aşk ve güven eş zamanlı gelişen duygulardır
güvenmediğiniz her ne olduğunu bilmediğiniz birine aşık olurmusunuz
güven yoksa aşk yoktur
güveniyorsanız aşık olursunuz.
güven tabikide tek ggeçerimmmm güven yoksa bile insan aşkından kendini kandırıyooo güveni sonsuzmuş gibi hissediyoo bn kendimi kandıyorumö şahsen öyle yapıp
Tabikide güven daha önemli.Zaten güvenmediğimiz biriyle aşk yaşasak ne olur? Kafamızda şüpheler kaygılar... mutlu olamayız ki.... bu durumda aşk da tükenir zaten
Bir ilşkide tabi önce aşk gelir. Önce aşık olursun ilişki başlar ve güvenle devam eder. Artık ilişki devam ederken zamanla güvenmi zarar görür yoksa aşkmı onuda zaman gösterir.
bence güven gelir,aşk zamanla alışkanlık halini alıyo erkekler çok kurnaz yaratıklardır.nerde nasıl davranacaklarını,iyi bilirler o yüzden erkeklere güven olmazzzzzzzz!!!
Peki ne kadar sürüyor bu halimiz?? 3 ay, 6 ay, hadi cok cok sansliysaniz 1 sene...ondan sonra ne geliyor...Sevgi....sevgi nedir....güvenmektir...güven vermektir...dostluktur...paylasmaktir...beraber kurulan sofradir...kendini emniyette hissetmektir sevgi...:asigim:
Ask ne kadar egoist bir duyguysa sevgide o kadar fedakar bir duygudur...
aşk mı güven mi
aynı katagoride değerlendirilecek
veya acaba hangisi gibi tercihe tabi tutulacak duygular değil bana göre
güvenmediğimiz insana aşık olmayız da denemez
aşk seçici değildir çünkü
dünyanın en yalancı, en kalleş insanına da aşık olabiliriz
olamayız mı
oluruz...
aşk başka bi şey.onun karşısına ne çıkartırsan çıkart.
seçilen aşk olur...
aşk ve sevgi olmadan ,sırf birine güven duyuyorsun diye beraber olamazsın ki... güven bir ilişkinin en büyük temel taşı, ama o ilişkide duygular olmayınca ,ne yapayım o güveni...
ikiside birbirini tamamlayan unsurlar.
ilk önce aşık olursun sonra güvenirsin.eğer karşı taraftan o güveni alamazsan zaten ipler kopar bir yerde.benneyaptımki
Aşk belki başlangıç için önemli bir unsur ama güzev esastır bana göre.
Güvenmediğim kişiye başta aşık olsam bile, zaten uzun sürmez.
Paranoyalar içinde aşk yaşanmaz, yaşansada tadı olmaz bana göre.