- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Onlarda lazım burayaBir buçuk yıl kirayı yatırmamak konunun neresinde geçiyor kuzum, konuyu nasıl okuyorsunuz siz böyle?
"Yanlış anlamışım ben pardon" filan demek yok, gelmiş yazım tarzı eleştiriyor böyleleri de. Pess. Ay önce bi asgari sağlıklı iletişim kurmayı öğrenin, madem konuşma tarzı eleştireceksiniz.
Ahahashsh konu ne imiş ne olmuş.
Du konuyla ilgili bi şeyler de yazayım konu dışından gitmeyeyim:
Bi şey çıkacak gibi görünmüyor.
Relax canımallahım sana gelıyorum ...
Tabi ki hemen ağlamalı bir konu açıcam.Konu çok laubali. Lütfen yeniden kaleme alıp ciddiyetle ve ağlayan emojiler eşliğinde yazar mısınız? Böyle neşeli olunca tatmin etmedi beni. Neşe yasaklanmadı mı hem?
Sanırım İstanbul'daki birçok ev sahibi aynı şeyi yapmaya çalışıyor. Ya kirayı artırayım ya çıkarayım daha yüksekten kiraya vereyim derdinde. Kız kardeşimin ev sahibi de (bir yıldır kiracı) yüksek bir zam yaptı hem de çıkarırsam zaten bu kadara kiraya veririm, kiralar arttı biliyorsunuz diyerek.
N nsccktsneden komik olmaya çalıştınız ki? yeni hobimiz bu sanırım surekli herkes ya ayar vermeye ya espri yapmaya çalışıyor.
kapıma icra kağıdı gelse bu kadar "değişik" yazmam sanırım.
neyse, bir şey olmaz o kağıttan.
Valla şahsen başkasının konusunda bu kadar yatmam ben. Yemin içmişler şikayet etmeye. Hepsini bende ettim.Vahşet team üyelerini koruma ve kollama derneği kuracam az kaldı. Çok örseleniyoruz bu ara
Oysa ağlayıp sızlanmalıydı, değil mi?neden komik olmaya çalıştınız ki? yeni hobimiz bu sanırım surekli herkes ya ayar vermeye ya espri yapmaya çalışıyor.
kapıma icra kağıdı gelse bu kadar "değişik" yazmam sanırım.
neyse, bir şey olmaz o kağıttan.
Yukarıda ağladığım versiyon da var. Hatta kızım dile geldi üzüntüden. Ahhh çilekeşşş yavrumm !Oysa ağlayıp sızlanmalıydı, değil mi?
Konunuz kapatıldı.Onlarda lazım burayave beni şikayet etmek için and içmişler. Du bakem konuyu kapattırayım da başka köşede ağlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?