- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Of ne güzel yazmışsınız. Keşke sizin kiracınız olaydıkYani ilk kiracisini cikartmaya calisip daha yüksek fiyata kiralamak isteyen ev sahibi degildir. Bana plani bunun oldugu geldi. Anladigima göre paranin gec yatacagini bildirmissiniz. Bizim de is yeri olan kiracilar var. Normalde gününde ödeyen insanlar ödeyemez hala geldi, cünkü pandemiden dolayi dükkanlar kapatildi. Bizde acikcasi bir kac ay kira almadik hepsinden. Bunu her ev sahibi yapamaz biliyorum, ama kriz ortaminda herkes biraz el ele verse daha iyi atlatiriz diye düsünüyorum. Türkiyedeki yasalari tam bilmiyorum o yüzden haklarinizla ilgili yorum yapamiyorum
Haklısınız can sıkıcı durumSanırım sinirlerim bozuldu.1,5 yıldır bu para muhabbetinden yıldım. Artık olayı deliliğe vurdum. Zaten kimsenin tepki vermesine kızmıyorum da gücenmiyorum da. Öyle bir şey olsa konu açmam.
Avukatımız işinde iyi ama aslında ben tatlıya bağlansın istiyorum. Boşu boşuna uğraşacağız.
bunu da yeni okudum .5 yildan sonra kira icin deger tespiti yaptirip o civardaki evlerin kirasina veriliyormus .Sanırım sinirlerim bozuldu.1,5 yıldır bu para muhabbetinden yıldım. Artık olayı deliliğe vurdum. Zaten kimsenin tepki vermesine kızmıyorum da gücenmiyorum da. Öyle bir şey olsa konu açmam.
Avukatımız işinde iyi ama aslında ben tatlıya bağlansın istiyorum. Boşu boşuna uğraşacağız.
Evet 5 yıldan sonra yeniden anlaşma imzalanıyormuş. Ama onda da uzlaşma olmazsa itiraz hakkı yine varmış diye okudum.bunu da yeni okudum .5 yildan sonra kira icin deger tespiti yaptirip o civardaki evlerin kirasina veriliyormus .
uzlasma vardir da kiralar ortada adamin haksiz cikma ihtimali yok ki .hani oyle bir durum varsa bastan karsi dava yerine anlasma daha mantikli diye dusunuyorum .Evet 5 yıldan sonra yeniden anlaşma imzalanıyormuş. Ama onda da uzlaşma olmazsa itiraz hakkı yine varmış diye okudum.
Avukatım 1 sene uğraşır en az diyor. Pandemi mücbir sebep olduğu için çok emin.Haklısınız can sıkıcı durum
Ben ev sahiblerinede kızamiyorum açıkcası, sizi
çıkarıp daha yüksek kiraya vermek istemesine bişey diyemeyiz. Hayat herkese pahallı artık.
Ama aylar önce geç yatırdığınız için şuan gerçekten haklı olamaz gib geliyor. Ozaman geç yattığı zaman vermeliydi icraya bunun geriye dönük bir zamanlaması ilaki vardır.
Avukatınız ona güveniyor olabilir belki.
İnşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci.
15 verirsek davadan vazgeçecekmiş. Onu verecek durumum da yok açıkçası.uzlasma vardir da kiralar ortada adamin haksiz cikma ihtimali yok ki .hani oyle bir durum varsa bastan karsi dava yerine anlasma daha mantikli diye dusunuyorum .
Kudracığım 15 alırsa zaten davayı geri çekecek. Ama ben onu asla veremem. Avukat evden çıkartamaz diye diretiyor. Geç yatırdığımda asla bir işlem yapmadı, ama son 3 ayda kiralar aşırı zamlandı, ondam sonra da böyle yaptı. En aşağı 1 yıl devam eder dava diyor.Muhtemelen bişey çıkmaz. Yani istediği 15 bini alamaz sizden. Ama evden çıkartabilitesi var sanırım. O da küçük bir ihtimal tabi ki ama çıkartabilir. Siz de çıkana kadar 6 ay hatta bir sene oyalayabilirsiniz.
