Bir iki kelime yazın ne olursunuz ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsuzzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaa cok üzüldüm ben bu ihanetleri hazmediyorumda affedemiyorumda
hamile olmasan cek git derdim belkide en kolayı yada ben fazla katıyım bilemiyorum ama hamilesin bebeğini düşünmek zorundasın bak cnm diğer arkadaslara katılıyorum
bence baabnla otur konuş mademki arkad,ndaymış babanda biraz sert çıksın eşine kızımı alırım bir daha ne onun ne bebeğin yüzünü göremezsin falan desin sende bir süre babanlarda kal burnunu sürt hatta korkut iyice gözünü boşanıcam de
yada ne biliym onun göreceği bir yere bi avuklat kartviziti falan düşürmüş gibi yap görsün sorduğunda boşanıcam falan de blöf yap yani
tabi bu fikrim ne derece doğru olur bilemiyorum diğer arkadaslarda yanlışım olan yeri düzeltir zaten Allah yardımcın olsun bitanem lütfen cok üzülmemeye çalış bebeğini düşün...:teselli:

Arkadaşımız burda yok ama bizler yorumlamak gereğini duyuyoruz.:teselli: Çünkü hayatta çoğu kişinin yaşadığı bir olay bu.... Çocuğu aldırmak günah dinen bu doğru ama ben şöyle düşünüyorum. Konuya bu açıdanda bakalım, ben evliydim mutsuzdum eşimin hatalarını görüyordum ama düzelir yada ben abartıyorum diye düşünüyordum. O zamanlarda bana böyle akıl verecek ne bir kk vardı nede bir büyüğüm... çünkü hiç kimseye söyleyemedim eşimle mutsuz olduğumu...kendim isteyip evlenmiştim sesimi çıkarmamam gerektiğini, düşünüyordum, başa geldi.... tamam iyiye düşmedim, ben evlilik kumarında kaybettim.. benneyaptımkisonra hamile kaldım bebeğim içime düştü annelik sardı heryanımı göremedim gercekleri... Bu duyguyu anne olanlar bilir. Ama sonrasında eşim yine hiç değişmedi çocuğum mutsuz bir evin içinde emekledi durdu sonra büyümeye yürümeye başladı.. Baba hala aynıydı bense çocuğuma bakıp bakıp içlendim.
Ardından sabır taşı çatladı kafayı bozmak üzereydim kaldıramıyordum bu hayatı hakketiğim bu değildi. Eziliyordum, sevgi şevkat görmüyordum. Hep bir sorumsuzluk baş gösteriyordu. Sonunda boşandım olan zaten bana olmuştu ama birde çocuk? ASIL OLAN ONA OLMUŞTU....

Sonra asıl hayatla mücadele başladı çok yıprandım hem çocuk hem okul sonrasında iş arayışı.... Çok bilirim ayakkabılarım içine su dolduğunu..üşüdümde üşüdüm diyemedim kimseye, ayakta durmam gerekiyordu çocuğum için gecerli bir işimin olması gerekiyordu. çocuk olunca herşey iki kat daha zor oluyor.. herşeyin dakikalarla yarışmaktı biyerlere yetişmekti çünkü çocuk evde ilgi bekliyor. Annen baban bakıyor zaten onlara boynun eğilmiş. Yani bu başımdan gecenleri ben neden anlatıyorum. Örnek olsun diye:a015: şimdide hala yaşıyorum bu koşturmayı vede hep yaşıycam.. Sonucmu çocuğuma hala hala yetemiyorum.. Okulda sorunları oluyor.. anne baba yanında yetişmediğinden hep şımarıklık başgösteriyor. Aklım fikrim onda bu yaşımda kendimi unuttum hep çocuğum var diye herşeyi iki kere onun için düşünerek yapıyorum. Her adımımı önce onu düşünerek atıyorum. Ve hep başladığım yere dönüyorum. Zorr zorr zorr çocuğun sorumluluğu çok zor. Ha şimdi onu elimden kimse alamaz , kılına dokunamaz canım kanım benim iyiki var diyorum..

