Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunla ilgili yorum yapmak zor her ilişki farklı oluyor. benim kuzenim 8 yıl çok yakışıklı biriyle çıktı ayrıldılar. sonra bir askerle tanıştı yakışıklı falan değildi hatta kendiside söylerdi mantık evliliği yapmıştı. üç ay için nişanlandı yedi ay sonra evlendi. evlendikten sonra bir ay sonra hamile kaldı şimdi iki buçuk yıllık evli. çok güzel bir çocukları var kuzenim eşine deli gibi aşık ve her kızın hayal ettiği her nekadar yakışıklı olmasa romantik ve mükemmel bir eş
benim düşüncem her ilişki farklı oluyor yorum yapmak biraz zor[/QUO
canım ama dediğim gibi olmuş uzun süren flört döneminin sonu ayrılık işte![]()
evet canım bir de farklı şehirlerde olunca daha da kötüye gidiyor herşeybence de uzun süren ilişkiler çok yoruyor..
olmadık şeyleri problem yapmaya ve
artık sabır göstermemeye başlıyoruz..
ve en kötüsü de insanın içindeki bazı latifeler sönmeye
başlıyor..herşey zamanında ve kararında yaşanmalı kanaatindeyim..
üç yılı aşkın süredir bir beraberliğim var ve bunu birebir
hissederek yaşıyorum..
inşaallah daha fazla aşmadan da resmiyete dökeceğiz..
yoksa hiçbirşey yerinde istesen de duramıyor..
sevmek de tek başına yetmiyor..
ne kadar sacma, insanlar yaslari ufakken tanistiysa her seyi birakip okullarini bitirmeyip 3 sene doldu diye evlensin mi? ya da 3 sene oldu henuz sartlar uygun degil ayrilalim diyip ayrilsin mi? iki arkadasim sekiz yillik flortten sonra evlendi, kimi arkadasim var 1 yildan sonra ayrildi... her iliskiyi ayni kefeye koyamazsiniz ki? birbirinden sikilacak insan evlenince sikilmiyor mu sanki?
sizin mantiga gore 3 yil olduysa kacamasin diye koluna kelepce takmak anlamina geliyor evlilik.
Göreceli bir konu olmuş bence bu..
Tam 4,5 yıl sevgiliydik..
Sonra nişanlandık.
1 yıl da nişanlı kaldık..
Evliliğimiz 5,5 yıllık bir likteliğin sonucunda gerçekleşti
biraz kendi isteğimiz,biraz şartlar vs..
Şimdi ise 5 aylık evliyiz,çok şükür gayet de mutluyuz..
Kişilere ve yaşanılan ilişkinin niteliğine göre değişir sanırım bu..