- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Yok hayır erkek değil kendisi kadınBu sevgilin mi senin ?
Ayrıca onun zevkini bilerek aldığını çok emin bir sekilde belirtmissin ancak adam seni kirmamak adına numara yapmış.
Eğer gerçekten beğenseydi kullanırdı.
Burada zaten bir şey yapmaya gerek yok ki ?
Oturup ağlayacak misin,polis mi cagiracaksin,mahkemeye mi vereceksin.
Çok çok bir daha hediye almazsın olur,biter.
Sevgilin değilse ve onun görüştüğü biri varsa ; belki de senin aldığın hediyeleri kullanmasını istemiyordur.
Bu da bir ihtimal..
Aldıklarım onun tarzı ve bunu bilerek almıştım . Tarzı olmasa veya beğenmese dahi değişim fişi koymuştum , isterse değiştirmeye de götürebileceğini de söylemiştim . Ben duygusal düşündüm sanırım o anın içinde .Belli ki arkadaşın aldığın şeyleri beğenmemiş. Hatiraya da çok düşkün değilmiş. Bunu kişisel alma.
Ben de mesela el yapımı, ya da görünce beni anlatan ,hikayesi olan hediyeleri severim. Bir çocukluk arkadaşım var. Her doğumgünümde bijuteriden halhal,kolye falan alır. Aldığı gibi dolapta durur. Hatta bazen başkalarına veririm, yazık durmasın evde diye..bu arkadaşımı sevmediğimden değil hediyesini sevmediğimden.
Ama öte yandan başka bir çocukluk arkadaşım fermuarlı minik bir çanta dikmiş, üstüne beni anlatan bir simge ve baş harfimi işlemiş. Maliyeti anca 5 tldir, o da fermuardan. Evdeki kumaşlarla yapılacak bir şey. Ama hem anlamlı hem kullanışlı. Üç yıldır her seyehatte camasirlarimi ona koyuyorum:)
Bu o arkadaşımı daha çok sevdiğim anlamına gelmiyor,sadece hediyesini daha çok sevdiğim anlamına geliyor.
Benim annemle de hediye anlayışımız tutmaz mesela,bunca sene o kadar şey aldım. Hiçbirini kullanmaz. Seyehatten gerçek inci küpeler, telkari bileklikler ,altın küpeler alırım. Teşekkür eder,kenara koyar asla dokunmaz. Kablosuz kulaklıklar, akıllı saatler alırım. Heves edip bir gün takar,köşeye atar. Kitap alırım okumaz,defter alırım kullanmaz, hırka alırım kullanmaz... Öyle bir insan.ama bu beni sevmediginden değil hediyelerimi sevmediğinden:)
Ben de artık taktik değiştirdim, kendime alacağım şeyleri anneme hediye ediyorum. Kullanmazsa en azından ben kullanıyorum:) parama yazık olmuyor
Anneler genelde onlara aldığımız hediyeleri çeyizimize koyar. Ben sandığımda neler bulmuştum zamanındaBelli ki arkadaşın aldığın şeyleri beğenmemiş. Hatiraya da çok düşkün değilmiş. Bunu kişisel alma.
Ben de mesela el yapımı, ya da görünce beni anlatan ,hikayesi olan hediyeleri severim. Bir çocukluk arkadaşım var. Her doğumgünümde bijuteriden halhal,kolye falan alır. Aldığı gibi dolapta durur. Hatta bazen başkalarına veririm, yazık durmasın evde diye..bu arkadaşımı sevmediğimden değil hediyesini sevmediğimden.
Ama öte yandan başka bir çocukluk arkadaşım fermuarlı minik bir çanta dikmiş, üstüne beni anlatan bir simge ve baş harfimi işlemiş. Maliyeti anca 5 tldir, o da fermuardan. Evdeki kumaşlarla yapılacak bir şey. Ama hem anlamlı hem kullanışlı. Üç yıldır her seyehatte camasirlarimi ona koyuyorum:)
Bu o arkadaşımı daha çok sevdiğim anlamına gelmiyor,sadece hediyesini daha çok sevdiğim anlamına geliyor.
Benim annemle de hediye anlayışımız tutmaz mesela,bunca sene o kadar şey aldım. Hiçbirini kullanmaz. Seyehatten gerçek inci küpeler, telkari bileklikler ,altın küpeler alırım. Teşekkür eder,kenara koyar asla dokunmaz. Kablosuz kulaklıklar, akıllı saatler alırım. Heves edip bir gün takar,köşeye atar. Kitap alırım okumaz,defter alırım kullanmaz, hırka alırım kullanmaz... Öyle bir insan.ama bu beni sevmediginden değil hediyelerimi sevmediğinden:)
Ben de artık taktik değiştirdim, kendime alacağım şeyleri anneme hediye ediyorum. Kullanmazsa en azından ben kullanıyorum:) parama yazık olmuyor
İlk o almıştı hediye , bir tatil dönüşünde . Ben de altta kalmak istemedim .Bende birisine bardak almıştım, giderken goturmemis, gerçekten çok kırıldım.
