Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlarda lazım buraya ve beni şikayet etmek için and içmişler. Du bakem konuyu kapattırayım da başka köşede ağlasınlar

allahım sana gelıyorum ...
Relax canım konu açarken bir daha nolurrrr yalvarırımmö bakın yazıcam şunlarda kendini bir şey sanıp ayhhh kuzum yazacaklar cidden sadece gülüyorum.

Son kez yazıyorum ; Ohhh iyi ki konuyu böyle açmışım. Sinirden delirdiniz ohhhh

Tabi ki hemen ağlamalı bir konu açıcam.
İcra kağıdıyla göz göze geldik, kocacığımla da… karşılıklı ağlaştık. O arada yürüteçteki 8.5 aylık kızım geldi ve anne ağlama dedi. Evet o an evladım o acıyla dile geldi. Öyle bir acıydı kii… dağladı geçti yüreğimi… ne yapardı yavrum soğukta ? Hayır hayır eşim özünde iyi bir adamdı bunu unutmamalıydım…
Evladım için di katlanmak zorunda olduğum tüm çile. Hem ne olurdu sokakta kalsak? Sarılır uyurduk bebeğimi de ortamıza alıp. Ev sahibini arayacak ve ağlayıp , yalvaramalıydım.
ay yok daha yazamayacağım.

N nscckts KudrAlobar C ceycey0406 Katibin Ruhu beni sevsin diye komik olmaya çalıştım
Siz neden böyle bir konuyu okumak ve yorum yazmak zorunda hissettiniz ki ? Onu anlayamadım.

Oysa ağlayıp sızlanmalıydı, değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…