Bir hikaye bin ders

goooglee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
889
1.076
128
40
Ilk defa konu aciyorum . bi arkadasimdan dinledigim bi hikayeyi anlatmak istedim.
Arkadasimin annesigilin mahallesinde bi kadin evli cocugu da var. Bu kadincagiza kafayi takan bi adam. Adam da evli.Bigun komsuya gidiyo ve hayati karariyo resmen. Adam komsuyla bir olmus kadini bayiltip cok kotu fotogrflarini filan cekmis . sonra da baslamis tehditle kadini yanina cagirmaya. Bu olay tam 3 yil filan surmus. Mahallede kadinin sevgilisi var filn diyolarmis. Sonradan ortaya cikmis ki adam tehditle kadina istedigini yapmis. Ortaya nasil cikmis ayrintisini bilmuyorum. Kadinin kocasi bosamis cocuklarina da dna testi filan yaptirmis cocuklar kocasinin.2 cocufu varmis .2 cocuk bikac aylikken olaylar ortaya cikmis.Kadin babasinin evindeymis simdi. Ark diyo ki kadin kafayi siyirmis gibiymis, odadan disari bile cikmiyomus, resmen yasayan olu olmsu kadin. Bunlari yapan adam normal hayatina devam ediyo! Kocasi cicuklari almis anneyele gorusturmuyomus.
Filim gibi ama gercek!!
Herkes kimlerle oturup kalktigina kimin evine girip ciktigina coookkkk dikkat etsin arkadslar.iyice tanimadan guvenmeden kimsyle samimi olmamak lazim.
Boyle hikayeleri duyup da paranoyak olmamak elde degil .

Komsunun adamla nasil isbirligi yaptigi, kadinin nasil polise gitmedigi , kocasinin o adama nasil cezasini vermedigi hep ilginc noktalar tabi . ders almak lazim

ortam kötü kolla dötü demişler çokta iyi demişler.

bu devirde öz anne babaya güvenmeye gelmiyor.

Kizlar valla efsane gibi duruyor ama arkdasm bizim komsu diye anlatti. Arkdsm yeni evli annesinin evindeyken kadini biliyo sevgilisi var filan diyolardi mahalleli diyo, ben evlendikten bikac ay sonra olaylar ortaya cikmis diyo. Keske efsane olsa.

Çok inandırıcı gelmedi açıkçası. Efsane gibi duruyor. Yine de gerçekse en baştan olanı biteni kocasına anlatsa, şikayetçi olsa muhtemelen daha az hasarla kurtulurdu.
Benm de en cok takildigim nokta o kadar zaman adamin yanina gidip gelmeye cesaret eden kadin kocasina olaylari anlatmaya nasil cesaret edememis. Ama iste olan olmus

Adam nasıl ceza almamış?
Bunun cevabı yok ama?

Aman Allah'im.
O kadina bunlari yapan o adam ve kadin cennet yuzu gorebiliceklerini mi saniyolar acaba ?
Hic mi Allah'tan korkulari yokmus.

neden tehtitlere boyun eğmişki.herkes komşusuna gider kadın ne bilcek başına böyle bişey geleceğini.birde 3 yıl bana biraz saçma geldi.zorla çekilmiş resimler var ortada neden şikayet etmemiş.tüm dünyanın üzerime geleceğini bilsem asla susamazdım

3 yıl az bi süre değil
Bana bişey yaptılar fotoğraflarımı çekmişler diye kocasına ve polise gidip şikayet edebilirdi.

Benim duyduğum hikayede de kadın komşusuyla muhabbet ederken vücudunda olan bi ben den bahsediyor.
Komşusu da kocasına anlatıyor işte ben varmış şurasında falan diye
Sonra komşunun eşi kadının kocasına biz senin karınla aşk yaşıyoruz hatta şurasında ben var gördüm falan diyor.

Ewet o ilginc noktalat dediginiz yere benimde kafam takildi.neden kadin madem ortaya cikti hem adami hem komsuyu sikayet etmedi ? Neden kadinin kocasi o adamin yanina gitmedi ? Kadin neden herseyi kabullenip hic yasal mucadele vermeyip baba ewine dondu ?cok ilginc

Normalde duysam inanmam yok abi kadin simdi kendini akliyo derdim ki belki hala derim ama tartisma cikarmicam.
Komsuluk iliskilerimize coook dikkat etmeliyiz onceden kaynana altinda ustunde aile apartmaninda oturuyodu insanlar simdi heoimiz uzaklarda bir cogumuz baska sehirlerde mecburen ne oldugunu bilmedigimiz insanlara kapimizi aciyoruz

Evet o adam nasil ceza almiyor ? Ya kadina fotoğrafları göstermedi hic sadece fotoğrafların var diye zorladi.. Evet zor ama neden en basinda kandirildiginda hukuksal surece baslamadi .. İnşallah doğru degildir

Benim de gözümde Küçük Emrah’ın annesi olduğu filmde Oya Aydoğan sahnesi geldi gözümün önüne..

Hangi ilaçla bu kadar bayıltmış da ruhu duymamış?

çocuğunu sevgilisine peşkeş çeken başkalarına pazarlayan insanlar görmedi mi bu ülke
neden olmasın
Bu da doğru tabi ama insanlar da biraz açıkgöz olsun diye bekliyorsun belki de.

Komşusu bunu yapacak kadar kötü olan bir insan hiç mi renginden anlamaz bu komşunun?

valla canım böyle birşeyle karşılaştığım takdirde polise giderim kocamıda düşünmem kadın namusunu kocası için korumaz kendine olan saygısı ahlak anlayışı bakımından korur hemen polise gider tehtit edildiğimi başıma böyle bir olay geldiğinisöyler hem komsu kadın hemde o it herif hakkında suç duyurusunda bulunurdum

diyince itici oluyorsun işte canım.
Başka bir açıdan bakmaya kapalı konuların çoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…