Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Hayır malesef inmedi, ben sadece burun ameliyatı olmadım, göz kapağı ve göz altı torbaları da oldum. Sanırım bu yüzden daha zor iyileşiyorum. Bu cumartesi doktorum kontrole çağırdı.ona danışmadan birşey kullanmak istemem doğrusu. Ödemler kesin gider zamanla ondan eminim de, burnum baya eğri canım ona çok sıkılıyor. Doktorum düzelecek der inşallah ödemden dolayı böyle diyeceğini umut ediyorum. Çünkü en başından beri burun yüzde yüz simetrik olmaz falan diyordu.insallah bu haline normal demez çünkü çok moralim bozuldu
Ödemeden olabilir gerçekten öyle çok okudum ki başta böyle olup sonra düzelen. Moral bozmak yok olumlu düşünün olumlu olsun.

Fitfiliz ,eczaciteknisyeni sizin eğrilik var mı burnunuzda.
Aslında benim daha bugün aldı doktorum sargiyi, şimdi de şiş epey. Pek incelemek istemiyorum o yüzden burnun orasına burasına takilip kalmayayim diye. Şu an sıcak basmış gibi yüzümün ortası.

Canım çok geçmiş olsun. İyi ama di mi şimdi baban? Umarım güzel geçmiştir canım işte ilk günün 😊
Cok sagol cok sukur kendine geldi tesekkur ederim sordugun icin 😍😍 burnumda bi sikinti kalmadi da iste silikon 1 ay surekli tak demisti onada alistim zaten millet degisik bakiyo 😊 sizin nasil oldu varmi bi problem yoktur insallah🥰

Cok sagol cok sukur kendine geldi tesekkur ederim sordugun icin 😍😍 burnumda bi sikinti kalmadi da iste silikon 1 ay surekli tak demisti onada alistim zaten millet degisik bakiyo 😊 sizin nasil oldu varmi bi problem yoktur insallah🥰
İyiyim canım ben de işte alışmaya çalışıyorum burnuma. Bandajliyken farkedemiyordum, sanki burnu yok oluyor insanın 😄😄
Biraz temizlik yapmam gerek cildim çok fena olmuş bantların altında ama çekiniyorum.
Nostril retainer de işe yarıyor dur canım aldırış etme kimsenin bakışlarına. Sonunda değecek bence hepsine. 🤩😍 Bu arada bana da vermeyi düşünmüş ondan ama vazgeçti. (Sebebi deurun deliklerimden birinde şişlik vardı biraz inmiş)

İyiyim canım ben de işte alışmaya çalışıyorum burnuma. Bandajliyken farkedemiyordum, sanki burnu yok oluyor insanın 😄😄
Biraz temizlik yapmam gerek cildim çok fena olmuş bantların altında ama çekiniyorum.
Nostril retainer de işe yarıyor dur canım aldırış etme kimsenin bakışlarına. Sonunda değecek bence hepsine. 🤩😍 Bu arada bana da vermeyi düşünmüş ondan ama vazgeçti. (Sebebi deurun deliklerimden birinde şişlik vardı biraz inmiş)
Alisicaz insallahh gittikce guzellescek 😍🥰🥰 bantlar cikinca temizlige baslarsiniz daha rahat olur 😇

Alisicaz insallahh gittikce guzellescek 😍🥰🥰 bantlar cikinca temizlige baslarsiniz daha rahat olur 😇
Bantları aldı da dokunmaya çekiniyorum canım. Banyodan sonra burnumun üstündeki o ölü deriler kabarmisti hatta. Pamukla gül suyuyla almaya çalıştım işe yaramadı.
Sen nasıl temizliyorsun? O pul pul deriler burnuma yapışık çıkmıyor 😥 siyah noktalar da çok. Burda birinde okumuştum ipek kese kullanmış burnu için. Öyle bir şey mi alsam acaba
Neyse derdim bu olsun di mi ☺️☺️

Ya kızlar benim de 6. Gün burnum kocaman geliyor. Normal mi ilk aşamalarda yüze göre baya büyük durması. Ödem çok farkındayım ama sanki böyle kalacakmış gibi evhamlandım

