bir hemşire..mesele içimi dökmek

Her meslek zordur. Öğretmen olunca göklere çıkartılacağınızı düşünüyorsanız yanılırsınız. Hastaneye doğum dışında insanlar güzel sebepler için gitmezler. Zaten stressli, sağlıksız insanlardan güleryüz beklemek de hata olur. Değiştirebiliyorsanız değiştirin. Olmuyorsa da kabullenmek zorundasınız ne yazık ki. Mesleği severken zorlukları ile sevmek gerekli.

Tatlis cümleler mi :) Bunu bekleyen sensin canikom.

stresl
insanlr bizide stresli yapıyor zaten .bizde pozitf insan makinası degiliz onlar bunu anlamıyor

18 yaşındasın ve meslegin ne kadar güzel
anne oluncada annelerin sana olan yaklaşımını anlarsın hemşire hanım )
ama zamanla alıştıkça seversin meslegini
benim görümcem hemşire olmak için 3senedir dershaneye gidiyor

Aynı seylerı yıllarca emek çektiğin öğrenci ya da öğrenci velisi yolda bir Selam vermediğinde de yasayacaksiniz. Evet gece nöbeti yok. Ancak çocukların gürültüsü, gereksiz tonla evrak işleri, öğretmenler odası ortaminin çoğunlukla berbat olmasi, eğer işinizi hakkıyla yapmak isterseniz her aksam ertesi günün hazırlığı, kafada dönen etkinlik planları, çocuklar dersten kalmasın diye hastalıktan ölseniz de rapor alamamaniz, problemli öğrenciler ve veliler, akşam en az 5 veli telefonu, teog ve diger sinavlarda sadece ogrencilerin degil ogretmenlerin de yaristirilmasi... hele bir de idarecileriniz kotuyse... Velhasıl kelam öğretmenlik hiç de öyle dışardan göründüğü gibi değildir. Herkesin gözüne batan yaz tatilimiz olmasa kendimize gelemeyeceğiz. Çocukları gerçekten sevmek ve çalışmak gerek... Ayrıca öğretmenlik mesleğinde de özellikle ilk yilinizda kimse sizi ciddiye almaz ve genelde ezmeye calisirlar

kac defa yazıcam seviyorum meslegimiiiiii.görmcnze ne hayılıysa onu versn ALLAH

kardeşimde sağlıkçı işiniz zor allah yardımcınız olsun

ben çok haklı buluyorum seni serzenişlerinde,milletçe bir teşekkürü çok görüyoruz ne yazık ki,ben bindiğim toplu taşıma aracından inerken şoföre teşekkür eden edebilen bir insanım
istiyorum ki herkes daha anlayışlı olsun,konuşurken adaplı olsun ''lütfen,rica ederim,teşekkür ederim'' lerle başlayalım,sonlandıralım cümlelerimizi,,işte istiyorum ama..

stresl
insanlr bizide stresli yapıyor zaten .bizde pozitf insan makinası degiliz onlar bunu anlamıyor
Herhangi bir duygu alışverişi istemiyorsanız kazan dairesi sorumlusu olabilirsiniz mesela. Ya da ... düşünüyorum da bu alışverişin olmadığı hiçbir meslek yok. Siz bence hiç çalışmayın.

YOO BENİM İÇİN HER DAİM KALİTESZDN SORUN DEGİL CANIM ALIŞTIM SANADA ZATEN SORUNLUSUN BİDE BENLE UGRASMA :)
Ah bir de cümle kurabilsen neler anlatacaksın ya... Güya daha etkili olsun diye bir de büyük harfle yazmış, bağırmak manasına geliyor ya hani. Neyse cicim daha fazla seninle tartışmak istemiyorum, ama zannetme ki sıkıldığımdan. Sadece senin için ban almak istemiyorum. Hadi hoşçakal

18 yaşında nasil hemşire oldun....cok güzel bisey daha bu yaşta meslegin elinde

nöbette genelde bdv yi okurum aaaaa bi baktım çok tanıdık b konu
şu an bi cumartesi nöbetindeyim branşlarımız farklı ama hastalar çıldırmışçasına akın ediyolar domuz gribi belası yüzünden eşim de şu an nöbette malum patlamalar vs sabahtan beri ulaşamadım çocuğum hasta ve şu an bakıcıda sabah ilaçlarını içirdim ateşi düştü gibi oldu bu yağmurda aldım dışarı çıkardım bakıcıya verdim zaten sabaha karşı dalmıştı uykuya iki üç saat uyudu kalktı götürdüm sabah bakıcısına giderken gözleri kapanıyodu bitanemin keşke iki saat daha uyyabilseydi dedim ama gelmem lazımdı işe maalesef sizin kaderinizi şu an o hastanede çalışan bulunduğunuz şehirde şu an nöbette olan türkiyede tüm hastanelerde nöbette olan dünyada cumartesi günü nöbette olan binlerce insan paylaşıyor tek falan mı sanıyosunuz kendinizi
kaç hasta yakını yüzünden savunma verdim ben üstelik 4 yıldır çalışıyorum

burda arkadaşlara saldırarak neye ulaşmaya çalışıyosun anlamıyorum bu mesleği seçerken bunların başımıza geleceğini nöbet tutacağımızı ,çalışma hayatının bizi yıpratacağını , sevmediğimiz iş arkadaşlarımızın olacağını stajlarda bile tahmin edebilirdik öyle diilmi? şu ergenliği üstünüzden atın işinize yoğunlaşın bence...

ha bu arada size abla tavsiyesi hasta yakınlarından hiçbirşey beklemeyin , beklentiye girmeyin manevi anlamda bahsediyorum eline sağlık teşekkür ederim vs... sorun çıkarmasınlar gölge etmesinler yeter o çocuklara bakmak sizin işiniz ayın 15 inde bi avuç parayı bize o yüzden veriyorlar ...... çalışma şartlarımız daha iyi olsa ne güzel ama diil malzeme bu... ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin

Canım her mesleğin zorluğu var sen öğretmenliği kolay sandın galiba. Aynı şekilde insanlarla yüz göz oluyoruz bizlerde. Öss den iyi bir puan alacaksın ki öğretmen olasın ki oda en erken fire vermeden okursan 21 yaşında okul bitiyor yani ben bitirdigimde 21 yaşındaydım. İlk yılında kpss yi kazandım istediğim yere de atandim ama öyle kolay d3gil malesef. Millet yıllarca uğraşıyor öğretmen olabilmek için. Sen ne güzel 18inde hemşire olmuşsun maaşını alıyorsun daha ne istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…