Onun iç dünyası çok farklı neler yaşıyor yada ilerde neler yaşayacak..sevgili arkadaşım belki uzun oldu yazım ama inan ki çocuğa yazık oluyor. Eşine güvenin yoksa bu çocuğu dünyaya getirme.. daha gözlerini açmadı o görmedi bu dünyayı.. herşey inan ki baştan görünüyor. Kendini ve hayatını birazcık olsun düşünüyorsan bir dur ve bir daha düşün.... bana sorarsan şimdi nasılsın diye ben bu hayattan hiçbişey anlamadım daha kendimi yaşayamadım derim.

canimm ablacim sakin ol
ortada bildigin hic bisey yok
kuruyorsun suanda kafanda ve iyice harap ediyosun kendini
benim arkadasimin esi bekar oldugunu soylemisti obur kiza, belki seninkide oyle demistir, karsidakide aldaniyor olabilir, esin de icindeki yalnizligi, gidermek icin erkeklik duygularina yenilmis olabilir, iyice tahlil et, kizla konus bisey kaybetmezsin, tabiki kocana sahip cikacaksin en dogal hakkin,gurur yapma,
etraflica ogren herseyi, biz ne desek bos, sen bu sinirle bosanip yalniz kaldiginda sanal yazilar hayatini kurtarmayacak senin,sakin ol, sahip cik, arastir ve en dogru karari ucunuzunda adina ver,yuvayi disi kus yapar,erkegi kadin yola getirebilir,karekter bozuklugu yoksa adamda

Canım belki bebeğiniz olduktan sonra vazgeçer böyle şeyler yapmaktan. Baba olunca sorumluluk duygusu gelişir :) Biraz sabret bebeğin için üzülmemeye çalış. İnşallah herşey yoluna girer ama baktın ki olmuyor bebek fazla büyümeden ayırırsın yolunu bebeğin de fazla etkilenmez o zaman. Ama şimdilik beklemede kal.

Bence ilk yapacağın iş eşini de alıp o kızla yüzleşmen.veya eşin olmadan.hiç de küçülmezsin.şüphe insanı daha beter yapar.kız acaba biliyor muydu evli olduğunu.onu öğrenmen lazım.ne zamandır görüşüyorlarmış,ben önce bunları merak ederdim.geçici birşey mi yoksa duygusal bir şey mi öğrenirdim.erkekler bazen eşleri hamile olunca başka amaçlar için başka kişilere yönelebiliyor ne yazık ki.ben konuşmam diyorsan yine de bir yolunu bul öğren.çocuğunu aldırmayı düşünme sakın.çok pişman olursun.olayı tam olarak öğrendikten sonra eşinle oturup konuşun geleceğiniz hakkında.kesin bir dille konuşun ağlayıp yalvarmasına izin vermeden konuşun .ona göre hayatınıza bir yön verin.İnşallah herşey düzelir zamanla.kendine çok iyi bak.

merhaba arkadaşlarım dün gelemedim ama gelişmeler var kafam karmakarışıkbenneyaptımki belki kızacaksınız ama ben o bayanı aradım ve görüşmek istediğimi söyledim kabul etti iş çıkışında görüştük.bana eşimle çocukluktan beri arkadaş olduklarını aynı mahallede büyüdüklerini ve bi abi gibi gördüğünü ve eşimin abilik ettğini söyledi.ben gecenin bir vakti doğrumu evli bir adamla konuşmak dedim sonra mecbur kaldığını sevdiği çocuğu eşimin çok iyi tanıdığını ve aralarını yapmaya çalıştığını anlattı benneyaptımki kızı görseniz paspalın teki erkek olsam sümüğümü atmam.ben öazellikle kuaföre gittim fönümü çektirdim makyajımı yaptırdım çok şık bi halde gittim kaydirigubbakcemile5 eminimki içinin yağları eridi.eşimi hiç kötülemedim adeta göklere çıkardım birbirimize aşık oldğumuzu yıllarca bu evlilik için mücadele ettiğimizi vede bi bebeğimizin olacağını hepsini söyledim çok fazla konuşmadı en sonunda eşimden uzak durması gerektiğini vede arkadaşça bile olsa görüşmelerini istemediğimi açık ve net söyledim ve söyleyeceklerimin bittiğini kalkabileceğini eşimin geleceğini söyledim ve arkasına bakmadan gitti.tabi eşim gelmeyecek ti niye öyle söyledim bende hala bilmiyorumfisfisfis.eşimle konuşmadık sadce babam görüştü ve ciddi derece de korkutmuş eşim ağlamış ve babam kızımı çekr alırım ayağını denk al falan demiş canım babam allahım kimsenin başından ailesini eksik etmesin.babam süründür diyor aklı başına gelsin hemen pes etme bizde kalmaya devam et iyicene korksun diyor ve bende öyle düşünüyorum bakalım hafta sonuna kadar kalıcam sonra ne olur bilmiyorum burnunu iyicene sürtmeye kararlıyım

kısaca yazdım aslında ayrıntısı çok ama kusuruma bakmayın çok sık gelemiyorm konuyu açıp gittiğimi düşünmeyin hepinizi sevgiyle kucaklıyorum iyiki varsınız hepinizin yazdıklarını tek tek okudum cevap vermeyi çok isterdim tekrar kusuruma bakmayın görüşmek üzere..

