- 4 Şubat 2014
- 4.899
- 17.740
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım ben
Çok sevindim alerjinin bitmesine. Bir de onla uğraşmak moral bozucu olmuştur. LaRoche posay almıştım iki yaz önce. Ama internetten aldım, galiba sahteydi işe yaramadı. Yoksa çok güzel yorumları vardı. Zaten mat da değildi bana gelen, kolay sürülen iz bırakmayan yağlı birşeydi. Ondan sonra da artık eczaneden almaya dikkat ediyorum.Burun daha kolay kesinlikle. Meme küçültmesinin büyütme kadar zor olacağını sanmıyorum.. yüzümdeki alerji geçti çok şükür. Kortizon vücuttan atılınca bitti gitti akne sürüsü. Ben güneş kremi olarak Daylong kullanıyordum. Ama bu yaşadığım alerjiden sonra doktorum Laroche Posay güneş kremini önerdi. Hemen aldım bir haftadır kullanıyorum.. şu an memnunum mat bitişli, ışıl ışıl yağlı bir görüntü yapmıyor, gözenekleri tıkamıyor.. mesela daylong yüzüme güneş kremi sürdüğünü belli ediyordu resmen. Misshayı duymuştum. Hatta ciltteki renk tonunu güzel eşitliyormuş..
Merhaba bende 20 gün oldu burun ameliyatı olalıMerhabalar, birbirimize moral oluruz en azından. Benim gibi yeni ameliyat olmuş olanlar varsa topiğimiz olsun![]()
Geçmiş olsunMerhaba bende 20 gün oldu burun ameliyatı olalı![]()
Teşekkür ederim biraz ağrım var arkadaşım kucaklarken beni temas etti sanırım ondan ağrım oluyorGeçmiş olsunbenim bir ay bitti bile. Ama ne ay
Siz nasılsınız, nasıl geçiyor iyileşme süreci?
Hemde nasıl moral bozucu. Ameliyattan daha çok yüzüm acıdı. Ama atlattım tek tük kırmızılıklar kaldı, onlarda geçecek.. memelerin güzelse hiç dokunma. Bak bir de büyütmeye çabaladık...Çok sevindim alerjinin bitmesine. Bir de onla uğraşmak moral bozucu olmuştur. LaRoche posay almıştım iki yaz önce. Ama internetten aldım, galiba sahteydi işe yaramadı. Yoksa çok güzel yorumları vardı. Zaten mat da değildi bana gelen, kolay sürülen iz bırakmayan yağlı birşeydi. Ondan sonra da artık eczaneden almaya dikkat ediyorum.
Küçültmeye gelince çok büyük konuşmayayim ama ameliyat olmam heralde artık- yani zorunlu birşey olmadıkça.
Beni kötü etkiliyormuş ameliyat psikolojisi.
Sonuç güzel olacak bence bu yaşadıklarımız boşuna değildirHemde nasıl moral bozucu. Ameliyattan daha çok yüzüm acıdı. Ama atlattım tek tük kırmızılıklar kaldı, onlarda geçecek.. memelerin güzelse hiç dokunma. Bak bir de büyütmeye çabaladık...
Bende pazartesi yazarım![]()
Merhaba ben de dün oldum bugün 2. Gün
Ya kızlar benim de 6. Gün burnum kocaman geliyor. Normal mi ilk aşamalarda yüze göre baya büyük durması. Ödem çok farkındayım ama sanki böyle kalacakmış gibi evhamlandım
Selamlar hepinize, nasıl gidiyor iyileşme süreci diye merak ettimMerhaba canım hangi merhemi kullandınız ve kaçıncı gün başladınız acaba. Benim 9. günüm sadece teramicin kullanıyorum.
Kilo verince biraz küçülür.. ama bir miktarda sarkma olur. Sporla kilo verirsen sarkmayı en aza indirebilirsin.Sonuç güzel olacak bence bu yaşadıklarımız boşuna değildirgüzellik kolay olmuyor. Ben vazgeçtim zaten biraz daha kilo verirsem onlar da küçülür inş.
Sen hangi sehirdesin canım sormuş muydum?
Ben de Ankara'dayımmKilo verince biraz küçülür.. ama bir miktarda sarkma olur. Sporla kilo verirsen sarkmayı en aza indirebilirsin.
Ankara'dan selamlar..
Kuzeniniz kim acaba? Başkasını tercih edince bozulmadı mi?Ben de Ankara'dayımmbu ne sıcaktır yahu
yağmur yağsa da bir rahatlasa hava..
Ankarali değilim aslında. Eşimin işi dolayisiyla tayinimız çıktı 4-5 senedir buradayız. Öğretmenim ben de, çok şükür ki okulum yakın sayılır.
Bu arada tatili ve Ankaradan gitmeyi iple çekiyorum canım.
Ameliyat olmadan önce doktoruma kilo vermek istiyorum, önce kilo mu vereyim yoksa ameliyat mı olayım diye sormuştum. Ameliyattan bir ay kadar sonra spor yaparsın, hem diyet uygularsan ödem de çabuk gider demişti.
Yine de öyle spor yapabilecek gibi hissetmiyorum. Yürüyüş yapıyorum sadece (birkaç gündür aksatsam da)
Tatlim senin doktorun kimdi, belki araştırdığım biridir? Biliyor musun kuzenim estetik cerrah ve Ankara'dayine de tercih etmedim
Adını vermek istemem şimdi. Çok yakın sıkı fıkı değiliz zaten, uzak büyüdük. Bazıları çok güzel yorumlar yazıyor ona, birkaç olumsuz yorum gördüm o yüzden tercih etmedim ben.Kuzeniniz kim acaba? Başkasını tercih edince bozulmadı mi?
Sonuçta olduk bitti. Rahatça atlatalım şu günleri..Adını vermek istemem şimdi. Çok yakın sıkı fıkı değiliz zaten, uzak büyüdük. Bazıları çok güzel yorumlar yazıyor ona, birkaç olumsuz yorum gördüm o yüzden tercih etmedim ben.
Evet canım.. bundan sonra her şey iyiye gider artık. Şimdiden ruh halim çok daha iyi benim. Aynaya bakınca mutlu olma dönemine girdimSonuçta olduk bitti. Rahatça atlatalım şu günleri..
Benim de 1 ayım doldu ve burnum hafiften sağa doğru eğri gibi ama ameliyat öncesinde de eğriydi. Doktorum ödemden dolayı dedi açıkçası ben de pek takmıyorum bu durumu yani dört dörtlük kusursuz bişey beklemiyordum. Eski halini düşününce şu an bile gayet iyi.Herkese merhaba ,benim de 5. Haftam bitti. Çok şükür bu süreçte hiç ağzı sızı kanama yaşamadım. Bazen burun içi kuruluk ve kuru parçalar rahatsız ediyor, papix ile temizliyorum. Arada pomad sürüyorum. Şekil olarak herk s güzel doğal diyor bence de öyle ama şu eğrilik işi de canımı sıkmıyor değil. Ödemden dolayı olduğunu söylüyor doktorum ilk aylar da çok normalmiş ama ben çevremde olanlara sorduğumda biz yaşamadık diyorlarsizler de durum nasıl şekilleri beğeniyor musunuz