Bantları aldı da dokunmaya çekiniyorum canım. Banyodan sonra burnumun üstündeki o ölü deriler kabarmisti hatta. Pamukla gül suyuyla almaya çalıştım işe yaramadı.
Sen nasıl temizliyorsun? O pul pul deriler burnuma yapışık çıkmıyor 😥 siyah noktalar da çok. Burda birinde okumuştum ipek kese kullanmış burnu için. Öyle bir şey mi alsam acaba
Neyse derdim bu olsun di mi ☺️☺️
Siyah noktalar icin henuz bende haşin davranip bisey yapamiyorum.😆 temizleme kopugu ve suyunu temizleme pedine dokup.oyle siliyorum benimde yaglandi baya cildim 😊

Ya kızlar benim de 6. Gün burnum kocaman geliyor. Normal mi ilk aşamalarda yüze göre baya büyük durması. Ödem çok farkındayım ama sanki böyle kalacakmış gibi evhamlandım
Benimki de büyük duruyor ama ödem olduğu belli. Pek takmamaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun bu arada 😊 az buz bir ameliyat değilmiş. Zoru atlattık

Siyah noktalar icin henuz bende haşin davranip bisey yapamiyorum.😆 temizleme kopugu ve suyunu temizleme pedine dokup.oyle siliyorum benimde yaglandi baya cildim 😊
Araştırmalarıma göre normal süreçler aslında canım ama insan bir an önce eski cildine, rutinine dönmek istiyor.
Bugün ödemim biraz fazlalaştı gibi benim. Karbonhidrat ödemi arttırırmış. Galiba yediklerime de dikkat etmem gerekecek. Diyete mi başlasak seninle 😄😄 arkadaş arıyorum yanıma 🤣

Kızlar merhaba benim 8.günüm burnumda çok ödem olduğu için atelim hala alınmadı 11.günümde alınacak. Yüzümde hala ödem var ama ben fark edebiliyorum sadece. Burnum çok kalkık geliyor gözüme daha atel alınmadı yorum yapmak için erken ama mutlaka düşmesi lazım böyle zor. Bir de burun deliklerim eşit değil umarım bant ve ateldendir ya da ödemdendir.
Ananas yedim bol bol ama çok bir faydasını görmedim sanki enfla-c’ye başladım. Kullanıp faydasını gören var mı ?

Özellikle önden çok kalkık geliyor kalkıklığım inmeye başladı diyen var mı 1 ayı tamamlayanlarda ?
E7377A4D-C31D-4350-BAD7-BF7B8EEC182E.jpeg

Eklentiler

• BFBF8E4E-3547-40EA-AF2C-3EB0573C3932.webp
    BFBF8E4E-3547-40EA-AF2C-3EB0573C3932.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 197
  • 8E567682-4DF4-4F3D-BCB2-50147306B150.webp
    8E567682-4DF4-4F3D-BCB2-50147306B150.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 192
Doğru tabi zor aşamayı geçtik şimdi sabırla beklemek kaldı. Yine de insanın kafası karışıyor en azından benim. Etrafımda ameliyat ve iyileşme sürecine şahit olduğum kimse olmadı ondan birazda. 😁

Araştırmalarıma göre normal süreçler aslında canım ama insan bir an önce eski cildine, rutinine dönmek istiyor.
Bugün ödemim biraz fazlalaştı gibi benim. Karbonhidrat ödemi arttırırmış. Galiba yediklerime de dikkat etmem gerekecek. Diyete mi başlasak seninle 😄😄 arkadaş arıyorum yanıma 🤣
Diyet cok benlik bisey olmuyo ben pek sadik birisi degilim 😆😆

Kızlar merhaba benim 8.günüm burnumda çok ödem olduğu için atelim hala alınmadı 11.günümde alınacak. Yüzümde hala ödem var ama ben fark edebiliyorum sadece. Burnum çok kalkık geliyor gözüme daha atel alınmadı yorum yapmak için erken ama mutlaka düşmesi lazım böyle zor. Bir de burun deliklerim eşit değil umarım bant ve ateldendir ya da ödemdendir.
Ananas yedim bol bol ama çok bir faydasını görmedim sanki enfla-c’ye başladım. Kullanıp faydasını gören var mı ?