bilmiyorum şahsen bana tatmin edici gelmedim ama senin durumunda olsaydım gelebilirdi çünkü ne yapacağını bilmeyen barışmaya odaklanmış konuda en ufak bi güzellik çıksında barışalım diye bakıyorsun tabiki bunu yapacaksın bebeğin var bebeğin olmasa durma derim ama bu aldığın sonuç seni tatmin ettiyse ve eşine bu derecede güveniyorsan artık sana söyleyecek tek sözümüz mutluluklar.... Allah bir daha yaşatmasın....

canım kızın söyledikleri kafamda bi karışıklık yarattı çok fazla inandığım söylenemez ama kızın o halini gördüm ya içim rahatladı dedim bi erkek karısını bu kadın için niye bıraksın bi erkek ne bulurki bunda dedim konuşmaktan bile acizdi iki lafı bir araya getiremiyordu bile.paspallığıda cabası öyle görünce kendimi aha güçlü hissettim neden bilmiyorum.ben barışalım diye baksaydım şimdi evimdeydim ben böyle iyiyim şuan istediğim sadece süründürmek sonrası için bi planım yok ne olur ne olmaz bilmiyorum ama şuan bu süründürmein tadını çıkarıyrum halimden memnunum yani ezilen bükülen yanlız olan karşı taraf ben karnımda bebişimle ailemin yanında huzurluyum:1hug:

babam ailenle görüşücem demiş eşim şimd bu korkular içinde demiş baba ben yanlış bişey yapmadım tamam saklayarak hata ettim ama affedin babamda demiş ben değil kızım affetsin eşim karanlıkta korkularla dolu bunu biliyorum ve bu beni mutlu ediyor şuan güçlü ve ayakta duran benim o değil

canım bencede burnunu sürt biraz ilerde bu konuda yapacağı varsa bile yapamaz artık en iyi kararı en kati kararı sen vereceksin emin ol zamanla hepsi unutulup atlatılcak şetyler tabi doğruysa kızın anlattıkları umarım mutlu olursun cnm gerçekten biz bayanlar hep çekiyoruz erkekleri bırak haklı bile olsa çektir mucukkksss zamana yay biraz......... çünkü şuan görünürde haklı olan sensin......... (eşinde biraz sürünsün sendne gizli iş yapmak neymiş görsün) :..... sevgiyle kal........

canım benim babanın konuştuğu çok çok ii olmuş sende ailenle kal biraz daha iice burnu sürtülsün pişman olsun içi içini yesin sen kendi keyfine bak bebişede ii bak ama onu mutsuz etmeyin sakın kaydirigubbakcemile5allah keyfini bozmasın canım herşeyin hayırlısı olsun :ecrin_bebek:

umarım kızın söyledileri doğrudur aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok canım sakın yanlış anlama ama kızın anlattıkları pek inandırıcı gelmedi bana da ama sonuçta onunla yüzyüze gelen söylediklerinin doğru olup olmadığını tahlil edecek fırsatı olan sensin..
inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur..

bence yalan ve aldatılma affedilecek bişey değil bazı kadınlar bunu mümkün görüyo ilerde benimde ne olcağım belli değil fakat şuan için ben senin yerinde olsaydım çok net söylüyorum çocuğum küçükse aldırırdım çünkü çocuğuma böyle bi baba layık görmezdim.ikincisi evi terk ederdim yada öle bi durum yoksa onu evden kovardım.üçüncüsü boşanma davası açardım.hayat bu herşey biz insanlar için allah sabır versin kardeşim.inşallah sen ve bebeğin için hayırlısı olur.

kızla ben onu affetmiş değilim sadece bi sürüngedeyim ne yapacağımı neye karar vereceğimi bilemiyorum.benneyaptımki inanmak la inanmamak arasında kaldım kahretsin ki elimde şöyle sağlam onların inkar edemeyeceği kanıtım yok karnımda bir bebek var ve böyle bişey yoksa hem bebeğimden hem eşimden olmak istemiyorum ama varsa düşünceside bana bi adım attırmaya izin vermiyor kızla görüştüm ama inanın kız ya çok salak bi tpti yada salak görünen akıllılardan çözemedim zaten çok fazla zaman ayırmadım giderken bi cendere içindeydim korktum karşımda kendimden daha güçlü birini daha güzel birini bulmaktan ama giince gördümki boşuna sıkıntı yapmışım.istediğim tek şey kendim ve çocuğum için doğru yolu bulmak bunun içinde zaman gerekecek bir süre daha ailemin yanındayım dua edin doğru yolumu bulayım ve rabbim yalan söylüyorlarsa gerçek yüzlerini çıkarsın bana.:a015:

inşallah canım eğer ortada yalan varsa rabbim çıkarsın karşına..

