Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayni seyi dusunuyorum cok lakayit .
kirayi geciktirseniz bile ev sahibine kusura bakmayin kirayi su gun yatiracagim diye bilgi vermeniz lazim .adam sizi arayip soruyirsa sıkıntı .
muhtemelen ev sahibinede lakayt davrandi ve sinirlendirdi .
Ben de ayni şeyi hissettim ,iletisim düzgün kurulsa sadece 2 kere 2 gün gecikmeye kimse icra ile uğraşmaz.

Kudra eşim aşırı dirayetliymiş. Başkası olsa inan dayanamazdı. Giden 2 dükkanımız oldu.

Bence ev sahibi haklı sonucta her şeyin yasal bir prosedürü var.
Hım aynısını yaşarsanız o zaman görmek isterim sizi. Ben aylarca kira ödememezlik yapmadım. Sadece 2-3 gün geciktirdim. Çünkü gelirim olduğu yer bana geç ödeme yaptı. Ama tabi ben vicdansız birisi olmadığım için ona asla baskı yapmadım.

Ben de ayni şeyi hissettim ,iletisim düzgün kurulsa sadece 2 kere 2 gün gecikmeye kimse icra ile uğraşmaz.
He he öyledir. Evimin kirasi olmuş 8 bin. Adam kesin bunu bahane etmemiştir. Şirinlerde var zaten. Ohh iyi ki böyle yazıyorum

Sonsuz döngü gibi İtirazın iptalinin iptalini açsın o zaman konu sahibi de
Gittiği yere kadar Tosun valla bizim avukat cidden işinde çok başarılı. Emsal karar var dedi. Bakalım ne olacak.
Ama o işi ne kadar yokuşa sürerse bende o kadar süreceğim.

Sizi yildirip çıkartmak istiyor herhalde . Yoksa eline bir şey geçmez başka. Ne faiz alabilir ne de ha deyince evden çıkarabilir . Can sıkayım da kendileri bir an önce bosaltsin diyordur bence
Ay teşekkür ederim, valla burada inadıma hak verenler var ev sahibi haklıdır diyorlar 2 gün için.
Akıllı insanın hali bir başka oluyor.

Ben ayni şeyi yaşasam bunu bu kadar laubali bir sekilde kaleme almam.Normalde iyi bir kiracı isem ve zaten bu gecikme dediğiniz gibi 2 günse düzgün bir üslup ile ev sahibine durumu anlatırım.Diyelim ev sahibim gercekten sizin anlattığınız gibi cok kötü birisi o zamanda bu durumu burada trendyol kargosu sandim,yok esim Doğulu falan diye gereksiz bir sekilde sulandırmam.Yasa kim haklı onu gösterir zaten.Ama ben zaten kiracidan memnun degilsem zaten rahatsızsam mal benimdir istediğimi yaparım.

İşte o sizsiniz bu da ben. Tanıştırayım. İstediğimi istediğim şekilde yazarım. Hiç kimseyi ilgilendirmez bencesi. Bir de insan sinir olduğu bir konuya nasıl cevap yazar onu da anlayamadım. Neyse bunlar hep hormonlu yiyeceklerdennn.

Ben ayni şeyi yaşasam bunu bu kadar laubali bir sekilde kaleme almam
Ay dayanamiiciim artık

Kadın ev sahibine mektup olarak yazmamış bu konuyu zaten
Bize yazmış okuyalım diye
Sizin gibi yazmak istese size yazdırırdı
Ben böyle yazmam ne demektir?
E o sizsiniz zaten
Ve bildiğim kadarıyla konu sahibi de değilsiniz

Sinirlenmemelisin. Amaçları o zaten ilk yoruma bak 1,5 sene ödemedim yazmış ve diğerleri de beğenmiş Yani ne denir bilemiyorum.
Bana akıl verenlerin konularına bakıca cidden üzüldüm o kadar ağlamışlar ki, aynını yapmadım diye üzüldüler. Bileydim bir iki koyardım

E sanane peki

Hayatımda böyle saçma argüman duymadım ya
Ben öyle yazmazdım diyor
Tam olarak bundan bize ne?
Kendine ait bi konu açarsa yazmasın böyle
Senin konunla ne alaka?
Sanki edebiyat yarışması üslup eleştiriyoruz

Sen fazla almışsın o yiyeceklerden anlaşılan

Kendine ait konuda ağlıyorlar işte dertleri o. Ohh iyiki lavbağğli kadınım. Çooook şükür.
Edebiyat yarışmasında olsak sence anlamayı bilmeyenler , yazmayı ne kadar becerir ? Dertleri tamamen linçlemek. Ama yemezler bebekler inanın kötü yorum alınca çok mutlu oluyorum

Hayır madem hepimiz alakalı alakasız bizi ilgilendirmeyen konularda yorum yapacağız görevimi yerine getireyim dedim
Mevzu o değil miydi?
Komik olan bu sen ayni şeyi yapinca normal ,ben yapınca anormal.Ayni görüşte olmayinca sanane oluyor.Buraya bir sey soruyorsan herkes fikrini belirtir.Ve bu da seni hic ilgilendirmez

Ülkece arabesk olmayanı dışlıyoruz galiba
Var tuhaf bi düzen
Anlayamadım
Mizah görünce rahatsız olunuyor
Komik olan bu sen ayni şeyi yapinca normal ,ben yapınca anormal.Ayni görüşte olmayinca sanane oluyor.Buraya bir sey soruyorsan herkes fikrini belirtir.Ve bu da seni hic ilgilendirmez
Siz başlattınız ya başkasına alakasız yorum yapmayı
Size karışılınca sizin rahatsız olmanız daha komik o yüzden
Karar mercii:ben

Ay senin gibilerle uğraşamam tarzım değilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…