Benim annem o tarz annelerden değil..zaten benim de çeyizim yok. Geçen senelerde bana aldığı tencereleri açtım,kullandım evde :) şimdi onlarla yemek yapıyoruz, yepyeniAnneler genelde onlara aldığımız hediyeleri çeyizimize koyar. Ben sandığımda neler bulmuştum zamanında
Tamam da beğenmemiş işte.Aldıklarım onun tarzı ve bunu bilerek almıştım . Tarzı olmasa veya beğenmese dahi değişim fişi koymuştum , isterse değiştirmeye de götürebileceğini de söylemiştim . Ben duygusal düşündüm sanırım o anın içinde .
Merhaba .
Çok sevdiğim ve hala görüştüğüm iş arkadaşıma farklı zamanlarda hediyeler almıştım .Sırt çantası , dolma kalem seti vs . çok pahalı olmasa da sonuçta onu düşünerek almış ve değişim fişi de koymuştum.
hediyeleri çok beğendiğini söylemişti ,beğenmezse değiştirebileceğini söylemiştim . Hayır beğendim demişti . Onun zevki olduğunu bilerek almıştım .
Birgün çanta konusu açılırken hic kullanmadan aylar önce başka bir Kadın arkadaşımıza verdiğini , onun da kendisine geri getireceğini söyledi. ( getirdi mi getirmedi mi sormadım bi daha . Sonuçta hediye etmişim sonrası onun sorunu ) biraz garipsedim ama bişey demedim .
Gecen birşey daha farkettim. Departmanını değiştirirken birkaç eşyasını götürmemiş bi yana yığmış ( bir ara geri dönüp alacak mı bilmiyorum, sormadım henüz ) götürmedikleri arasında en üstte hediye ettiğim dolma kalem seti gözüme çarptı . Hiç dokunulmamış , öylece duruyor . İster istemez gözüm doldu . Hani kullanmasa da dursun isterdim sanırım kendisinde .Belki kullanmaya gerek görmedi olabilir ama öylece görünce ne bileyim .
Birşey söylemem gerekiyor mu bu durumda . Bir defa olduğunda neyse dedim ama ikinciyi de görünce tuhaf oldum . Siz ne yapardınız ?
Departmanını değiştirirken birkaç eşyasını götürmemiş bi yana yığmış ( bir ara geri dönüp alacak mı bilmiyorum, sormadım henüz ) götürmedikleri arasında en üstte hediye ettiğim dolma kalem seti gözüme çarptı . Hiç dokunulmamış , öylece duruyor
Bu çok çirkin bir davranış olmaz mı? Sana hediye etmiştim ama geri alıyorum denmez. Çok ayıp.Bıraktığı eşyaları alıp almayacağını sorabilirsiniz. Almayacaksa , özenerek aldığınız dolma kalem setini alıp kendiniz kullanabilirsiniz.
Bu çok çirkin bir davranış olmaz mı? Sana hediye etmiştim ama geri alıyorum denmez. Çok ayıp.
Yok hayır özel gün hediyeleşmesi değildi. İlk o hediye alınca benim de hoşuma gitti gittiği yerde beni de düşünüp hediye alması .üzerinden biraz zaman geçince ben de hediye almak istedim .Bıraktığı eşyaları alıp almayacağını sorabilirsiniz. Almayacaksa , özenerek aldığınız dolma kalem setini alıp kendiniz kullanabilirsiniz.
Bir daha da bu tür hediyeleşmelerde bulunmayabilirsiniz.
Neden bu kadına hediye aldınız ; doğum günü müydü , yılbaşı mıydı ? Sık sık birbirinize hediye alıyor musunuz ?
Öyle bile olsa insan kendi aldığı hediyeyi geri almaya tenezzül etmemeli bence.Genelde işyerlerinde birim , bölüm vb değiştirirken bazı çalışanlar sadece istedikleri eşyaları alıp ; geri kalanlar atılsın diyorlar.
Konuda bırakılan eşyalar için, "geri dönüp alacak mı bilmiyorum" dediği için ; o eşyaların atılmak üzere bırakılan eşyalar olabileceği ihtimalini düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?