sen şimdi önce bebeğini düşünerek at adımlarını .. dediğin gibi kendin ve çocuğun adına doğru yolu bulmak için zamana ihitiyacın var...

inşallah herşey gönlünce olsun canım..

dualarım seninle...

canım benim ya, keşke hamile kalmak için biraz daha düşünseydin, sıkma canını...biraz salla onu koşsun peşinden sen bebeğini düşün... biliyorsun hamilelikteki stres bebeğede yansıyor... bence kendini biraz dinlemen için ayrı kalın bir müddet oda anlasın senin kıymetini böylece...

bi kez değil öncede benzerini yapmışş..gerçekten zor bir durum.kimse ikinci planda kalmayı istemez..çok gurur kırıcı..ama yinede bitirme hemen...eşinle arana belli bir mesafe koymakla başla..sen istemeden hatta sana danışamadan hi.çbişey yapamayacak duruma getir..ve ilk adımın eşinin para kontrolü senin elinde olsun..madi olanakları kısıtla..öbür avratla görüşmesi için elbet paraya ihtiyacı var..önce bu yolu kes...şu an aklıma bu geliyor..ama son sözüm kusura bakma ama ona gününü göster..mahvet onu:lepi:

aldatılmanın nekadar acı birşey olduğunu anca yaşayan bilir,bunu yaşamayan insanlara okadar kolay gelirki bazı şeyleri yazmak.aldatılan bir kadın olarak seni anlıyorum.o insanın içinin yanması varya alah kimseye vermesin.sana tavsiyelerim kestirip atma eşini gerçekten seviyorsan buçok önemli onunda seni sevdiğinden eminsen simdi diyeceklerki seven erkek yapmaz öylebir yapıyorki arkadaşlar toplum öyle bir hale gelmişki kendi cinsimiz yapıyor lütfen sadece erkeklere atmayalım ben okadar kafayı bozdumki kendi durumumla buişin kitabını yazarım.eşinle konuşmalısın çok zor olacak ama akıllı olmalısın kızın söylediklerine inanma hiçbir bayan arkadaş evli bir erkeği gece aramaz ,erkek ismi koymuş aynı bendeki gibi yok kızarsın falan bunlar palavra,ki inanıyorum amacım seni üzmek değil ,buişdaha ciddi bence.konuşacaksın amacı neydi aşıkmı ,heyecanmı ,değişiklikmi yoksa kadınmı peşini bırakmadı mücadele etti nefsine yenildi ortamda müsaitti şartlar gereği oldu.bunları öğren ama çok kurnaz ol üzüldüğünü bunu hakketmediğini belli et onunda canını yakmak istediğini ona anlat .eşinin pişmanlığını karakterini sen bilirsin anlarsın zaten çokta yeni evlisiniz ben 14 yıldan sonra yaşıyorum 3 ay oldu kesinlikle evliliğimi bozmam iki paralık insanlar için.ailenin arkanda olması güzel o çok önemli bu erkekleri korkutuyor.ama işin peşini bırakma takipte ol kadınlar yakalarını bırakmıyor erkek bıraksabile.çünkü evli erkekle beraber olan kadının tek derdi kurnazca evliliği bozmak ve erkeği tamamiyle elde etmek malesef.eşinin tavırları çok önemli canım dedim ya sen onun sana olan sevgisini ve samimiyetini anlarsın.bunu sakın unutma herkes hata yapabilir bizde .yıkmak çok basit gençsin tabiki bir hayat kurarsın .ama hayat çok zor.hala içim acıyor benim eşim unutmam için kendini affetirmek için elinden geleni yapıyor unutucammı asla.ama normal hayatıma devam ediyorum hiçbirşey olmamış gibide davranmıyorum.bugün daha eşime dedim eşine aşık çok seven bir kadın olarak alah kimseye bu acıyı bu yangını yaşatmasın .ilk önce geleceğini eşini onunla paylaştıklarını artılarını eksilerini onunla yada onsuz bir hayatı düşün .alah kolaylık versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…