredin ve zamana bırakın baktınız yine olmuyor mutsuzsunuz

ozaman neyapmanız gerektiğine karar verirsiniz...

Ben sevdiğim insanla ailemin onayı ve desteğiyle evlendim şuan 1 senelik evliyim

Ona rağmen ilk dönemler boşanmayı çok düşündüm....

etrafımdaki herkes,sabret bak daha yenisiniz evlilik ancak 2 yılda oturur

şuan eşinin seni anlamadığını düşünüyorsun ama zamanla herşey düzelecek dediler.

Haklıda cıktılar sanki gün aşırı kavga eden biz artık daha olumluyuz birbirimize karşı

ve herşey düzeldi,düzelmeyede devam ediyor...

diyeceğim o ki sende bıraz sabret,akışına bırak bebek yapma

baktın ki hiçbirşey düzelmiyor aksine kötüye gidiyor ozaman yapman gerekeni biliyorsun zaten.

bir hata yaptın diye,ömür boyu onu taşımak zorunda değilsin

bazı seyler olmuyorsa olmuyor işte

tşk ederim cnm.. ailemle görüşüyoruz şimdi onlar beni çok mutlu biliyo kimseye anlatamıyorum sadece sizlerle paylaşabiliim bunu. akıl verin ne olur. biz böyle olmamalıydık :43:

canım benimkıyamam ya ... ay bu erkekler nie böle:( sen eşini seviysun onunla konuş bence alkarşına gerçekten rest çek... senikaybetmekten korksun ...bu işe yarar eğer insaflı biryse eşin çalışmıyormu bu arada?

'evet beni tüm direnişlerime rağmen kaçırdı.. '
ben bu cümleye takıldım açıkçası nasıl yani direnişlerime rağmen beni kaçırdı sen istemeden mi oldu tüm yaşadıkların ?

ah canım ah hıkayenın sonuna dogru dersane cıkısı ayrıldıgınızı yazmıssın bende oh ayrılmıslar ve bıttı dıye sevınmıstım ama sen askın gozunu kör ettıgınden evlenmıssın ,nasıl cesaret edıyosunuz bılmıyorum ask boyle bısey heralde,kesınlıkle cocuk felan dusunme bana bu evlılıgı sonuna kadar yurutemıyecekmıssın gıbı geldı bebk olursa yazık olur ona ,egıtımınede kpss ye calısıyomussun ona devam et evde bos vakıtlerınde bak canım hırs yap kı hayatında guzel bı adım atmıs olasın ,pekı aılenle sana küs mü

şimdi 10 ay oldu evleneli.. artık eşim eskisi gibi değil sıksık görüş ayrılığı yaşıyoruz ve eskisi kadar önem vermiyormuş gibi geliyo bana.. tamamen asosyal bi inan oldu yiyip içip yatmayı düşünüyo sadece. beni hiiç anlamıyo ve anlamayda çalışmıyo ve daha birçok şey.. hergün acı hergün gözyaşı çok duygusal bi insanım yaptığı her hareket kafama takılıyo.. kendimi kaybettim kafam allak bullak.. böyle yaşamak istemiyorum.. bırakamıyorum da... bi yanlış yaptım ve peşinden bi ömür gidebilirm iyim bilmiyorum.. :2:

Sen zaten herşeyin farkındasın.Başlık bile "hata yaptım" şeklinde yazılmış.

Bu adam bana uygun değil ama beni seviyor ve değer veriyor...Diye evlenmişsin.
Eee şimdi sevmiyor ve değer vermiyor.Geriye ne kaldı ?

Bir de işsiz galiba damat bey ?

ailenin ve toplumun onu sana yakistirmadigini düsündügün icin hep bir kusku var icinde icten ice baskasiyla olsaydim böyle olmazdi diyosun ama her iliski eskiyo ve her evlilikte sorunlar cikiyo bende sabirli olmani tavsiye edicem

senın kafan cok karısık ılıskı başladıgından berı..

Once pek sevmedın sonra sende baglandın sonra aılenın tepkılerıyle kafan karıştı..

sonra onun kendısıne bırsey yapma korkusu vs vs.

Bundan sonra net olmalısın bu evlılıgı devam etmesını ıstıyorsan eşını sevıyorsan hıcbırseye takmadan

Gecmışı sorgulamadan evlılıgının mutlulugu ıcın cabalamalısın

yok bu evlıkten umut kestıysen ona gore kararlar almalısın..

Kararlarını net olmalı

Ben de aynen böyle düşünüyorum...
Ben de liseyi bitirince kaçarak evlendim. Eşim de lise mezunu...
Ama şimdi üni. okuyorum. Ne yapayım ben üni. mezunuyum diye lise mezunu olan eşimi terk mi edeyim?
Evlendiğimizde aynı durumdaydık...
Bence eğitim durumunu bu kadar sorun etmeyin...
Diğer konuya gelince evet çoğu erkek sizin eşiniz gibi bence sevgi azalma durumu söz konusu değil...
Biraz sabretmeye çalışın, kpss'ye de hazırlanın çok istiyorsanız yine, geç değil...

Back
X