Özellikle önden çok kalkık geliyor kalkıklığım inmeye başladı diyen var mı 1 ayı tamamlayanlarda ?
Eki Görüntüle 2873939
Canım daha öyle erken ki lütfen şimdiden telaşlandirma kendini. Ayrıca kalkık durmuyor inan. Ben kalkık burunları sevdiğim için öyle istedim, şu an benim burnum seninkinden epey bi daha havaya bakıyor 😄😄 doktor ucun daha ineceğini söyledi. Seninki de iner, hepsi iniyor araştırdığım kadarıyla.
Benim atel 12. günde çıktı. Sonra da bantladi 9 gün de öyle durdum. Birkaç gündür burnuma odaklanabildim ben de ve inan alçıyla /plasterle kapalı halindekinden pek de bir ipucu elde edilmiyor burnun şekline dair.
Ödemi fazlaca yaşayanlardanım maalesef. Enfla c'yi 10. günden beri kullanıyorum. Etkisini anlayamadım. Ödemim var ama belki kullanmasam daha çok olurdu. Ya da işe yaramıyor. Bilmiyorum kararsızım etkinliği konusunda.
Yana dönmüş olabilir misin uyurken filan, burun deliği eşitsizliği o yüzden olabiliyormuş. Ödemdendir büyük ihtimalle.
Nefes alman nasıl? En önemlisi o bence

Doğru tabi zor aşamayı geçtik şimdi sabırla beklemek kaldı. Yine de insanın kafası karışıyor en azından benim. Etrafımda ameliyat ve iyileşme sürecine şahit olduğum kimse olmadı ondan birazda. 😁
Evet ben de ilk örnek olarak kendimi deneyimliyorum☺️☺️ bazen moralim iyi bazen de kötü. Buraya kötü yorumlar yazanları okumamaya çalışıyorum mesela. Bizimki çok erken dönem henüz ve olumlu düşünelim her şey olumlu gitsin mantigindayim 🙏💕
Sen nerede kime oldun? Kaçıncı günündü. Umarım her şey güzel gider

Diyet cok benlik bisey olmuyo ben pek sadik birisi degilim 😆😆
Ben de öyleyim. Gece karar verdim şimdi kahve pasta hayali kuruyorum 🤣🤣
Hayırlısı hakkımızda.
Bu arada netten aradım canım. İpek kese sipariş ericek. Yüz için olanlar var minicik. Banyoda yumuşayınca kullanmayı planlıyorum. İnşallah ise yarar

Canım daha öyle erken ki lütfen şimdiden telaşlandirma kendini. Ayrıca kalkık durmuyor inan. Ben kalkık burunları sevdiğim için öyle istedim, şu an benim burnum seninkinden epey bi daha havaya bakıyor 😄😄 doktor ucun daha ineceğini söyledi. Seninki de iner, hepsi iniyor araştırdığım kadarıyla.
Benim atel 12. günde çıktı. Sonra da bantladi 9 gün de öyle durdum. Birkaç gündür burnuma odaklanabildim ben de ve inan alçıyla /plasterle kapalı halindekinden pek de bir ipucu elde edilmiyor burnun şekline dair.
Ödemi fazlaca yaşayanlardanım maalesef. Enfla c'yi 10. günden beri kullanıyorum. Etkisini anlayamadım. Ödemim var ama belki kullanmasam daha çok olurdu. Ya da işe yaramıyor. Bilmiyorum kararsızım etkinliği konusunda.
Yana dönmüş olabilir misin uyurken filan, burun deliği eşitsizliği o yüzden olabiliyormuş. Ödemdendir büyük ihtimalle.
Nefes alman nasıl? En önemlisi o bence
Düz yatıyorum sürekli hala sırtım yatak başlığına paralel yatıyorum dikkat ediyorum aslında. Nefesim yok hala 1 aydan önce geleceğini sanmıyorum. Ara ara nefes alıyorum açılıyor ama körü oluyor yine sonra ama bu normal bir süreç bence.
Enfla-c’ye başladım dün ben de bakalım doktora da sormadım ama en kötü takviye ne sıkıntısı olur diye düşündüm. Antibiyotiğim de bitti dün aşı da oldum aşı olmayı düşünen varsa bir sıkıntı yaşamadım. Catlovecat Catlovecat ‘ne özelden bir maske aparatı önermiştim onu taktığımda burnuma da baskı olmuyor iyi oluyor şapka mapka takılıyorum. Güneş kremi olarak da missha aqua kullanıyorum, kimyasal filtreli emilimi iyi makyaj için de yine misshanın spf42li bb kremini kullanıyorum şu güneş işi korkutuyor beni.
Bir de benim cildim çok kurudu ve ince ince soyuldu size de böyle oldu mu ? Nemlendiriciye başlasam mı yavaştan ?

Eki Görüntüle 2873939
Fotoya ilk bakınca burun deliklerini fark ettım. Ben ödemin o sekilde olacağını sanmıyorum.
Ama tabii umarım ödemdir.

Back
X