• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ilişki en fazla kaç sene sonra resmiyete dökülmeli

nişanlılık öncesi flört dönemi en fazla ne kadar sürmeli

• 1 yıldan daha az

OY: 1 7,7%
  • 1-2 yıl

OY: 4 30,8%
  • 2-4 yıl

OY: 6 46,2%
  • 4-6 yıl sürebilir

OY: 2 15,4%
  • 6 yıldan daha fazla sürse de sorun olmaz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
bayanlar
sizce bir ilişki yani flört dönemi en fazla ne kadar sürmeli yani en fazla kaç sene sonra nişanlanılmalı.Ben 3 yıldan daha uzun olmaması kanaatindeyim.Uzun süren flört döneminin sonu ayrılık oluyor bence.PAYLAŞALIM:kkk:

bunla ilgili yorum yapmak zor her ilişki farklı oluyor. benim kuzenim 8 yıl çok yakışıklı biriyle çıktı ayrıldılar. sonra bir askerle tanıştı yakışıklı falan değildi hatta kendiside söylerdi mantık evliliği yapmıştı. üç ay için nişanlandı yedi ay sonra evlendi. evlendikten sonra bir ay sonra hamile kaldı şimdi iki buçuk yıllık evli. çok güzel bir çocukları var kuzenim eşine deli gibi aşık ve her kızın hayal ettiği her nekadar yakışıklı olmasa romantik ve mükemmel bir eş
benim düşüncem her ilişki farklı oluyor yorum yapmak biraz zor

bunla ilgili yorum yapmak zor her ilişki farklı oluyor. benim kuzenim 8 yıl çok yakışıklı biriyle çıktı ayrıldılar. sonra bir askerle tanıştı yakışıklı falan değildi hatta kendiside söylerdi mantık evliliği yapmıştı. üç ay için nişanlandı yedi ay sonra evlendi. evlendikten sonra bir ay sonra hamile kaldı şimdi iki buçuk yıllık evli. çok güzel bir çocukları var kuzenim eşine deli gibi aşık ve her kızın hayal ettiği her nekadar yakışıklı olmasa romantik ve mükemmel bir eş
benim düşüncem her ilişki farklı oluyor yorum yapmak biraz zor[/QUO
canım ama dediğim gibi olmuş uzun süren flört döneminin sonu ayrılık işte :47:

ama genelleme yapmak zor
birde aklıma geldi erkek arkadaşımın kankisi üniversitede 8 yıl bir kızla çıkmış oğlan askerdeyken kız aniden ayrıldı ve bir ay içinde jumbonun sahibinin oğluyla evlendi

bence de uzun süren ilişkiler çok yoruyor..
olmadık şeyleri problem yapmaya ve
artık sabır göstermemeye başlıyoruz..
ve en kötüsü de insanın içindeki bazı latifeler sönmeye
başlıyor..herşey zamanında ve kararında yaşanmalı kanaatindeyim..
üç yılı aşkın süredir bir beraberliğim var ve bunu birebir
hissederek yaşıyorum..
inşaallah daha fazla aşmadan da resmiyete dökeceğiz..
yoksa hiçbirşey yerinde istesen de duramıyor..
sevmek de tek başına yetmiyor..

bence de uzun süren ilişkiler çok yoruyor..
olmadık şeyleri problem yapmaya ve
artık sabır göstermemeye başlıyoruz..
ve en kötüsü de insanın içindeki bazı latifeler sönmeye
başlıyor..herşey zamanında ve kararında yaşanmalı kanaatindeyim..
üç yılı aşkın süredir bir beraberliğim var ve bunu birebir
hissederek yaşıyorum..
inşaallah daha fazla aşmadan da resmiyete dökeceğiz..
yoksa hiçbirşey yerinde istesen de duramıyor..
sevmek de tek başına yetmiyor..
evet canım bir de farklı şehirlerde olunca daha da kötüye gidiyor herşey :47:

ne kadar sacma, insanlar yaslari ufakken tanistiysa her seyi birakip okullarini bitirmeyip 3 sene doldu diye evlensin mi? ya da 3 sene oldu henuz sartlar uygun degil ayrilalim diyip ayrilsin mi? iki arkadasim sekiz yillik flortten sonra evlendi, kimi arkadasim var 1 yildan sonra ayrildi... her iliskiyi ayni kefeye koyamazsiniz ki? birbirinden sikilacak insan evlenince sikilmiyor mu sanki?
sizin mantiga gore 3 yil olduysa kacamasin diye koluna kelepce takmak anlamina geliyor evlilik.

ne kadar sacma, insanlar yaslari ufakken tanistiysa her seyi birakip okullarini bitirmeyip 3 sene doldu diye evlensin mi? ya da 3 sene oldu henuz sartlar uygun degil ayrilalim diyip ayrilsin mi? iki arkadasim sekiz yillik flortten sonra evlendi, kimi arkadasim var 1 yildan sonra ayrildi... her iliskiyi ayni kefeye koyamazsiniz ki? birbirinden sikilacak insan evlenince sikilmiyor mu sanki?
sizin mantiga gore 3 yil olduysa kacamasin diye koluna kelepce takmak anlamina geliyor evlilik.

