• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir iki fikir alsam yeter

Evet neden olmasın yada beyaz bir elbise ben beyaz elbise ile kullandım minik bi çift taşlı küpe çok cici olur bence aa bu arada arkadaşımda beyaz ayakkabıyı gök mavisi bir elbise ile kullanmıstı çok sık olmustu bence tamamen sana kalmıs bşrde düğün ayakkabısı gibi olmaması önemli tabi ben düz bir beyaz ayakkbıyı hayal ederk düşündüm :)

aynen duz beyaz ayakkabı ya dur bakım netten bı temsılı resım bulayım:D

Ayakkabıyı görmek lazım , netten benzer bir resim eklemeye çalışsanız .

ayakkabının benzerini internetten bulup ekleyin bari.

beyaz ayakkabı var, bi de beyaz ayakkabı var şekildeki gibi.

Eklentiler

• Screen-Shot-2013-05-10-at-17.32.45.webp
    Screen-Shot-2013-05-10-at-17.32.45.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 96
  • beyaz-ayakkabi-modelleri2.webp
    beyaz-ayakkabi-modelleri2.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 74
kızlar ekledım ıvananın beyaz ayakkabısı ıle ozgenın etegı dusunun..ayakkabı aynı bu

Eklentiler

• bugün-18.webp
    bugün-18.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 110
Foxda bir dizi var. Zengin bir bayan siyah beyaz kombin kiyafetine teki siyah teki beyaz ayakkabi giymis. Gayet havaliydi.

ben ayakkabıyı sevdim ama siyah beyazla değil de daha soft renklerle daha hoş olur sanırım.
misal bebek mavisi, pembe, çok açık bir somon.
siyah beyaz çok sert oluyor gibi geldi bana.
ama giyilir yani giyilmez diye düşünmedim ben.

Beyaz ayakkabiyi dogru elbiseyele kullanirsan cok farkli bir havan olur bence.Her kez buna cesaret edemiyor. Ivananin ayakkabisi guzel.Amma o siyah etekle nasil durur onu bilemiycem.uzerine beyazi tamamlayan bir aksesuar yapman lazim

ben ayakkabıyı sevdim ama siyah beyazla değil de daha soft renklerle daha hoş olur sanırım.
misal bebek mavisi, pembe, çok açık bir somon.
siyah beyaz çok sert oluyor gibi geldi bana.
ama giyilir yani giyilmez diye düşünmedim ben.

hımmm olabılır tabı aslında keske dolabımızda ha deyınce olsa boyle seyler almak lazım ya bısey uysa baska bısey uymuo yanı

Beyaz ayakkabiyi dogru elbiseyele kullanirsan cok farkli bir havan olur bence.Her kez buna cesaret edemiyor. Ivananin ayakkabisi guzel.Amma o siyah etekle nasil durur onu bilemiycem.uzerine beyazi tamamlayan bir aksesuar yapman lazim

kalem etekle kullanmayı dusunuorum aslında

Ayakkabı çok net gözükmese de güzel gibi ama aklınızdaki kombinle olmaz bence . Imkanınız varsa ya kıyafet ya da ayakkabıda farklı alternatif değerlendirin .

kızlar bıtanesınız sağolun sanırım gıyemıcem yıne bu ayakkabıyı cok net cogunluk yok gıyersem ıcıme dert olcak galıba cesaret edemıcem sıyah gıyıp gecıyorum cok saolun

Back
X