E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
valla gökçecim okudum ama pek bişey anlamadımm.. bi kaç kez daha okuyum en iyisi....
ben açıklayacamm canım sana :roflol:
ilişkiye girdin bittin uzandın :roflol: ne kadar süre o haz mutluluk o surattaki tebessümden bahsedio sanırım ne kadar sürüo dio :roflol::dance:
:roflol: mersi tatlım açıkladığın için... güzdüz öpüşüyorum işte sonra akşama kadar suratımda aptal bi gülümseme :roflol: şaka bi yana bu soruna ayrıntılı cevap veremicem gökçee
ilişkiye girdin bittin uzandın ne kadar süre o haz mutluluk o surattaki tebessümden bahsedio sanırım ne kadar sürüo dio
:roflol: mersi tatlım açıkladığın için... güzdüz öpüşüyorum işte sonra akşama kadar suratımda aptal bi gülümseme şaka bi yana bu soruna ayrıntılı cevap veremicem gökçee
öpüşünce bile böle oluyosak ohooooojeyyar
artık diğer türlü olunca günlerce suratta bi gülümseme:roflol::roflol:
ilişkiye girdin bittin uzandın :roflol: ne kadar süre o haz mutluluk o surattaki tebessümden bahsedio sanırım ne kadar sürüo dio :roflol::dance:
sende çok şekersin gökçe..Şeniz ama sende hep bizden cevap bekliyosun hep biz hep biz olmazkı sendende duyalım dimi arkadaşlar.........jeyyarjeyyar
ben bılmem beyim bilirtatlicadiarzu
heryerde cevaplarına hastayım:roflol::roflol::roflol: bi daha ki sefere saat tutak bari towbe towbecoksekeriremsulaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
tesekkur ederım leylegımmmmŞeniz
ben bu gece tutayım barı sızın ıcınnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?