Bir iki kelime yazın ne olursunuz ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsuzzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım ben sana çok kızdım bazı sözlerine..
nedemek kendimden daha iyi biri çıkar kaşıma diye korktum ne demekkk
sen namuslu bebeğinle kocana saık bir insansın ve o senin kocanı arayann bir kadıan senden ne olursa olsun üstün olamazz.... zatennn her koşulda basitlik yerlerdediiirr onda...
emin olll sen kocandan ayrılsan boşansan kocan gidip o kızla evlenmez dediğin gibi paspal bişey olduğu için değil... senden biyolojik olarka güzell olsa bile çünkü namussuz çünkü kocan sana aşık çünkü kocan sadece gelip geçici çapkınlıklar yapmış afedilmicek şeyler değill..
kocann aşık olsaydıı cidden başkasına sürdürmene şiddetle tavisye ederdim ama bu ufak kaçamaklar için bebeğinden kocandan olma..
ufak kaçama diyorum çünkü o kıza fazla değer vermiyorum ama canının falzasıyla acıdığınıda biliyorum

Bence daha önceki aldatmasında fazla burnu sürtmemişki bi daha oldugunda affedeceğinizi anlamış..Bence bu seferkinde biras daha kararlı olun..Aldatmasını affetseniz bile bu hemen olmasın

Canım benim konumu oku bir ara.Çocuk ve huzursuz veya ayrı aile çok zor.Sen iyi olsan çocuğunla ilgili şeyler yakıyor yüreğini resmen.Aşama aşama yaşadıklarım konularımda var.Bizimki aldatma değildi gerçi ama yuva yıkıldıktan sonra pek farketmiyor.Güven olmadan evlilik zor..çok zor...Ben güvenmediğimden dönmedim.Ben kendi adıma daha iyiyim ama çocuğum?Çok küçük olduğundan şu an bilmiyorum onun için iyi mi kötü mü?Ama en küçük sorununda hep kendimi suçlayacağımdan çok eminim.Konunu ilgiyle takip edeceğim.Kimsenin değişeceğine inanmıyorum 10 çocuk olsa bile bir insan neyse öyle kalıyor.Hayırlısı deyip okumaktan başka çaremyok şimdilik....

yaaa arkadaşlar lütfen çocuklara takılıp kendi hayatınızı yakmayın.ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum hatta annem 2.kez evlendi ve üvey baba elinde büyüdüm.ama ne annemi ne babamı suçlamadım hayatım boyunca.iyiki boşanmışlar dedim hep.çünkü annem ve üvey babmla huzurlu bi hayat yaşadım.ama kendi babamla evli olsaydı annem eminim sürekli kavga eden bi çift,karısını döven bi babayla yaşamak beni daha çok yıpratıp belki hayatımı zindan edecekti.aldatma veya başka bişey...yürümüyorsa boşanın asıl çocuklar yürütmeye çalışılan evliliklerde zarar görüyor.yaşım 29 ve hiç
bi zaman keşke annem babam boşanmasaydı demedim.sadece boşandıktan
sonra çocuğunuza huzur verin,yaşı gelincede nedenleri açık açık anlatın.size hak verecektir!!!

qcanım hayat acımasız malesef en inanadın insan bile herseyi yapabiliyor.senden tek ricam eger kocana güvenmiyorsan evlilini sürdürme.onun bence içinde var bazı seyler.ben mantıkcı düşünen bir insanım.bu 1günlük bir ömür degil.ben bole bi adama cocuk düünyaya getirmem,özür dilerim kırdısan cevremde cok var afferler sona bi bakmısın daha kötü seyler yapıyolar kadında cocunla caresiz kalalaldı ortada evde huzurda yok bole bir hayatı napcan peki.huzursuz ortamda nasıl büyütcen bebeni.iyi düşün bence.hergün şüphelemi gecircen hayatını.bence degmez 1kere yapan hep yapar.hakkında hersey hayırlısı olsun canım

sakin ol. dua et, istehare yap, istişare yap büyüklerinle ve en önemlisi kalbine sor. o olmazsa ne olur?

Son düzenleme:
sakin ol. dua et, istehare yap, istişare yap büyüklerinle ve en önemlisi kalbine sor. o olmazsa ne olur?

Konu 2008 de açılmış:what::what::what: en son sayfadan filan mi yorum yaptınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu ilk kez yapıyor olsaydı affet derdim ama tekrarlanmış..Dolayısıyla içini rahatlatacak birşey söyleyemem maalesef eşinin kişiliği çıkmış ortaya yine affedersen yine yapacaktır...Bi arkadaşın yorumunda dediği gibi benim yapamayacağım şeyi bende sana söyleyemem...Yineliyorum ilk vukuatı olsaydı kesinlikle affet derdim ama şimdi maalesef diyemeyeceğim Eminim bunun devamı da gelecektir.

neeeeeeyyyyyy 2008 mi offf ya neden hortlatıyorlar şu konuları puufffff

bilemedim. Allah yardımcın olsun. bundan ayrılsan başkasıyla evlensen o da aldatmayacak diye bi durum yok aslında.

biz evleniyoruz, adama gençliğimizi veriyoruz, aldatıyor diye bütün hayatımız alt üst oluyor. olan hep kadına oluyor.. bir de bebek var şimdi arada..

bebeğine zaten kıyamazsın bence. ama kocanı böyle korkutsan işe yarar mı ki? ya da kadını bul bi şekilde korkut. bırakıyorum sana al mutlu olun biraz da senin başını yaksın, sen çek sıkıntısını anasını filan de. belki korkar başına iş almak istemez. kocanın telefon hattının da dökümlerini al onun bilmediği bi yerde sakla. bunu ona bildir. boşarım tazminatımı da çatır çatır ödersn filan de bundan da korkuyor erkekler. aklıma başka yollar gelmedi bilemiyorum..

Konu 2008 de açılmış:what::what::what: en son sayfadan filan mi yorum yaptınız

Hiç farketmedim ya.. Tühh ama şimdi durumun akıbetini merak ettim. Belki cvp yaZar arkadaş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebek dogduysa dort yasina grmstir artikk kadn da barsmistir bnce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…