- 11 Aralık 2014
- 506
- 487
- 23
- 28
- Konu Sahibi Hopefulnursee
-
sen galiba sadece kendinle sorunlu degilsinAh seninki de iyimserlik timsali olmalıydı fakat ne yazık ki tam tersi
Tıpkı senin gibisen galiba sadece kendinle sorunlu degilsin
kimse isyan cekmiyor içim sıkıldı yazdm senin yargılamay
isyan etmyorum kazandgm paraya cok şükür burda içim döküp rahatlamak istedm yargılmaya hakkın yok senin .burası bır derdim var yazı yazıp rahatlama yeri tatliş cümleler beklemeyin
streslHer meslek zordur. Öğretmen olunca göklere çıkartılacağınızı düşünüyorsanız yanılırsınız. Hastaneye doğum dışında insanlar güzel sebepler için gitmezler. Zaten stressli insanlardan güleryüz beklemek de hata olur. Değiştirebiliyorsanız değiştirin. Olmuyor
ben kendme 18 yas falan diyorum ama sizin gibi 8 yastan iyidr :) cevaplrdki kaliteszlige gülermisin aglarmısnTıpkı senin gibi
kac defa yazıcam seviyorum meslegimiiiiii.görmcnze ne hayılıysa onu versn ALLAH18 yaşındasın ve meslegin ne kadar güzel
anne oluncada annelerin sana olan yaklaşımını anlarsın hemşire hanım )
ama zamanla alıştıkça seversin meslegini
benim görümcem hemşire olmak için 3senedir dershaneye gidiyor
Ne yapayım, size o kadar kaliteli cevaplar verdim ki başlarda fakat size hitap etmeyince ben de aşağı indiriverdim.ben kendme 18 yas falan diyorum ama sizin gibi 8 yastan iyidr :) cevaplrdki kaliteszlige gülermisin aglarmısn
selam.. ben 18 yaşında hastane koridorlarında bir hemşire şu satırlarımı nöbetteyken yazıyorum artık yoruldum galiba fedekarlıktan insanlara çok güleryüz gösterince tepeme çıkıyorlar bana senli benli kızz gibi ithamlarda bulunuyorlar suratımı assam ters cevap versem asık suratn oluyorum üstüme geliyorlar herkes soru soruyor hepsi kendi çpcuklarını düşünüyor ben hepsinne bakıyorum çok zor artık sabahın nurunda kadının tekinden resmen tehdit aldm bana dışarda görüşürz dedi resmen bu meslek böyle mi yahuu ?oturup birherkes neden bu kadar anlayışssız bugün annmler ablamlar herkes buluşucak abimin sevgilisnin ailesyle tanısıcaklar ama ben nöbet dolayısyla gidemiyorum agladım hep böyle güzel günleri kaçırıcakmıyımmesela az önce yasanan olay çocuk 20 gündğür bizde yatıyordu o kadar kahrını çektik simdi taburcu oldu giderken bi elinize saglık bile demediler ?siz siz olun çocuklarınızı falan hemşire yapmayın..onlarıd anlamak istiyorum ama tuhaflar belki yasadıgm şehir dolayısyla böyledr ygsye girip ögretmnlk secmek istiyorum sıfır matematkle hayal işte . bir de okul var tabi bütler var kpss varr...insanlarla yüz göz olmak zorunda olan bir meslek seçtigm için pişmanım zaten bir insan 14 yaşında ne kadar mantıklı meslegni secebilir ki?inşlallh az hastalı bolm huzurlu bir yere atanırım :)içimi dökmek istedim tesekkür ederim okudugunuz için :)
kardeşimde sağlıkçı işiniz zor allah yardımcınız olsunselam.. ben 18 yaşında hastane koridorlarında bir hemşire şu satırlarımı nöbetteyken yazıyorum artık yoruldum galiba fedekarlıktan insanlara çok güleryüz gösterince tepeme çıkıyorlar bana senli benli kızz gibi ithamlarda bulunuyorlar suratımı assam ters cevap versem asık suratn oluyorum üstüme geliyorlar herkes soru soruyor hepsi kendi çpcuklarını düşünüyor ben hepsinne bakıyorum çok zor artık sabahın nurunda kadının tekinden resmen tehdit aldm bana dışarda görüşürz dedi resmen bu meslek böyle