Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of ne güzel yazmışsınız. Keşke sizin kiracınız olaydık
Evet ev sahibimiz şu an 2 katına kiraya verme derdine düştü. Gerçekten insanlarda hiç merhamet falan kalmamış.

Haklısınız can sıkıcı durum
Ben ev sahiblerinede kızamiyorum açıkcası, sizi
çıkarıp daha yüksek kiraya vermek istemesine bişey diyemeyiz. Hayat herkese pahallı artık.
Ama aylar önce geç yatırdığınız için şuan gerçekten haklı olamaz gib geliyor. Ozaman geç yattığı zaman vermeliydi icraya bunun geriye dönük bir zamanlaması ilaki vardır.
Avukatınız ona güveniyor olabilir belki.
İnşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci.

bunu da yeni okudum .5 yildan sonra kira icin deger tespiti yaptirip o civardaki evlerin kirasina veriliyormus .

bunu da yeni okudum .5 yildan sonra kira icin deger tespiti yaptirip o civardaki evlerin kirasina veriliyormus .
Evet 5 yıldan sonra yeniden anlaşma imzalanıyormuş. Ama onda da uzlaşma olmazsa itiraz hakkı yine varmış diye okudum.

Evet 5 yıldan sonra yeniden anlaşma imzalanıyormuş. Ama onda da uzlaşma olmazsa itiraz hakkı yine varmış diye okudum.
uzlasma vardir da kiralar ortada adamin haksiz cikma ihtimali yok ki .hani oyle bir durum varsa bastan karsi dava yerine anlasma daha mantikli diye dusunuyorum .

Avukatım 1 sene uğraşır en az diyor. Pandemi mücbir sebep olduğu için çok emin.
Ama o zaman şu an İstanbul da kimse evinde kalamaz ki. Her yerde inanılmaz fiyatlar arttı. Site de 2300₺ oturan bile var. Ki benimle aynı dairede oturuyor. Şu an onu da ev sahibi çıkartsa en aşağı 4,5-5 alır.

Kudracığım 15 alırsa zaten davayı geri çekecek. Ama ben onu asla veremem. Avukat evden çıkartamaz diye diretiyor. Geç yatırdığımda asla bir işlem yapmadı, ama son 3 ayda kiralar aşırı zamlandı, ondam sonra da böyle yaptı. En aşağı 1 yıl devam eder dava diyor.

Çok lakayt yazmişinız soruyu. Kirayi geç uatirırken de bu kadar lakayt davrandıysanız ev sahibi haklı
Bunu özellikle mi yapıyorsunuz son 1 haftadır her konuda tam aksi yönünde yorum yapıyorsunuz tabi ki herkes aynı fikir de olmak zorunda değil ama sanki siz inadına insanı igneleyerek cümleler kurup konuyu kışkırtıyorsunuz gibi geliyor bana

Onu beğenenlerin çoğu da sadece ortalık kızışsın da izleyelim kafasındakiler. Ama benim için sorun yok. Benim tarzım bu şekilde, kimseye de kızmıyorum cidden.
Sadece komik geliyor. Siz de boşverin , çünkü amaç şikayet edip banlatmak:)

Ay ne yapsın kadın, ağlayarak mı açsın konuyu? Yeni anne olmuş, e bir de pandemi vurmuş işi durma noktasına gelmiş. Zaten dertli yani, ağlamasına gerek yok, anlaşılıyor. Şimdi bir de üstüne, en azından bir iletişim kurup yasak süreç başlatacağından bile haber vermeyen bir ev sahibi ile muhatap oluyor. Oynatmaya az kaldı, doktorum nerede modu işte.
Geçmiş olsun mu denir, ne denir bilemedim canım.

Cağnımm. Boşver o da öyle yazacak ki farklılık yaratsın
Ben artık üzüleniyorum Rozicim yaw. En güzel zamanları üzülerek geçirmek istemiyorum. Evden atarsa da giderim anamlarım evine. Ölüm yok ucunda ama haksız olduğumu düşünmüyorum.
Çünkü kirayı sadece bir kaç gün geç yatırdım.

Nasıl yazmalıydım? Pijamala yatağımdayım. Acaba ondan mı bu kadar lakayt yazdım hııı ?
Neyse sende haklısın.
İnsanlar mutsuz elleme, burada kahrolarak değil de eğlenerek yazdığın için sinirleri bozuluyor, hayır nasıl onlardan daha mutlu olabilir hayattan keyif alabilirsin yani cikcikcik

Evet en az 7 ay oldu. O zaman bir şey demedi ama şimdi evimden çıkın diye tutturuyor. Bir de anlamadığım kafasına göre faiz koyması.

Seni niye sinir basti ay

İnsanlar mutsuz elleme, burada kahrolarak değil de eğlenerek yazdığın için sinirleri bozuluyor, hayır nasıl onlardan daha mutlu olabilir hayattan keyif alabilirsin yani cikcikcik
Hemde bu kadar fakirken
Bende şaşıyorum ama inan sabah kızımla mezdeke oynayarak açıyorum günü, akşamı ise arabesk ile bitiriyorum
Uyuduğunda ise ( tıpkı şu an gibi) mutluluk hormonum coşuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…