Bir iki kelime yazın ne olursunuz ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsuzzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslarinda dedigi gibi once sakin olmaya calis.sancili bir donemden geciyorsun.

bebeginide dusun.
herseyin bir caresi var derler.
sen ve bebegin allaha emanet olun.

öncelikle o kadınla yüzleşmen çok çok iyi olmuş.
senin adına çok sevindim. ama diyorum ki eğer o kadının kocanla duygusal bir bağı olsaydı kadın ne olursa olsun senin karşında çatır çatır konuşurdu.
demek ki yok, konuşmamış, aksine bişey olmadığını anlatmış, bunlarıda yaz bi kenara

Ailenin arkanda olması o kadar güzel bir şey ki.Şimdi hamilesin sonuçta içinde ikinizin ortak bir meyvesi var iice burnunu sürt ve bir şans daha ver.Ama tekrar yaparsa seni ebediyyen kaybedeceğini bilsin ailende arkanda bunu kocanın kafasına iice yerleştir

canim bazen bir erkegi elde etmek sadece guzellikle olmuyor. yani cok cirkin de olsa bazi kadinlarda seytan tuyu var. cilveli hareketler, masum, savunmasiz, erkek arkadasi tarafindan terkedilmis kiz ayaklari. kocanin da icinde olduktan sonra ortada her turlu malzeme var boyle bir ortam olusturmak icin.
benim avukat bir arkadasim daha staj yaparken bir avukat bayanin yaninda kadinin yedigi naneleri anlatmisti. Kadini bir gorseniz terminator gibi. Allah affetsin o kadar cirkin. ama Yunanistan a tatile gitmeler, sonunda adami karidan bosatti. kizin cirkin olmasi sana guven verir ama kiz asil o guvensizlikle karsisindaki birakmasin diye her istedigini yapar.

Canim esini surundur ama sunu da bilmelisin ki malesef bu ilk vukuati degil ve son da olmayacak.
ailesine de anlatin, rezil olsun biraz uckuru konusunda.

Esin o kadar emin ki senin O nu birakmayacagindan baksana tekrarlayip duruyor. Siki bir gozdagi ver. Iyice surunsun. Soyle gerekirse aylarca surundur ve gitme. bir daha yapamasin.

mutsuz nerelerdesin canım?

durumlarda bir değişiklik var mı?

allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun canım
bir yuva kolay kurulmaz yıkılırkende yer gök inler kimse istemez yuva yıkılsın eşler ayrılsın bebekler yetim kalsın hiçbir kadın bunlara layık değil
ne güzelki ailen sana destek yalnız değilsin çok şükür

Canım kadınla konuşma derdim ama konuşmuşsun.Şimdide kafandaki şüpeleri çözmen gerekiyor değilmi.
Eşinle çok eski arkadaş olduğunu söylemiş,ona eşine dair ince sorular sor.
Kaç kardeş olduklarını nerede doğup büyüdüğünü.Hangi okulları okuduğunu.Seninle tanışma hikayesini.
Demem oki nasılki o erkek arkadaşı ile ilgili bi konuda eşinle gece 1 de konuşuyosa gerçekten çok eski bi arkadaşlıksa.Saydığım bu soruların cvp larını bilmesi gerekir.Cevapları verebilirise eşine bu olay için inanabilirsin yok değilse ozaman başka şeyler düşünürüz çünkü eşinin ikinci vukuatı.
Hee bide sen kıskanç bi kadınmısınki yada çok anlayışsız,eişn buzamana kadar çok yakın bi arkadaşından sana ne bahsetmiş nede tanıştırabilmiş.
Kadın eğer arkadaş değilde eşinin sevgilisidiyse sen onla görüşmeden önce eişin zaten çoktan ona her ihtimale karşılık bi uyarı göndermiştir hazırlıklı ol diye.Çünkü bana kalırsa evli bir erkeğin karısını aldattığ kadının adamın evliliğinden haberinin olmaması mümkün değil.
Şimdi hemen hiç durma o kadını ara ve ben soruyorum sen cevaplıyosun diyerek başla konuşmana.Ve dediğim gibi doğruyu anlamana yarayacak şeyleri sormaya başla.inan bana eğer eşinle ilişki yaşamışsa hiç bir soruna cvp veremyecek.Çünkü aldatan insanlar onun kim olduğuyla ilgilenmezler sadece bedeniyle ilgilenirler.Hele senden hiç bahsetmemiştir kocan o kadına.Çünkü kadın seni dinlemekten nefret eder.
Sonuç olarak dilerim hakkından hayırlısı olur.
Annene geçmiş olsun bebeğine sağlıcaklar arkadaşım....

bence önce kendine gelip bebeğini düşün .senin bırakıp gidemiyeceğinden emin .ona iyi bir ders ver baktın yine aynı vur tekmeyi gitsin hayatını karartma bir başkası için

ah canım ya acaba o kız senin kocanın evli olduğunu biliyomuydu oda var
benim bir arkadaşım öle oldu biriyle çıkmaya başladı bekar olarak biliyodu o kişiyi üstelik o çocugun arkadaşlarıyla bile tanışmıştı ama kimse bu çocuk evli dememişti bi akşam arkadaşım bize geldi ama nasıl ağlıyodu anlatamam ben nasıl böle bi hataya düşerim diye o çocuğun evli olduğunu öğrenmiş o gün ve terketmiş ben nasıl evli bi adamla sevgili olabilirim diyip kendini yemişti o yüzden önce o kızın senin eşinin evli olup olmadığını öğrenip öle arayıp ona bagırıp çagırmalısın benim arkadaşımın o akşamki sözleri ve yaşadığı üzüntüyü anlatamam size

ayrıca son gelişmeler ne öğrenmek isterim bence eşinin burnunu iyice sürt ve tekrar şans ver bidaha deniceni sanmıyorum...

