Hassas davranmasın zaten ben kendimce korkuyorum adam zaten Hamile olduğumu bilmiyor söyleyip ne yapıcam ik ya söylemem gerek sadece hepsi bu ..konudan bağımsız her ama her hamile kadın konusunda bir bebeğe zarar gelme korkusu var ..
bebeğe öyle iki uzulunce zarar gelmez arkadaşlar hamilesiniz diye kimse size ekstra hassas olmak zorunda da değil çünkü hamilelik sizin seçiminiz.
Direk ben bağlantılıyım onunla asistanı olduğum için . Diğer elemanlar işi düştükçe hepsi bu . Evet baya üzüyor takmayacağım diyorum yine aynı aslında takıyorum ..çok üzüyorsa sizi ayrılın bence de o işten. ya da çalışanlarla paylaşın durumu aynı durumda olan varsa birlikte hareket edersiniz
Yok sadece 2 kişi biliyor kimse bilmiyor onlarda söylemez zatenIs yerinizde herhangi biri hamile oldugunuzu biliyorsa patrona citlatmistir bile.
O kadar hakaretini kahrını çilesini çektim sonuçta onun için 1 yıl para bir şey değildir belki ama benim için önemli hakkımYakmamaya çalıştığınız bir yılın anlamı nedir? Yani çalışma hayatı için çok kısa bir süre. Bir yıl sonunda ne oluyor orayı anlayamadım. Bir yerlerde belli bir süre emek verdiyseniz o küçük süreyi yakmamak uğruna daha fazla yılınızı yakmanın da bir anlamı yok bence
Şu an çıksa hamile olarak yeni iş bulması cok zor olur ama.en baştan beri patronunla sorunlusun memnun değilsin hataların var belki patrondan fazlasıyla çekinmeden kaynaklı hata yapıyorsun
aldığın asgari ücret veya biraz fazlası
çık o zaman bu strese değmez 1 senen dolsa nolacak patrron çıkarırsa alacağın bir brüt maaş
değer mi strese
ve özel sektör de maalesef çoğu yer bu zihniyetle yönetilir her yerde karşına çıkar bu tip insanlar
Bana da yapmıştı patronum. Kendi çıkartmamak için bana çıkmak için öyle büyük sebepler verdi ki. 6 haftalık hamileyken 150 tane ayakkabı kolisi taşıttı. Her bir kolide 8 adet bot vardı. Akşam eve gittim ağladım. Dedim ki ya bıktırmaya çalışıyor, ya bu bebek düşsün diye uğraşıyor. Ertesi gün işe çok geç gittim. Ben yokum daha dedim ne para ne bişey uğraşmadım bile. Ayrıldım 1 2 hafta sonra kaybettim bebeğimi zaten. Allahlarından bulsunlar inşallah.Kızlar selam bu da dert mi diyeceksiniz ama sanırım hamile olduğum için daha hassas takılıyorum olaya . Şirkette resmen mobing uygulanıyor bana dikkatimi çekti hatta bir çok kişinin. Patronum ne yaparsam yapayım laf söylüyor beğenmiyor başkasına canım fln düşünmeler ben olunca bi ton laf . En son klimanın kumandasını aldı neymiş babasının odası neden soğukmuş dedim ben açıyorum babanız kapatıyor söylüyorum hatta ama adam sıcağı sevmiyorum ben evladım diyor söylüyorum bi ton laf babam soğukta kalacaksa sende kal dedi iyi dedm bende . İstediği şeyi yapıyorum gene laf bana çay getir diyor getiriyorum ki çaycı abla koyuyor her zaman böyle içiyor ona laf aynı çayı abla götürüyor sağol canım . Resmen bezdirme politikası. Kendi çıkarmıyor benden önce herkesi çıkarmış babası artık isyan etmiş . Buradaki arkadaşlar hamile olduğunu duysa belki çıkarır diyor yada farklı davranır yahu çıkarırsa çıkarsın farklı davranması için çocuğumu kullanamam ben . Biraz zaman geçsin zaten ik ya söylerim o söyler ona .. en son yediği yemeğin gramından fırça yedim yemeğini ben götürüyorum . Kaç gram bu kadar ben böyle mi yiyorum evet 1 yıldır buradayım hep böyle yiyorsunuz , sonra hep laf cidden bazen haklı olsam da konu kapansın diye haklısınız diyorum .. 1 yılımı yakmamak için istifa etmek istemiyorum… eşim sıkma canını kovacaksa kovar diyor yada hamile olduğunu öğrenince çıkarırsa çıkarır diyor boşver gittiği yere kadar .. öyle evet ama ben sürekli azar işitmekten nasihat dinlemekten yoruldum.. bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum Allah korusun . Çıkarım çıkmasına ama ben bu adamın hakaretini çilesini 1yıldır çektim almadan hakkımı gitmek istemiyorum . İçimi dökmek istedim dediğim gibi çok büyük dert değil hele ülkem böyle iken izleyemiyorum artık yüreğim kaldırmıyor .
walla böyle bir patronla ne hamilelik geçer belki o geçer ama bilirsiniz ki yeni doğum yapan bir annenin izin olayı çoktur şimdi bunu yapan sonra neler yapmazŞu an çıksa hamile olarak yeni iş bulması cok zor olur ama.
Ş…sizler yaBana da yapmıştı patronum. Kendi çıkartmamak için bana çıkmak için öyle büyük sebepler verdi ki. 6 haftalık hamileyken 150 tane ayakkabı kolisi taşıttı. Her bir kolide 8 adet bot vardı. Akşam eve gittim ağladım. Dedim ki ya bıktırmaya çalışıyor, ya bu bebek düşsün diye uğraşıyor. Ertesi gün işe çok geç gittim. Ben yokum daha dedim ne para ne bişey uğraşmadım bile. Ayrıldım 1 2 hafta sonra kaybettim bebeğimi zaten. Allahlarından bulsunlar inşallah.
Zorlamanın anlamı yok, şuan başka yerde çalışıyorum. Maaşım aynı ancak imkanlarım eve yakın oluşum aşırı güzel. Bir kapı kapanırsa diğeri açılır merak etmeyin. Vicdan yoksunu insanlara vaktinizi emeğinizi yedirmeyin.
Tabi canım, bebek öldükten sonra aradılar. Buyur gel çalış diye. Gitmem, daha mecbur da kalsam oraya gitmemŞ…sizler ya
Allah belasını versin pislikler
Hiç allahtan da korkmuyorlar.
Allah daha güzel kapılar açsınTabi canım, bebek öldükten sonra aradılar. Buyur gel çalış diye. Gitmem, daha mecbur da kalsam oraya gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?