Bir iç dökme

Gecelerin-yargici

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
84
26
18
39
Selam kk üyeleri. Kendimle son günlerde yüzleşmek. İşin içinden çıkamadım. Sizlere danışmak istedim.

Ben sevdigim insanlarla deli dolu, eglenceli biriyimdir. Disardan azimli, gerektiğinde konuşan tebessüm eden, insanlara karşı hep mesafeli iletişimi olan biriyim.

Evlendiğim adam liderlik vasfı olan, sosyal sermayesi bol olan, bazen bir iş için bir sözü yeterli olan aynı zamanda koyu x partili.

Başka bir kadında işini iyi bilen, konuşkan, güç kadro uğruna herseyi yapan biri ( Evlendiğim adamın tabiriyle).

Öncelikle Evlendiğim adamla 5 yıllık bir sevgililik dönemim vardı. Cok iyi anlasan bir cifttik.Benimle evlenmek için romantiklikte zirve yapti,ailesini karşısına aldı, x partinin faaliyeti ara verdi, yani kisacasi evlenmek için yapmadığı kalmadı. Evlendik ve sonra çocuk derken bir baktım yukarıda anlattığım kadına ilişki olduğunu öğrendim.

Sonra dedimki sabret senin projen kabul edilinceye kadar. Tam bir yıl geceli gunduzlu çalışarak projeye hazırlandim. Danismanim da projeyi kesin kabul edilirim gözüyle bakıyordu. Olmadı.

Evlendiğim adam da yukarıda anlattığım kadının isteği üzerine onu kabul ettirmiş. Danismanim ogrendigine göre x partili abinin rıcasi üzerine kabul edilmiş.

Not 1 Evlendiğim adam yaptığım herseyi (sözde) destekler elinden geleni yapar. Is uygulamaya gelince ya psikolojik baski uygular ya da engeller. Bende bu yüzden o projeden bahsetmedim. Sadece Tez yazdığımı biliyordu. Proje benim dönüm noktasiydi.

Bazen şeytan diyorki.
1. Bu ikisini ifsa mi etsem çalıştıklarını kuruma.
2. Bu ikisinin de allah belası versin. Sen hiç uğraşma hayatına devam et.
3. Kadın kendi çıkarları için böyle bir yöntem uygulamış. Artık sende çıkarların doğrultusunda hareket Et diyor.

Aklım karmakarışık. Sizce nasıl bir strateji uygulamam gerek

Aldatıldığınızı biliyorsunuz ve bunu kocanızın yüzüne vurmak gibi bir düşünceniz yok. Kuruma şikayet etmek var, aman hayatına bak durumu var ya da kendi çıkarların için adamın mevkiinden faydalan var... veya ben böyle anladım. Kusura bakmayın eğer yanlış anladıysam.

Bence ilk önce bir eşiniz ile konuşup olayları doğru anlayıp anlamadığınızı teyit etmelisiniz

Bosanmayi düşünüyorum. Ama ne birikim var ne de sahip çıkacak bir aile var. Caresizim.
Boşanmayi bile bu projeyi kabul edildikten sonra düşünüyordum.
Bu proje bana maddi olarak rahatlacakti. Çocuklu olunca emin adımlar atman gerekli

Aldatıldığınızı biliyorsunuz ve bunu kocanızın yüzüne vurmak gibi bir düşünceniz yok. Kuruma şikayet etmek var, aman hayatına bak durumu var ya da kendi çıkarların için adamın mevkiinden faydalan var... veya ben böyle anladım. Kusura bakmayın eğer yanlış anladıysam.

Bence ilk önce bir eşiniz ile konuşup olayları doğru anlayıp anlamadığınızı teyit etmelisiniz
Yazdıklarım dan böyle anlaşılacağı düşünmedim açıkçası.
Adama ilişkiyi sorduğumda inkar ediyor. Beni çok sevdiğini söylüyor. Kadını x partinin cikarlari icin kullandiklari söylüyor.

Eşinize boşanacağınızı söylemeden projenizi kabul ettirmenin yolunu
Yazdıklarım dan böyle anlaşılacağı düşünmedim açıkçası.
Adama ilişkiyi sorduğumda inkar ediyor. Beni çok sevdiğini söylüyor. Kadını x partinin cikarlari icin kullandiklari söylüyor.
şimdi daha net anladım. O zaman sizde eşinize hiç bir şey söylemeden projeniz için kullanın eşinizi. İşinizi yoluna sokunca da ayrılırsınız. Arkanızda aileniz yoksa ve maddi gücünüz yeterli değilse haklısınız. Yani dışardan boşan, hayatını yeniden kur demek kolay. Ama siz önce bir düzeninizi kurmaya çalışın bence.

Back
X