Son düzenleme:
erkeklerr böledir iştee..karısınıı beğenir,severr ,asık olurr,kandırır,nikahı basarr,sonra ne olurr büyü biterr..hemenn bi arayışş.evliyim ama vazgeçilmezimm diee gerine gerinee dolaşırlarr ortada.ama anlasılıncaa ortada kalcaanıı anlar ve salya sümükk ağlarlarr..karaktersizz kıs bunlarr..ama ayrılsanda, boşansandaa aldattığınıı kabul etmess..o sebeple şekercimm hiçç üzme kendinii inan kii tekk seninkii yapmıoo bunu genellemiim amaa çoğunlukk bölee..arkadaşlarımın da dediği gibii elinden gelenii ardına koymaa..yıkk dünyayıı tepesinee.hamileliğininde avantajlarınıı kullan meselaa..enn bulunmııcakk şeii aratt geceninn bi yarısıı canım istioo die..ohh olsnn..ama bebeğinii aldırmaa günahh çokk günahh...kendinle ilgilii herşeinn en iisinii yinee sen bilirsinn...yeterkii ii düşünn..bisi merakta bırakmaa...kaydirigubbakcemile5

canım benim inancıma göre, böyle erkeklerin pek azı adam olur, kocanda bu umudu görüyorsan için alıyorsa onu bi şans ver,ama öyle bi umut sana vermiyorsa ondan da tiksiniyorsan on tane çocuğun olsun isterse yol ver

Bütün mesajları okudum.Üzüldüm.
Kadınla görüşmekle iyi yapmışsın.En azından düşmanını tanıdın.Çirkin olması içini rahatlatmış.Çok tatlısın.:1hug:
Burda bir arkadaşın mesajında okumuştum Allahım ben çirkinim bana çirkin şansı ver diye dua ediyormuş.:Saruboceq:Çok hoşuma gitti.Ben de öyle yapıyorum artık.
Yani aslında genelde aradaki kdınlar genelde daha niteliksiz , daha eğitimsiz ve daha çirkin olurlar.Bu istatistik bilgidir.
İnşallah kocan hata yapmamıştır, inşallah sana ve bebeğine layık bir eş ve baba olur.
Yuva yıkılmasından yana değilim ama İKİ KADIN BİR ADAM AŞK ÇEKİLİR ARADAN diye düşnenlerdenim.
Biz kadınlar hatayı kendimiz de yapsak kocamız da yapsa hep dişi kuş olmak zorunda hissediyoruz kendimizi.Öğretilmiş çaresizliğimiz galiba bu bizim.Bir erkek aldatılsa acaba kuaföre gidip saçını başını taratıp diğer adamı görmeye gider mi. En iyi ihtimal çeker vurur di mi.Biz ne yardan geçebiliyoruz ne de yuvamızdan.

CANIM ya Allah ım sana sabır versin, insan kocasını sevse bile kabullenmek, vazgeçmemek çok zordur,çocuk olursa bende belki çocuk için şans diyorum ama yinede belki diyorum,ama çocuk olmazsa asla diyorum,insanın içinden asla çıkamaz böyle bir acı,asla güvenemek kadın, ama işte çocuk için her acıyı içine gömer anne dimi, ama yinede öyle kendini koruyan erkekler var ki,ben bu yüzden inanmak istemiyorum kandırılmış olmalarına,kendilerine karakterlerine güvenmiyorlarsa niye evlendiler, hadi evlendiler niye çocuk yaptılar diye düşünüyorum ve Allah kimseyi de benimkinide şaşırtmasın diyorumm

sakin ol dur bekle hayatta hiçbir şey sır kalıyor bebeğinde varmış hemen pest etme çoçuk için en azından kesin emin olunca yan yana görünce düşün ayrılmayı

arkadaş üzücü durum ama ne olur üzülme ben hamileyken çok ağladım çok yıprattım çoçuğum hasta oldu doğduğunda bir şey yoktu sonra 4 yıl sonra hasta olduğu çıktı doktor hamilelikte yaşananlar olabilir dedi adam için üzme değmiyor inan bebişin daha önemli

çok can sıkıcı bi durum..helede hamileyken böyle bi yanlışı yapması çok kötü..
ben kendi fikrimi söylicem belki tepki gösterende olur ama ben böyle bi eşi affetme derim..
gerçekten benim başımada gelce affetmem...
gece 1 de iyi niyetle bi arkadaş aranmaz..yalan söylediği zaten bariz ortada...
yinede karar senin tabi..
hakkında hayırlısı olsun..

mutsuzz çok merakta bıraktın bizi hayatım ya...

nerdesiiinnn?

canım benim yazını okudum inan içim acıdı sanki ben yasamısım gibi seni kötü yönlendirmek istemiyorum canım ama affetme bence benimde 10 aylık bi kızım var eşim bunu yapmıs olsaydı asla affetmezdim bir defa yapan her zaman yapacaktır.bebeğine gelince bu konuda seni etkilemek istemem canım allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…