Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Hangi teknigi kullandi hic bilmiyorum ama 1. Ay kontrolumde sordugumda yumusucak oyle kalmicak dedi insallah duzelir size doktor daha yumusamaz dedimi peki belki biraz daha zaman gereklidir
Burun ucunuz yumusuyor saga sola hareket edıo ama yukarı ve asagıda pek oynamıo yanı bu teknık kullanılanlarda genelde bole acıkcası cok sert kalanlarda var hafıf esneyenlerde derı ılede alakalı bı durum bn fazla kalkık oldugunu dusundugum ıcın burnumun belkı tekrar uc ıcın doktorum operasyon yapıcak bıraz ınmesını ıstıorum cunku bu kıkırdak destegı olunca ınmıyor cunku tuyuyor anladıgım kadarıyla

Burun ucunuz yumusuyor saga sola hareket edıo ama yukarı ve asagıda pek oynamıo yanı bu teknık kullanılanlarda genelde bole acıkcası cok sert kalanlarda var hafıf esneyenlerde derı ılede alakalı bı durum bn fazla kalkık oldugunu dusundugum ıcın burnumun belkı tekrar uc ıcın doktorum operasyon yapıcak bıraz ınmesını ıstıorum cunku bu kıkırdak destegı olunca ınmıyor cunku tuyuyor anladıgım kadarıyla
Aynen o yuzden inmiyo olabilir hayirlisi olsun insallah sizin icn cok zor olmaz sanirim sadece uc kismina islem
Benim gozum korktu zaten baya 😅

Merhaba herkese burnunun ucuna kırkıdak eklenen arkadası okuyunca yorum yazım dedım henuz cok erken bu kadar sert kalmıcak bn olalı 1 yıl oldu ama hep sert olucak maalesef bnmde doktorumun teknıgı bu sekıldeymıs arastırmadıgıma bıraz pısmanım acıkcası cunku asla eskı burun gıbı elastık ve kullanıslı olmuyor burda forumlardada aynı sıkıntısı olan arkadaslar var yenı olucak arkadasların bunu ozellıkle doktoruna sormasını tavsıye edıyorum kalkık durması ıcın bazen gerek oluyor evet ama bu sekılde olmayıp gayet forumlu burunlarda var bu tamamen doktor teknıgı ıle alakalı
Kikirdak nerde aliniyor burun ucuna eklenen

Munderm krem sivilce icin aksam surebilirsiniz 27 tl fiyatida
Benimde cok minik cikiyo gibiydi sivilce kremi falan surmedim yikama kopugumle temizledim surekli cikmadan gitti cok sukur😆 doktora guvenmekten baska caremiz yok zaten 😊 sislik benim burnumun uc kisminda icte antibiyotikli kreme devam ediyorum terramycin goz pomadi suruyorum sizin neresinde sislik
Teşekkür ederim, alayım kremden elimin altında dursun ☺️
Benim şişlik sol delikte ortada gibi. Hametan sürüyorum pamuklu çubukla. İnşallah geçer. Yorumlardan korktuğum için sormuyorum bu konuyu forumda 😅😅 hiç yoktan moralim bozulmasın

Kendı burnumdakı kırkıdaklardan
Teşekkürler bize bilgi verdiğiniz için, inanın kıymetli bu tarz bilgiler. 3ünü ay kontrolünde sorarım artık. Sizin hiç inmedi mi burun ucu ameliyat sonrası?
Birşey daha sorucam☺️☺️, ne zaman yüz üstü yatabildiniz. Benim bir ay doldu ama hala sırt üstü yatıyorum. Yan dönebilirsin dedi doktorum ama onu da yapmadım henüz.
Bir de normal eskisi gibi burun silme aşaması ne zaman?

