- 23 Eylül 2017
- 84
- 26
- 18
- 39
- Konu Sahibi Gecelerin-yargici
-
Yazı çok güzel ama anlamadım
Yazdıklarım dan böyle anlaşılacağı düşünmedim açıkçası.Aldatıldığınızı biliyorsunuz ve bunu kocanızın yüzüne vurmak gibi bir düşünceniz yok. Kuruma şikayet etmek var, aman hayatına bak durumu var ya da kendi çıkarların için adamın mevkiinden faydalan var... veya ben böyle anladım. Kusura bakmayın eğer yanlış anladıysam.
Bence ilk önce bir eşiniz ile konuşup olayları doğru anlayıp anlamadığınızı teyit etmelisiniz
şimdi daha net anladım. O zaman sizde eşinize hiç bir şey söylemeden projeniz için kullanın eşinizi. İşinizi yoluna sokunca da ayrılırsınız. Arkanızda aileniz yoksa ve maddi gücünüz yeterli değilse haklısınız. Yani dışardan boşan, hayatını yeniden kur demek kolay. Ama siz önce bir düzeninizi kurmaya çalışın bence.Yazdıklarım dan böyle anlaşılacağı düşünmedim açıkçası.
Adama ilişkiyi sorduğumda inkar ediyor. Beni çok sevdiğini söylüyor. Kadını x partinin cikarlari icin kullandiklari söylüyor.
Sindirmek o kadar da kolay olmadı.Eşinizden değil de iş arkadaşınızdan bahseder gibi,güzel sindirmişsiniz!
Sindirmek o kadar da kolay olmadı.
Evli misiniz.Tamam öyleyse sindirmekle geçen vaktiniz ve sabrınızı yeni bir hayat kurarak harcasaydınız madem?O dediğiniz sabır mı oluyor gerçekten!
Evlendim ayrıldım,2. kez evlendim,çifte bonus :))))Evli misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?