Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi yine ortalıkta ben dışa değil iç güzelliğine bakarım, mert olsun erkek olsun bana sahip çıksın adam gibi adam olsunlar uçuşacak
Ama İzdivaç programlarında da gördüğümüz gibi beyfendi görünümlü pek yakışıklı olmayan tiplere gelen cevap hep aynı:
Elektrik alamadım..
Çok samimi yazacağım o yüzden.. dış görünüm önemli çok mu hayır az mı ona da hayır...Paketini beğenmediğimiz kutunun içine bakma ihtiyacı hissetmiyoruz..
Yani Brad, David olmasına gerek yok çekici bir kaç parça bulmak gerekiyor.. Bazen sıcacık bir gülüş, bazen masum bakışlar olur o parça..
Eğer seni etkileyen küçük bir parça varsa dış görünüşünde yeter ciddiyetiyle, içinin güzelliğiyle o erkek bir kadının herşeyi olabilir..
önce cok samimi arkadas oldugumuz ıcın hıc sevgılı gözuyle bakmamıstım önce benı içindekı o erkeksi tavrı cektı sonra cıkmaya baslayınca gözleri dişleri dudakları :) sonrada yanı sımdı evlendık kıskanclık krizi giriyor bazen bu adam bukdr yakısıklıydıda ben mi görmemişim. ama dış görunumde önemlı bakımlı olması falan pasaklı olmasını hıcistemem.. dişlerine ellerıne bakmalı bence. pöfür pöfür sıgara kokmamalı.![]()