Benim şişlik sol delikte ortada gibi. Hametan sürüyorum pamuklu çubukla. İnşallah geçer. Yorumlardan korktuğum için sormuyorum bu konuyu forumda 😅😅 hiç yoktan moralim bozulmasın
Teşekkürler bize bilgi verdiğiniz için, inanın kıymetli bu tarz bilgiler. 3ünü ay kontrolünde sorarım artık. Sizin hiç inmedi mi burun ucu ameliyat sonrası?
Birşey daha sorucam☺️☺️, ne zaman yüz üstü yatabildiniz. Benim bir ay doldu ama hala sırt üstü yatıyorum. Yan dönebilirsin dedi doktorum ama onu da yapmadım henüz.
Bir de normal eskisi gibi burun silme aşaması ne zaman?
Yuzustunu bnde hatırlamıyorum sanırım ama yan donmeye 1 ay kontrolunden sonra ızın vermıstı ben cok dıkkat etmıstım dusun altında tanzıklı suda bıle elımı sıper edıyodum 🙈😂😂tamponlar alındıktan sonra bı mıktar ındı sıslıklerden sonrada ındı ama ıstedıgım kıvamda degıl suan bır 6 ay daha beklıcem sonra karar verırsem ucunu bıraz ındırıcez burun sılmede tam hatırlamıyorum ama sanırım 2.3. Aydan sonra yaptım oda yavas yıne

Eklentiler

• AD3C22C6-BE07-458B-8FDB-DCF78B329DA9.webp
    AD3C22C6-BE07-458B-8FDB-DCF78B329DA9.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba kızlar birinci gunumle bende aranızdayim az sonra günleri tek tek okuyacağım ;) neler yazmışsınız açıkçası benim iki üç saat ağrı kesici verene kadar burnunu hissettim ağrı ve sızı vardı on uzerinden 4 derim bu gece hastanede kalacağım inşallah morlukların var suan

Merhaba kızlar birinci gunumle bende aranızdayim az sonra günleri tek tek okuyacağım ;) neler yazmışsınız açıkçası benim iki üç saat ağrı kesici verene kadar burnunu hissettim ağrı ve sızı vardı on uzerinden 4 derim bu gece hastanede kalacağım inşallah morlukların var suan
Çoookkkkk geçmiş olsun...

Gecmis olsun ilk gün psikolojisi biraz farkli oluyor

Teşekkürler aslında tam niye yaptırdım derken ameliyat fotolarımda alttan cekilmis eski burnumu gördüm gerçekten yana yatmıştı onu görünce bu burun yapilmayacakta kim yapilcak dedim moralim yerine geldi ☺️

Yuzustunu bnde hatırlamıyorum sanırım ama yan donmeye 1 ay kontrolunden sonra ızın vermıstı ben cok dıkkat etmıstım dusun altında tanzıklı suda bıle elımı sıper edıyodum 🙈😂😂tamponlar alındıktan sonra bı mıktar ındı sıslıklerden sonrada ındı ama ıstedıgım kıvamda degıl suan bır 6 ay daha beklıcem sonra karar verırsem ucunu bıraz ındırıcez burun sılmede tam hatırlamıyorum ama sanırım 2.3. Aydan sonra yaptım oda yavas yıne
Bence çok güzel olmuş. Öyle çok havada, abes durmuyor. İlla ki yaslanicaz burun ucu zaten düşecek. Çok beğendim ben burnunuzu.

Ben de fıskiyeyi burnuma burnuma tutuyorum, ona takıldım 😂😂 yapmayayım bari

Bence çok güzel olmuş. Öyle çok havada, abes durmuyor. İlla ki yaslanicaz burun ucu zaten düşecek. Çok beğendim ben burnunuzu.

Ben de fıskiyeyi burnuma burnuma tutuyorum, ona takıldım 😂😂 yapmayayım bari
🙈😂 ılk baslar cok panıktım ben sankı nereye dokunsam orası cokucek yamulacak dıe korkuyodum malum hergun baska burun oluo ılk zamanlar 😂sımdı evıre cevıre sılıorım sıkıyorum hatta ınsın dıe bastırıorum 😂😂

En mantiklisi aa suan baktimda benim inmis baya aparattan hava bile gecmiyodu aparati cikarinca oda inmis sizinde gecer koskoca ameliyat olmusuz minnacik sislikmi gecmicek sonucta 😅

Selam kızlar nasılsınız bugün? Alışkanlık oldu buraya yazmak bende 😄😄🤩
Hiç spora başlayanınız oldu mu ameliyattan sonra? Varsa neler yapıyorsunuz?

Bir de kantaron yağı deneyen var mı dikiş izleri vs. için?

Back
X