mi yahuu ?oturup birherkes neden bu kadar anlayışssız bugün annmler ablamlar herkes buluşucak abimin sevgilisnin ailesyle tanısıcaklar ama ben nöbet dolayısyla gidemiyorum agladım hep böyle güzel günleri kaçırıcakmıyımmesela az önce yasanan olay çocuk 20 gündğür bizde yatıyordu o kadar kahrını çektik simdi taburcu oldu giderken bi elinize saglık bile demediler ?siz siz olun çocuklarınızı falan hemşire yapmayın..onlarıd anlamak istiyorum ama tuhaflar belki yasadıgm şehir dolayısyla böyledr ygsye girip ögretmnlk secmek istiyorum sıfır matematkle hayal işte . bir de okul var tabi bütler var kpss varr...insanlarla yüz göz olmak zorunda olan bir meslek seçtigm için pişmanım zaten bir insan 14 yaşında ne kadar mantıklı meslegni secebilir ki?inşlallh az hastalı bolm huzurlu bir yere atanırım :)içimi dökmek istedim tesekkür ederim okudugunuz için :)
YOO BENİM İÇİN HER DAİM KALİTESZDN SORUN DEGİL CANIM ALIŞTIM SANADA ZATEN SORUNLUSUN BİDE BENLE UGRASMA :)Ne yapayım, size o kadar kaliteli cevaplar verdim ki başlarda fakat size hitap etmeyince ben de aşağı indiriverdim.
AMİNkardeşimde sağlıkçı işiniz zor allah yardımcınız olsun
onca sayfayı okuyup senin meslegini sevip sevmedigini okumadımkac defa yazıcam seviyorum meslegimiiiiii.görmcnze ne hayılıysa onu versn ALLAH
Herhangi bir duygu alışverişi istemiyorsanız kazan dairesi sorumlusu olabilirsiniz mesela. Ya da ... düşünüyorum da bu alışverişin olmadığı hiçbir meslek yok. Siz bence hiç çalışmayın.stresl
insanlr bizide stresli yapıyor zaten .bizde pozitf insan makinası degiliz onlar bunu anlamıyor
Ah bir de cümle kurabilsen neler anlatacaksın ya... Güya daha etkili olsun diye bir de büyük harfle yazmış, bağırmak manasına geliyor ya hani.YOO BENİM İÇİN HER DAİM KALİTESZDN SORUN DEGİL CANIM ALIŞTIM SANADA ZATEN SORUNLUSUN BİDE BENLE UGRASMA :)
18 yaşında nasil hemşire oldun....cok güzel bisey daha bu yaşta meslegin elindeselam.. ben 18 yaşında hastane koridorlarında bir hemşire şu satırlarımı nöbetteyken yazıyorum artık yoruldum galiba fedekarlıktan insanlara çok güleryüz gösterince tepeme çıkıyorlar bana senli benli kızz gibi ithamlarda bulunuyorlar suratımı assam ters cevap versem asık suratn oluyorum üstüme geliyorlar herkes soru soruyor hepsi kendi çpcuklarını düşünüyor ben hepsinne bakıyorum çok zor artık sabahın nurunda kadının tekinden resmen tehdit aldm bana dışarda görüşürz dedi resmen bu meslek böyle mi yahuu ?oturup birherkes neden bu kadar anlayışssız bugün annmler ablamlar herkes buluşucak abimin sevgilisnin ailesyle tanısıcaklar ama ben nöbet dolayısyla gidemiyorum agladım hep böyle güzel günleri kaçırıcakmıyımmesela az önce yasanan olay çocuk 20 gündğür bizde yatıyordu o kadar kahrını çektik simdi taburcu oldu giderken bi elinize saglık bile demediler ?siz siz olun çocuklarınızı falan hemşire yapmayın..onlarıd anlamak istiyorum ama tuhaflar belki yasadıgm şehir dolayısyla böyledr ygsye girip ögretmnlk secmek istiyorum sıfır matematkle hayal işte . bir de okul var tabi bütler var kpss varr...insanlarla yüz göz olmak zorunda olan bir meslek seçtigm için pişmanım zaten bir insan 14 yaşında ne kadar mantıklı meslegni secebilir ki?inşlallh az hastalı bolm huzurlu bir yere atanırım :)içimi dökmek istedim tesekkür ederim okudugunuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?