- 29 Mayıs 2021
- 14.376
- 93.510
- 548
- 36
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Öyle bile olsa insan kendi aldığı hediyeyi geri almaya tenezzül etmemeli bence.
Ya severim arkadaşımı . Gerçekten değerlidir benim için . Canı sağolsun ya duygusal düşündüm sanırım gelen yorumları da okuyunca :)Arkadaşım da bana hediye olarak dolma kalem almıştı ve gerçekten beğenmiştim ama hiç kullanmadım. Onu sanki önemli bir şey yazarken ya da güzel bir yazı yazarken kullanmam gerekli diye düşündüm ve yıllar oldu hala duruyor
Yukarıdaki yorumlarda da arkadaşlar söylemiş bende tekrar edeyim "Hediyenizin peşine düşmeyin."
Ayrıca şanlısınız ki size hediye veren birine hediye almışsınız biz veriyoruz ama hediye verdiğimiz kişiden aynısını göremiyoruz :))
Boşverdim , gerek yokmuş üzerine konuşmamınAman çok da önemsemeyin insanları. Atarsa atsın satarsa satsın. Boşverin.
Akibetin peşine düşmüyoruz ki, tayini çıkan arkadaşım ona özel yaotirdigim bardağı lgoturmemis üzüldüm. Tasarruf her türlü onda zatenHediyelerinin peşine düşen insanlar da beni çok rahatsız ediyor. Siz hediye ettiniz karşı taraf kabul etti orda biter olay. Ondan sonrası hediyeyi alanın kendi tasarrufu. İster kullanır, ister değiştirir, ister başkasına verir, ister çöpe atar. Hediyenin akibetinin peşine düşülmez.
Sizi bilmem, konu sahibi peşine düşecekti yazılanlardan sonra vazgeçti.Akibetin peşine düşmüyoruz ki, tayini çıkan arkadaşım ona özel yaotirdigim bardağı lgoturmemis üzüldüm. Tasarruf her türlü onda zaten
Peşine düşeceğim demedim ki , birşey söyleme gereği var mı acaba düşündüm sadece .Sizi bilmem, konu sahibi peşine düşecekti yazılanlardan sonra vazgeçti.
Benim annem o tarz annelerden değil..zaten benim de çeyizim yok. Geçen senelerde bana aldığı tencereleri açtım,kullandım evde :) şimdi onlarla yemek yapıyoruz, yepyeni
Tamam da beğenmemiş işte.
Begense kullanırdı:)
O arkadaşım benim 25 yıllık arkadaşım, ilkokuldan önce bile mahalleden arkadaştık. O da aldıklarını seviyorum zanneder . Çünkü mutlu bir yüzle çok beğendigimi söylerim. Ben de aldıklarımi annemin begenecegini ümit edip alıyorum , annem sonuçta beğenir sanıyorum. Mesela telefonuna adımsayar indirdi diye akıllı saat aldım. Teşekkür etti,sevinmiş gibi yaptı ama kullanmadı
Senin arkadaş da gerçekten sevse kullanırdı,emin ol. Demek ki sevmemiş.
Ayrıca kim alınan hediyeyi gidip götürür usenmez de değiştirir ya, var mı öylesi? Benim valizimin tekerleği kırıldı , garantisi vardı koca sene üşendim goturmedim. Sonra garantisi bitti bir valiz parası verdim taktılar tekerleriinsan bozulan ürününü garantiye vermeye useniyor ,gelen kalemi mi degistirecek? İkinci el siteleri alınıp da olmayan, tekrar kargoya vermeye usenildigi için iade tarihi kaçan sıfır etiketli ürünlerle dolu
Peki..Peşine düşeceğim demedim ki , birşey söyleme gereği var mı acaba düşündüm sadece .
Yok canım tabi ki öyle birşey yapmayın. Bir daha hediye almayın ama.Peşine düşeceğim demedim ki , birşey söyleme gereği var mı acaba düşündüm sadece .
Dünyanın bir yerinde gelen hediye dolma kalemi daha güzeliyle değiştirecek kadar hayati seven insanlar olmasına sevindimHer gelen hediyeyi değiştiriyorum, acayip zevkli birsey , esas kim üşenir yahu değiştirmeye? Bedavaya gidip istediğim şeyi alıyorum, valla çok zevkli
Dünyanın bir yerinde gelen hediye dolma kalemi daha güzeliyle değiştirecek kadar hayati seven insanlar olmasına sevindim
Geçen sene iş yerindeki kızlar öğle molasında çıkıp bir mağazadan poşet poşet kıyafet alıp doğumgünümü kutladılar. Fiş falan da yoktu ama iş yerimin sokağındaki magaza,bildik yer.
Sonradan gidip birkaç parçayı verip kot şort, elbise falan almıştım:) ama zaten yolumun üstünde bir yerdi,yoksa hayatta uğraşmadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?