Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay teşekkür ederim, valla burada inadıma hak verenler var ev sahibi haklıdır diyorlar 2 gün için.
Akıllı insanın hali bir başka oluyor.
Vicdan meselesi. Sizin ev sahibi cakallik yapmak evi araplara falan vermek istiyor belli ki ama ugrasir yani. Kiracinin cikmaya niyettir yoksa yasalar ondan yana.

canı öyle istemiş. Siz konu açarsanız “değişik” yazmazsınız, konu sahibi de gelip size neden komik olmadın “değişik” yazmadın diye sorar.

Siz sormadan söyleyeyim evet konuda geçen avukat benim

aaaa sen vahşet team başkanıydın hani?avukatlık da yakışır ama

Konu çok laubali. Lütfen yeniden kaleme alıp ciddiyetle ve ağlayan emojiler eşliğinde yazar mısınız? Böyle neşeli olunca tatmin etmedi beni. Neşe yasaklanmadı mı hem?

Sanırım İstanbul'daki birçok ev sahibi aynı şeyi yapmaya çalışıyor. Ya kirayı artırayım ya çıkarayım daha yüksekten kiraya vereyim derdinde. Kız kardeşimin ev sahibi de (bir yıldır kiracı) yüksek bir zam yaptı hem de çıkarırsam zaten bu kadara kiraya veririm, kiralar arttı biliyorsunuz diyerek.

dur ben bol acılı emojili bir geçinemiyorum konusu açayımm

Vahşet team üyelerini koruma ve kollama derneği kuracam az kaldı. Çok örseleniyoruz bu ara
puha ha ha.kanarya sevenler derneği gibi olmasın da sonunuz.Bu arada benim de grubum varmış bir iki üye ısrarla bunu söylüyor.nerede ayol bu grup niye ortaya çıkmıyorlar?

puha ha ha.kanarya sevenler derneği gibi olmasın da sonunuz.Bu arada benim de grubum varmış bir iki üye ısrarla bunu söylüyor.nerede ayol bu grup niye ortaya çıkmıyorlar?
Çıkmaz onlar. Benim de bir sürü grubum var bilmediğim. Boşuna arama çok iyi gizlenmişler bulamazsın

Bahsettiğiniz üye ben olabilirim .
Ev sahibimiz taşındıktan 3 buçuk 4 ay sonra çıkın evi satacağım demişti. Sonra vazgeçti 4 ay sonra çıkın dedi. Ben de taşınma masraflarımı karşılamak şartıyla çıkarım dedim. Cıkın dediği zaman çıkmaya da bilirdim ama huzursuzluk çıksın istemedim.

Dediğiniz gibi ev sahibi kafaya koyduğu zaman çıkartıyor bir şekilde. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…