Katılıyorum biz de erkek arkadaşımla 2,5 yıldır beraberiz ama daha üniversite son sınıftayız okulların bitmesi akerlik iş güç derken tam anlamıyla kendimizi toparlamamız hem maddi hem mannen daha 3 yılı bulur toplamda 5-6 senelkken anca evlenebiliriz napalım yani erkenden birbirimizi tanıdık diye ayrılalım mı şimdi hemen evlenemicez diye. :43:

Son düzenleme:
Bence max iki üç sene olmalı eşler evlenince birbirinden bıkmamalı. Uzun süre beraberlik olunca (5 - 8yıl) evlilikte heycan taze kalmaz.Uzun zamanda çok şey paylaşıp evlilkte monoton bi hayat olur diye düşünüyorum.En azından evliliğimin ilk 4 5 yılını dolu dolu ilk günkü aşkla yaşamak hala sevgili gibi olmak istiyorum.Sonra hayat arkadaşı gözüyle çoluk çocuk derken ömür boyu sürecek sevgi saygıyla güzel bi evlilik...umarım...

Son düzenleme:
Göreceli bir konu olmuş bence bu..
Tam 4,5 yıl sevgiliydik..
Sonra nişanlandık.
1 yıl da nişanlı kaldık..
Evliliğimiz 5,5 yıllık bir likteliğin sonucunda gerçekleşti
biraz kendi isteğimiz,biraz şartlar vs..
Şimdi ise 5 aylık evliyiz,çok şükür gayet de mutluyuz..
Kişilere ve yaşanılan ilişkinin niteliğine göre değişir sanırım bu..

Göreceli bir konu olmuş bence bu..
Tam 4,5 yıl sevgiliydik..
Sonra nişanlandık.
1 yıl da nişanlı kaldık..
Evliliğimiz 5,5 yıllık bir likteliğin sonucunda gerçekleşti
biraz kendi isteğimiz,biraz şartlar vs..
Şimdi ise 5 aylık evliyiz,çok şükür gayet de mutluyuz..
Kişilere ve yaşanılan ilişkinin niteliğine göre değişir sanırım bu..

Buna ben de katılıyorum kişilere göre değişir bence evlenmeden her şeyi tüketmemek lazım gibi geliyor bana ayrıca diğer bakış açısına göre de insanların evlilikten de 3-5 sene içinde sıkılmaları gerekiyor sevgiliyken nasıl sıkıyor deniyorsa. Tamamen şartlara ve kişilere bağlı göreceli bir durum bu . :6:

bence de şartlara göre değişir..
biz 5 yıldır çıkıyoruz,ama daha üniversitenin bitmesi, askerlik, iş bulma vb.. sebeplerden dolayı en az 5-6 yıl beklemek zorundayız
gönül ister ki sabah gözlerini açtığında başucunda sevdiğini göresin
ama bunun için uzun yıllar beklemek zorundayım diye de ayrılcak halim yok
ben memnunum hayatımdan, iyi ki erken tanımışım onu..

bence en güzeli bir yıl içerisinde, bişeyleri tüketmeden kaybetmeden olmalı. tabi biraz yaşada bağlı.

Biz de hayatımla 2,5 yıldır beraberiz gönül isterki 3. yılımızda evlenelim ama daha anca yeni mezun olucaz işe girip çalışmak biraz para biriktirmek de lazım mezun olur olmaz neyle evlenicez hem daha onun askerliği de var. :14:

Bende keske karsıma bu zamanlarda cıksaydı diyorum bazen gercekten bazı seyler lackalasıyor.
Ama yapacak birsey yok 2006 baslangıcımız 2013 hatta 2014 ' ü bulacak evlenmemiz.
Suan evlen deseler gene evlenmezdim cünkü yasım daha kücük kendimi evlilik icin hazır hissetmiyorum.
Babamda 30'a kadar yolu var deyince ee bekliyoruz bakalım.
İnsallah allah nasip olursa bir gün bizde evlenecegiz.:69:

Back
X