Bunu özellikle mi yapıyorsunuz son 1 haftadır her konuda tam aksi yönünde yorum yapıyorsunuz tabi ki herkes aynı fikir de olmak zorunda değil ama sanki siz inadına insanı igneleyerek cümleler kurup konuyu kışkırtıyorsunuz gibi geliyor banaÇok lakayt yazmişinız soruyu. Kirayi geç uatirırken de bu kadar lakayt davrandıysanız ev sahibi haklı
Onu beğenenlerin çoğu da sadece ortalık kızışsın da izleyelim kafasındakiler. Ama benim için sorun yok. Benim tarzım bu şekilde, kimseye de kızmıyorum cidden.Bunu özellikle mi yapıyorsunuz son 1 haftadır her konuda tam aksi yönünde yorum yapıyorsunuz tabi ki herkes aynı fikir de olmak zorunda değil ama sanki siz inadına insanı igneleyerek cümleler kurup konuyu kışkırtıyorsunuz gibi geliyor bana
Ben anlamıyorum ev sahipleri nasıl birden 2 katına çıkarıyorlar. Yıllık tefe TÜFE oranında yapılmıyor mu bu zamlarOf ne güzel yazmışsınız. Keşke sizin kiracınız olaydık
Evet ev sahibimiz şu an 2 katına kiraya verme derdine düştü. Gerçekten insanlarda hiç merhamet falan kalmamış.
Cağnımm. Boşver o da öyle yazacak ki farklılık yaratsınAy ne yapsın kadın, ağlayarak mı açsın konuyu?Yeni anne olmuş, e bir de pandemi vurmuş işi durma noktasına gelmiş. Zaten dertli yani, ağlamasına gerek yok, anlaşılıyor. Şimdi bir de üstüne, en azından bir iletişim kurup yasak süreç başlatacağından bile haber vermeyen bir ev sahibi ile muhatap oluyor. Oynatmaya az kaldı, doktorum nerede modu işte.
Geçmiş olsun mu denir, ne denir bilemedim canım.
İnsanlar mutsuz elleme, burada kahrolarak değil de eğlenerek yazdığın için sinirleri bozuluyor, hayır nasıl onlardan daha mutlu olabilir hayattan keyif alabilirsin yaniNasıl yazmalıydım? Pijamala yatağımdayım. Acaba ondan mı bu kadar lakayt yazdım hııı ?
Neyse sende haklısın.
Evet en az 7 ay oldu. O zaman bir şey demedi ama şimdi evimden çıkın diye tutturuyor. Bir de anlamadığım kafasına göre faiz koyması.Son gecikmenin üstünden 7 ay geçti diyorsunuz. Yani aylarca bekleyip şimdi yapıyor olması pek iyi niyetli olmadığını gösterir. Umarım adliyede de göz önüne alıyorlardır bunları. Hukukçular daha iyi bilir elbet.
Haklı ama değil mi maşallah sana 15 bin belli çok önemli değil gibi ....Nasıl yazmalıydım? Pijamala yatağımdayım. Acaba ondan mı bu kadar lakayt yazdım hııı ?
Neyse sende haklısın.
Seni niye sinir basti ayKira, kira sözleşmesinde yazan tarih aralığında yatırılmak zorundadır. Ev sahibi ile anlaşmadan böyle bir şeyi kafanıza göre yaparsanız icraya verebilir ve evden çıkartabilir. Sonuçta herkesin evi yani, dingonun ahırı değil
Hemde bu kadar fakirkenİnsanlar mutsuz elleme, burada kahrolarak değil de eğlenerek yazdığın için sinirleri bozuluyor, hayır nasıl onlardan daha mutlu olabilir hayattan keyif alabilirsin yanicikcikcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?