Bir helallik meselesi

Eltiniz size hiç geliyor mu acaba?
Bu işler karşılıklıdır bilmem biliyor musunuz???

Ya canım her şeye yardım etse eltiyi hiç çalıştırmasa bile 10 gün eltinin yanında kalınmaz. Ne mana? Aşırı saçma absürd bir durum bence

Gidecek tabi askolsun.. ben eltinin yerinde olsam onun gelecegi on gun tatile cikardim :)

Ya bir de birisi helallik verilir sen soylersen yazmis, konu sahibi de "insallah" demis. Kadin icin helallik onemli sadece, kendi hakkinda ne dusundukleri degil. Helallik verse ne olacak seni sevmedikten sonra.

Istenmedigin yerde 10 gun kalmak ayri bir yuzsuzluk, umursamadigin insandan helallik istemek ayri bir yuzsuzluk. Resmen ne gelirken ne kalirken sana sorarim ama helalligimi de birakmam. Yok ya babanin kiziydi o da zaten.

Kimse kimseyi 10 gun agirlamak zorunda degil. O evin hanimi eltiniz. Demek ki kadin istemiyor. Kayninizin israr etmesi onemli degl. 2 3 gun bile kalmayin bence. Belli ki huzursuzluga sebep oluyor bu durum yoksa neden eltiniz boyle davransin?

bırakın bir yılı 10 yıl görmedigi eltisini keyfi bir misafirlik için kimse 10 gün ağırlamak istemez.
ayrılırken en azından memnun olmadığını belli etmeye çalisiyordur belki.
bazı insanlar hakkını helal et lafına cevap vermiyor buda olabilir.yani istemesi yeterli gibi helal olsun demeye gerek duymuyorlar.
ama bu kadar hak ka inaniyorsaniz bence kimseye yük de olmayın minnet de duymayin.

Hayır tatil yöresinde yaşamıyorlar. Eşimin emanet etme gibi bir durumuda yok.
Tek amac kaynimin yegeniyle vakit gecirmek istemesi. Tek yegeni çunkü ve senede sadece bi kac gun gormek istemesi.

Benim de kalmak istemedigimi eltim de biliyor. Elimde olmadiginida biliyor. Orada israrla kaldigıma şahit oldu.

Hayır tatil yöresinde yaşamıyorlar. Eşimin emanet etme gibi bir durumuda yok.
Tek amac kaynimin yegeniyle vakit gecirmek istemesi. Tek yegeni çunkü ve senede sadece bi kac gun gormek istemesi.

Sirf amcasi yegenini gorecek diye 10 gun kalinmaz. Eltinizi hic tinlamiyorsuniz izlenimi veriyorsunuz acikcasi.

Bir daha ki sefere eli bos gidin. Hicbir seye yardim etmeuin. Oturdugunuz yerden kalkmayin. Malum deveye diken...

Benim de kalmak istemedigimi eltim de biliyor. Elimde olmadiginida biliyor. Orada israrla kaldigıma şahit oldu.
Elinizde olmayan nedir ? Sizde kalmak istemeseniz kalmazsiniz. Basiniza silah mi dayiyor kayniniz illa kal diye ? Annemlerde de vakit gecirmek istiyorum deyip kalmayabilirsiniz

Kalmak istemediginizi soylediniz mi? Yani sirf kayniniz yegenini gorecek diye istemedigin bi yerde 10 gun kalman fazlasiyla sacma. Esinizin sizi postalama, kayninizdaki misafir agirlama israrini anlayamiyorum.

Yanlış şeyler gelmesin aklınıza.
Kaynım ćok ısrar ettiginde gelemeyecegimi söyledim. O zaman yegenim bizde kalsın dedi. Ben kabul etmedim yalnız göndermeye.

Eşi üzerinde de ailemizde de baskın bir karakter. Sözünü geciren bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…