Bir iki yalan bütün yaşamımı etkilidi

Cemre88

OĞLUM BENİM HERŞEYİM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
254
1
96
Diğer
eşimle birbirimizi çok severek evlendik ailelerimizin onayı olmadan. ama 5 6 ay içinde bir kaç ufak yalan söyledi.mesela çıkarken hiç yüz vermediğini söylediği kızla tlfda resimlerini gördüm,bi gün kahvedeyim dediğinde orda olmadığını öğrendim nerden geliyosun dediğimde cevap bile vermedi bunun gibi şeyler ve ben o zaman affettim ama şimdi anlıyorum ki affetmemişim onların hepsini içime kazımışım ve şimdi bana söylediği her sözü acaba yalanmı diye düşünüyorum SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Son düzenleyen: Moderatör:
ailelerin onayı olmadan evlenmeniz kötü olmuş. ben bu tür şeyleri kaldıramazdım affedemezdim herhaldeç telefondaki resimler de neyin nesi? ayrıca evli olmanız da sizi zora sokuyodur

ya öyle kötü bi resim değildi zaten birlikte çalışıyolardı yanyana çekilmiş bi fotoğrafdı

Son düzenleme:
bak bacıı şu anda eğer gene öyle yalan söylemediyse eskiyi boşver gülüm geçti gitti ama devam ederse o kötü işte sen ona dikkat et yeter......

evvala içinde bulunduğum bu karmaşık durumu eşimle paylaşır

sonra da doktora giderdim

geçmiş geçmişte kalmış, pek takmamak gerek :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…