- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
ah işte keşke öle olsaBu da doğru tabi ama insanlar da biraz açıkgöz olsun diye bekliyorsun belki de.
Komşusu bunu yapacak kadar kötü olan bir insan hiç mi renginden anlamaz bu komşunun?
Ay neden uydurayim da buraya hokaye yazayim canim. Amacim ne olablir?Uydur uydur ipe diz
Siz uyduruyorusunuz demedim olayda bahsi geçen kişi uydurmuşAy neden uydurayim da buraya hokaye yazayim canim. Amacim ne olablir?
O neden uydursun ki?Siz uyduruyorusunuz demedim olayda bahsi geçen kişi uydurmuş
İnandırıcı değilO neden uydursun ki?
Yani sizin icin boyle bir olayin yasanmasi asla mumkun degil oyle mi?İnandırıcı değil
siz arkadaşınızdan duyuyorsunuz ama gerçek diyorsunuz
gözünüzle görmediğiniz bir şeye gerçek demek doğru değil
belki de böyle bir olay hiç yaşanmadı
boşanan herkesin arkasından bir sebep uyduruyorlar
Olamaz demiyorum olabilirYani sizin icin boyle bir olayin yasanmasi asla mumkun degil oyle mi?
Inanmamaniza bise diyemem tabi ama hergun neler neler duyiyoruz hicbirine inanmazsak harikalar diyarinda yasadigimizi dusuncez.
Ben arkd inandim, bilmiyoum belki yalan?
Valla inanırım geçenlerde bi haber çıktı belki duymuşsunuzdur nişanlı bir kız biriyle tanışmış biraz mesajlaşmış. Çocuk bunun nişanlısı olduğunu öğrenince kızı tehdit etmiş nişan takılarını setini bileziklerine kadar almış yetmemiş tehditle ilişkiye girmiş sonunda kız dayanamayıp polise gitmiş ve adam şuan serbest! tutuklanmadı serbest kaldı oluyo böyle olaylar artık o kadar normal geliyoki suçluların ceza almaması
O kizda cok safmis.
Zorla iliskiye niye giriyor anlamadim.
kader diye bir filmi var vildan ataseverin özetine yakın nerdeyse . film kötü bitiyodu.Ilk defa konu aciyorum . bi arkadasimdan dinledigim bi hikayeyi anlatmak istedim.
Arkadasimin annesigilin mahallesinde bi kadin evli cocugu da var. Bu kadincagiza kafayi takan bi adam. Adam da evli.Bigun komsuya gidiyo ve hayati karariyo resmen. Adam komsuyla bir olmus kadini bayiltip cok kotu fotogrflarini filan cekmis . sonra da baslamis tehditle kadini yanina cagirmaya. Bu olay tam 3 yil filan surmus. Mahallede kadinin sevgilisi var filn diyolarmis. Sonradan ortaya cikmis ki adam tehditle kadina istedigini yapmis. Ortaya nasil cikmis ayrintisini bilmuyorum. Kadinin kocasi bosamis cocuklarina da dna testi filan yaptirmis cocuklar kocasinin.2 cocufu varmis .2 cocuk bikac aylikken olaylar ortaya cikmis.Kadin babasinin evindeymis simdi. Ark diyo ki kadin kafayi siyirmis gibiymis, odadan disari bile cikmiyomus, resmen yasayan olu olmsu kadin. Bunlari yapan adam normal hayatina devam ediyo! Kocasi cicuklari almis anneyele gorusturmuyomus.
Filim gibi ama gercek!!
Herkes kimlerle oturup kalktigina kimin evine girip ciktigina coookkkk dikkat etsin arkadslar.iyice tanimadan guvenmeden kimsyle samimi olmamak lazim.
Boyle hikayeleri duyup da paranoyak olmamak elde degil .
Komsunun adamla nasil isbirligi yaptigi, kadinin nasil polise gitmedigi , kocasinin o adama nasil cezasini vermedigi hep ilginc noktalar tabi . ders almak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?