Bir hobi olarak yemek yemek

Baslikta kendimi buldum ve koptum geldim Takipteyim

:) yani en azından ameliyatlık değilim ben öyle anladım. 77 kilo gerçekten benim yaşım ve konumum için çok, estetik görünümü geçtim, genel olarak yoruyor..

:) yani en azından ameliyatlık değilim ben öyle anladım. 77 kilo gerçekten benim yaşım ve konumum için çok, estetik görünümü geçtim, genel olarak yoruyor..

Evet morbid (ölümcül) obez degilsiniz ama obez grubuna giriyor olabilirsiniz. Artik standart kilosunda olan insan cok az kaldigi icin fazla kilolar bize cok degilmis gibi geliyor. Obez diyince aklimiza sadece yataktan kalkamayan sismanlar geliyor ama oyle degil.

Motivasyonu "zaten cok kilolu degilim" diyerek degil de kendinizin farkinda olarak saglarsaniz daha basarili olursunuz.
Ha 80 kilo olup kime ne, sanane, banane diyenlerde kendi bilir tabi.

Niyetim kilomu azımsamak değildi, bir önceki arkadaş kendi başına verilmeyecek bir kilo değil demek istedi. Bu konuda haklı. Hedef ideal kiloya ulaşmak olduğunda 70 kg dahi benim için fazla maalesef

bu arada kaynamış şimdi farkettim. senin adına çok sevindim. Bana da sürekli yüzün çok güzel derler, çok şişmansının kibarcası yani.. burdaki diyet gruplarına bakmak aklımdaydı ama hep erteledim, şimdi ben de inceleyeceğim. çok güzel öneriler vermişsin, teşekkür ederim:)

Depresyon teşhisini bu kadarcık bir yorumla elbette koyamayız ama duygusal boşlukta gibi görünüyorsunuz.
Sürekli yemek yemek veya buna istek duymak normal değil elbette. Çözüm yolu aramalısınız.

Depresyon teşhisini bu kadarcık bir yorumla elbette koyamayız ama duygusal boşlukta gibi görünüyorsunuz.
Sürekli yemek yemek veya buna istek duymak normal değil elbette. Çözüm yolu aramalısınız.

çalışmıyorum şu an, çok aman aman bir çevrem de yok taşındığım için. kendime kanki olarak ekmek arasını seçtim galiba.

Dizi izlerken falan cok yiyorsunuz anladıgım kadarıyla. Bende oyle yapıyordum bilgisayarın karsısına geçip önüme aburu cuburu koyup 3 4 bölüm izliyodum bu arada da durmadan yiyordum. Cok da güzel gidiyodu allah icin ama tabi tartı da günden güne yükselmeye basladı.

Yemek yerine cesit cesit bitki cayları sekersiz kahveler falan için. Yemekle degil de onlarla oyalanın. Ya da dizi izlemeyi bir süre bırakın.
Onun dışında cips cok sevdiginize gore cips yerine mısır patlatın bence. Patlatirken ya da patlattıktan sonra bi parca tereyağını eritip icine cesitli baharatlar koyup sonra misirinizin üzerine dokebilirsiniz. Cok daha sağlıklı ve hem çıtırtısı hem de baharatlı tadıyla sizi oldukça tatmin edecektir diye dusunuyorum cips yerine

Senin neredeyse 2 katını her gün yiyorum ama kilo 41,nerede yanlış yapıyorum :)

Su için. Bayat ekmek veya kıtır, kepekli ekmekler tüketin. Meyvelerinizin üzerine tarçın serpin. Tarçın tatlı krizinizi bir nebzede olsa indiriyor.
Fakat hepsinden önce su için.

Ben 2 aydır spordan uzaklaşınca yemeğe sardım. Baktım vücut salıyor hemen beslenmemi düzene koydum. Kepekli ekmek iştahımı kesiyor. Deneyin derim.

evet dizi izlerken ve bir ekrana bakarken yeme zevki var acayip mısırı da ayrı severim, o da benim bebişim ve nispeten daha iyi doğru diyorsunuz. zararsızlaştırmaya çalışacağım bu çılgın zevkleri. benim tartı ne alemde hiç kontrol bile etmiyorum, korkuyorum..

evet kepekli dilim ekmek aldığım zaman çok yavaş bitiyor ama onu da bıraktım. direk fransız bagetini koparıp koparım yiyiyorum Allah affetsin. teşekkür ederim öneriler için:)

ne kadar yediğimi bilmemenize rağmen iki katını yediğinizi düşünerek hata yapıyorsunuz:) kendinizi çok yiyyor zannediyorsunuz muhtemelen
Anlatımına göre çok yiyorsun diyorum canım :)
Sadece tv karşısında otururken bile 2 tabak makarna yiyen biriyim,geceleri kalkıp patates kızartması parmak köfte yapan,sabahları her gün banko olarak yumurta bal kuymak acıka yiyen akşamları ise başlangıçta en az 2 kase çorba yiyen biriyim ve doy-mu-yo-rum ayrıca kesinlikle kilo da almıyorum. :)

o zaman bir doktora gidin bence sürekli yemek yiyip 41 kg olmak normal değil, inşaallah bir sorun yoksa da şükür namazı kılıp mutlu olun ( tabi kilonuzdan memnunsanız:))

o zaman bir doktora gidin bence sürekli yemek yiyip 41 kg olmak normal değil, inşaallah bir sorun yoksa da şükür namazı kılıp mutlu olun ( tabi kilonuzdan memnunsanız:))
Çok gittim,hepsi normal dedi sadece kansızlık var :) kilomdan memnunum keşke 4-5 kilo daha alsam çıtkırıldım olmasam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…