- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Heh işte bu,asıl sorun burada, ülke insanlığını kapayinca başımıza daha neler gelecek ...İzmir depreminden sonra kira arttıranları gördük. Ne denir bilemiyorum…
Herkes çok haklı bence :)Mesela okumasanız ve yorum yapmasanız siz ne kaybedersiniz ?
Ev sahibiyle ben görüşmüyorum , eşim görüşüyor. Komşularımla da muhatap değilim. Oldu mu ?
Alışmışlar sanırım ügügüügügü diye ağlayan hatunlaraEvsahibine de böyle mi davranıyorsunuz yazanlar olmuş. Yahu kadın burada anonim, işi şakaya vuruyor sinirinden, neden evsahibiylen dalga geçsin?bubendegilim eşimin kiracısı var adam pandemiden beri bölük pörçük ödedi hiçbişey diyemediler, sizin evsahibininki direkt art niyet.
Nasil yahu, iki kirayi 2-3 gun geciktirdiniz diye 15 bin istemek hangi vicdana sigar?15 verirsek davadan vazgeçecekmiş. Onu verecek durumum da yok açıkçası.
Kendini gereksiz yukseltenlerde bugün:) Ayrica buraya konu yazdiysaniz isteyen cevap verir bu da benim keyfimBir de ufak bir şeyler yazmak istedim.
Ben olayı anlatırken biraz fazla detay vermiş olabilirim hatta gereksiz bile (!) olmuş olabilir. Burada benim de çok saçma hatta gerçekten hiç hoşuma gitmeyen konular olabiliyor. Genelde hoşuma gitmeyene yazmam ya da kendimce yazarım.
Beni kimse sevmek zorunda , beğenmek zorunda değil. Hayatımda hiç bir zaman ağlak birisi olmadım. Her zaman kendimi yükseltmeyi bildim. İcra geldi ügüügüg diye ağlayamadım o yüzden , kusura bakmayın.
Bende böyle bir rengim. İster kabul edin , ister etmeyin np
Konumda kimsenin kavga edip , banlanmasını istemiyorum.
Ben aslında haklı olmak istemiyorum. Sadece ve sadece hoş görü istiyorum :) Ben en çok kendiyle alay eden kişiyimdir kk da. Yani öyle sandığınız gibi züppe bir tarz değilimHerkes çok haklı bence :)
İnsanlar çok vicdansız olmuş, Rabbim kula muhtaç etmesin...Nasil yahu, iki kirayi 2-3 gun geciktirdiniz diye 15 bin istemek hangi vicdana sigar?
Ve bu gecikme yeni de değil. Amacına ulaşamaz inşallah.2 3 gün gecikmeden dolayı insan icra gönderir mi yahu....
Maaşlar bile 2 3 gün sarkabililiyor bazı aylar.
Bence amacı evden çıkmanız,ve 2 katına kiraya vermek.
bizimde eski ev sahibi ve son evsahibimiz ılur kendileri,ahh yeeavrumm senden alıyorum da bana mı kalıyor,Ben aslında haklı olmak istemiyorum. Sadece ve sadece hoş görü istiyorum :) Ben en çok kendiyle alay eden kişiyimdir kk da. Yani öyle sandığınız gibi züppe bir tarz değilimfakirim şu an
Kendime çok aşıqım napim ? Ben cevap yazmayın demedimKendini gereksiz yukseltenlerde bugün:) Ayrica buraya konu yazdiysaniz isteyen cevap verir bu da benim keyfim
Burasiyla kişiliğinizi sizde söylediniz ..işte burasıda hani herkese açık bir alan ya fikir beyan etmek için. Sizin için çokta tın olmadığından genişçe yazmışlar .... Ama yürekli kadinsiniz sizin yüzünüzden insanlar banlansin istemiyorsunuzHer zaman kendimi yükseltmeyi bildim. İcra geldi ügüügüg diye ağlayamadım o yüzden , kusura bakmayın.
Yani vicdan kalmamış. Semt adı olarak bile yokNasil yahu, iki kirayi 2-3 gun geciktirdiniz diye 15 bin istemek hangi vicdana sigar?
Öyle de iyiyimdirBurasiyla kişiliğinizi sizde söylediniz ..işte burasıda hani herkese açık bir alan ya fikir beyan etmek için. Sizin için çokta tın olmadığından genişçe yazmışlar .... Ama yürekli kadinsiniz sizin yüzünüzden insanlar banlansin istemiyorsunuz
Amin. Geçenlerde çok bilindik bir zincir marketten tereyağ aldık. Bildiğin margarin çıktı. Kokusu falan. Margarini silindir yapıp satıyorlar. Bir daha asla almam oradan. Ülkedeki insanlar ne ara bu kadar dolandırıcı oldu. Nerede bizim vatan sevgimiz.. şimdi o market batarsa ki daha önce böyle fırsatçılık yapan bir market battı yaşadığım şehirde. Hiç üzülmem. Aldığı ahlar çıkar elbet.İnsanlar çok vicdansız olmuş, Rabbim kula muhtaç etmesin...
Hahahabizimde eski ev sahibi ve son evsahibimiz ılur kendileri,ahh yeeavrumm senden alıyorum da bana mı kalıyor,
diş yaptırıyorum,koltuk aldım falan diyordu
şaka gibi...
Ev sahiplerinin kiracıları yıldırıp çıkartıp yeni kiracıya iki kat fiyat çektiğini duymuştum. Sizinki de kafaya takmış olabilir. Geçmiş olsun, inşallah düzelirEvet. Aslında durum şöyle; benim oturduğum yer çok merkezi. Ve şu an dairelerin çoğunda araplar oturuyor. Onlar için 400$ :) yani sudan ucuz. Hatta alt katımıza yeni bir katarlı taşındı ve 800$ veriyormuş. Ev sahibim şok , iptal
Neden uğraşmadın ? Yerinde olsam tüketici haklarına giderdim.Amin. Geçenlerde çok bilindik bir zincir marketten tereyağ aldık. Bildiğin margarin çıktı. Kokusu falan. Margarini silindir yapıp satıyorlar. Bir daha asla almam oradan. Ülkedeki insanlar ne ara bu kadar dolandırıcı oldu. Nerede bizim vatan sevgimiz.. şimdi o market batarsa ki daha önce böyle fırsatçılık yapan bir market battı yaşadığım şehirde. Hiç üzülmem. Aldığı ahlar çıkar elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?