- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Ya olayı cözemedik ki. Kayınvalidesinin dedeme yazdığı mektuplar var işte asıl kilit onlar 4-5 sayfa. Okuyamadığımız için bilemiyoruzBende tamamini okudum.Babamin mektuplari var anneme yazdigi ayni yazi stili hepsini okuyabiliyorum.burayada mektubu atabilirsiniz.Birini bulmaya calisiyorsunuz.Herkes yardımcı olur.Anneanneniz(buyuten) de vefat mi etti? O hayatta sanirim o anlatir herseyi anlatsin. Oz annesi yerini biliyor,uzaktan izliyordur muhtemelen.Hamile bir kadin kendini be kadar saklayqbilir ki? Aileside biliyordur,gercek anaannenin.Dediniz birsuru mektup yazip ,birakmis.gercekleei anlattigi bir mektupta olmali bence biryerlerde.
Evet göçmenler sanırım"bakamayız siz düşünün dedi ve kesip attı sizin haber almayınca biz alıp getirmek istedik gül vermedi (isim olabilir ya da Annem) bunun üzerine gönüp geldik tekrar gidip vaziyetin daha fena olduğu mevsimin kış olduğu çocuğun yuvaya vs verildiği takdirde hayatının tehliye gireceğini gördük çocuğun hayatını kurtarmak için onu aldık gemliğe getirdik tam (altı-sekiz) ay herşeye katlanarak baktık bilmem"..
AlisVolatPropriis Kayınvalide göçmen ya da Rum kökenli olabilir mi? Tam mektup atarsan okuyabildiklerimizi yazalım..
Ya olayı cözemedik ki. Kayınvalidesinin dedeme yazdığı mektuplar var işte asıl kilit onlar 4-5 sayfa. Okuyamadığımız için bilemiyoruz
Bu kısımlar okunuyor aslında ben çoğunu okuyabilirim istemediklerinden bashediyor ve hasta olup onu birakamadiklarinda gemlige getirdiklerinden falanBöyle mesela buralar daha anlaşılır kısımlar
Aynısını yazdım az önce konuyla aynı. esterde eliotu görmeye gelmişti hastaneyeSarah Jio'nun Mart menekşelerinden alıntı sandım bir an hikayeyi..
O da günlükten bulmuştu gerçek anneannesini..
Böğürtlen kışındaki kaybolan küçük Daniel gibi bir hikaye çıkacak diye de korkuyorum Bdv'denAynısını yazdım az önce konuyla aynı. esterde eliotu görmeye gelmişti hastaneye
Kitapta mı varBöğürtlen kışındaki kaybolan küçük Daniel gibi bir hikaye çıkacak diye de korkuyorum Bdv'den
Bir arkadaş sağolsun 5 sayfalık mektubun en önemli diye düşündüğüm bir kısmını okuyabildi. Orda doğumdan bahsediliyor yani annem öz. Ama mektupların yazıldığı tarihte ananemin teyzeme hamile olması gerekiyor hiç ondan bahsedilmemiş. Of bilmiyoruz kafamız çok karıştı. Ablamın ismi neden o kadının ismi bu kocaman bir muamma.
Ona bin basan hikayelerde oldu daha şaşırmam diyorsun bir bakıyorsun ağzın açık kalmışBöğürtlen kışındaki kaybolan küçük Daniel gibi bir hikaye çıkacak diye de korkuyorum Bdv'den
Bir arkadaş sağolsun 5 sayfalık mektubun en önemli diye düşündüğüm bir kısmını okuyabildi. Orda doğumdan bahsediliyor yani annem öz. Ama mektupların yazıldığı tarihte ananemin teyzeme hamile olması gerekiyor hiç ondan bahsedilmemiş. Of bilmiyoruz kafamız çok karıştı. Ablamın ismi neden o kadının ismi bu kocaman bir muamma.
O zaman teyzen öz değil,olabilir mi?Bir arkadaş sağolsun 5 sayfalık mektubun en önemli diye düşündüğüm bir kısmını okuyabildi. Orda doğumdan bahsediliyor yani annem öz. Ama mektupların yazıldığı tarihte ananemin teyzeme hamile olması gerekiyor hiç ondan bahsedilmemiş. Of bilmiyoruz kafamız çok karıştı. Ablamın ismi neden o kadının ismi bu kocaman bir muamma.
Bu da mümkün olabilir. Dedesi konu sahibinin ablasına lise aşkının ismini koydurmuş. Yıllaaar geçse de unutulmayan bir aşk. Anneannenin psikolojisini bozmuştur, düşünsenize eşinizin kalbinde başkası var, yıllar geçse de yeriniz hiç olmamış orda. Korkunç. Kadın resmen hınç almış evladından kocasından bundan ötürü. Tek suçlu anneanne değil, rahmetli dede sebep olmuş bu olaylara gibi geldi bana.Dedenizle anneanneniz evlilik dışı çocuk sahibi oldukları için mecburen evlenmiş olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?