- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi Hopefulnursee
-
Benim kardeşim de hemşir :)selam.. ben 18 yaşında hastane koridorlarında bir hemşire şu satırlarımı nöbetteyken yazıyorum artık yoruldum galiba fedekarlıktan insanlara çok güleryüz gösterince tepeme çıkıyorlar bana senli benli kızz gibi ithamlarda bulunuyorlar suratımı assam ters cevap versem asık suratn oluyorum üstüme geliyorlar herkes soru soruyor hepsi kendi çpcuklarını düşünüyor ben hepsinne bakıyorum çok zor artık sabahın nurunda kadının tekinden resmen tehdit aldm bana dışarda görüşürz dedi resmen bu meslek böyle mi yahuu ?oturup birherkes neden bu kadar anlayışssız bugün annmler ablamlar herkes buluşucak abimin sevgilisnin ailesyle tanısıcaklar ama ben nöbet dolayısyla gidemiyorum agladım hep böyle güzel günleri kaçırıcakmıyımmesela az önce yasanan olay çocuk 20 gündğür bizde yatıyordu o kadar kahrını çektik simdi taburcu oldu giderken bi elinize saglık bile demediler ?siz siz olun çocuklarınızı falan hemşire yapmayın..onlarıd anlamak istiyorum ama tuhaflar belki yasadıgm şehir dolayısyla böyledr ygsye girip ögretmnlk secmek istiyorum sıfır matematkle hayal işte . bir de okul var tabi bütler var kpss varr...insanlarla yüz göz olmak zorunda olan bir meslek seçtigm için pişmanım zaten bir insan 14 yaşında ne kadar mantıklı meslegni secebilir ki?inşlallh az hastalı bolm huzurlu bir yere atanırım :)içimi dökmek istedim tesekkür ederim okudugunuz için :)
Su maaşını b3nim sayemde alıyorsun o kadar çok ki
Bizim doktor arkadasa söylemişti bi hasta doktor da yapıştırdi lafı. Ben senden çok vergi veriyorum ne diosun sen di3Malesef. Herkes maaşını birileri sayesinde alıyor. Ama nedense hastaneden hizmet alirken akıllarına geliyor.
Benim vergilerim'le meselesi beni benden alıyor. Verdiği nasil bir vergiyse, o vergiyle yapılır köprü, yol, okul, maaşlar ödenir vs.. garip işte.
Sağlık Meslek mezunu bi arkadas sanırım. Lise biter bitmez atanmış olması muhtemel18 yasında hemşire nasıl olunuyor?
sanırım son sınıf öğrencisi18 yasinda ne hemsireligi, ben orayi anlamadim.
dostum bi dur ya bu ne saldırıya gecmişssn bir tek ögretmn olmayı istdgm için mi bunca söz sartlarını emin olun sizdne daha iyi biliyorum 4 yıl atanamayn ablam vardı benim ama şu an kendiside cok rahat oldgnu söylüyor bunu neden kabul etmiyorsnz .ben kimseden afern beklemiyorum insalık bekliyorm dogal olarak ama yanlış yerde bekliyrm bu kadar çarptmaya gerek yoktu ögretmn düşmanı gibi oldum sadece hayalimdekini söyledm bu ne şiddet bu celal !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?