aldatılan arkadaşlarımızın hikayelerini buradan çok defa okudum hep içim acıdı üzüldüm bazen oldu okuyamadan çıktı bazen oldu başlığı gördüm girmedim okuyup ta moralimi bozmamak için.ama hiç demedim benim eşim yapmaz.üzülmemeye çalışıyorum ama aklıma gelince gidip lavaboda ağlıyrum belki de böyle rahatlıyorum.aldatıldığımdan çok çocuğuma vede kendime üzülüyorum çünkü olan bize oldu.o bayana msj atmak istiyorum bu bi çözüm değil ama inanın içim içimi yiyor dvmlı elim telefona gidiyor diyorum yaptığından utanmalı :çok üzgünüm: biliyorum çözüm değil yaparken utanmamış şimdimi utanacak ama inanın kendime hakim olamıyorum arayıp hereyi saymak geliyor.ne olursunuz bi akıl verin msj atıcm aklıma koydum ne yazayım bu kadına beynim durdu çalışmıyor
aldatılmanın nekadar acı birşey olduğunu anca yaşayan bilir,bunu yaşamayan insanlara okadar kolay gelirki bazı şeyleri yazmak.aldatılan bir kadın olarak seni anlıyorum.o insanın içinin yanması varya alah kimseye vermesin.sana tavsiyelerim kestirip atma eşini gerçekten seviyorsan buçok önemli onunda seni sevdiğinden eminsen simdi diyeceklerki seven erkek yapmaz öylebir yapıyorki arkadaşlar toplum öyle bir hale gelmişki kendi cinsimiz yapıyor lütfen sadece erkeklere atmayalım ben okadar kafayı bozdumki kendi durumumla buişin kitabını yazarım.eşinle konuşmalısın çok zor olacak ama akıllı olmalısın kızın söylediklerine inanma hiçbir bayan arkadaş evli bir erkeği gece aramaz ,erkek ismi koymuş aynı bendeki gibi yok kızarsın falan bunlar palavra,ki inanıyorum amacım seni üzmek değil ,buişdaha ciddi bence.konuşacaksın amacı neydi aşıkmı ,heyecanmı ,değişiklikmi yoksa kadınmı peşini bırakmadı mücadele etti nefsine yenildi ortamda müsaitti şartlar gereği oldu.bunları öğren ama çok kurnaz ol üzüldüğünü bunu hakketmediğini belli et onunda canını yakmak istediğini ona anlat .eşinin pişmanlığını karakterini sen bilirsin anlarsın zaten çokta yeni evlisiniz ben 14 yıldan sonra yaşıyorum 3 ay oldu kesinlikle evliliğimi bozmam iki paralık insanlar için.ailenin arkanda olması güzel o çok önemli bu erkekleri korkutuyor.ama işin peşini bırakma takipte ol kadınlar yakalarını bırakmıyor erkek bıraksabile.çünkü evli erkekle beraber olan kadının tek derdi kurnazca evliliği bozmak ve erkeği tamamiyle elde etmek malesef.eşinin tavırları çok önemli canım dedim ya sen onun sana olan sevgisini ve samimiyetini anlarsın.bunu sakın unutma herkes hata yapabilir bizde .yıkmak çok basit gençsin tabiki bir hayat kurarsın .ama hayat çok zor.hala içim acıyor benim eşim unutmam için kendini affetirmek için elinden geleni yapıyor unutucammı asla.ama normal hayatıma devam ediyorum hiçbirşey olmamış gibide davranmıyorum.bugün daha eşime dedim eşine aşık çok seven bir kadın olarak alah kimseye bu acıyı bu yangını yaşatmasın .ilk önce geleceğini eşini onunla paylaştıklarını artılarını eksilerini onunla yada onsuz bir hayatı düşün .alah kolaylık versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?