Bir ilişkide erkeğin dış görünüşü ne kadar önemli, kızlar cvp lütfen!!!

candy88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
70
0
36
İçel Mersin
Kızlar ciddi bir ilişki peşindeyseniz, aradığınız doğru erkekte dış görünüş sizin için ne kadar önem taşıyor, fikirlerinizi bekliyorum...

Benim sevdiğim, benim gözüme güzeldir. Diğer insanların beğenip beğenmemesi mühim değil. Beni sevsin, hoş tutsun, ben onu seveyim, mutlu olduktan sonra ben ona güzel, o bana..

Benim sevdiğim, benim gözüme güzeldir. Diğer insanların beğenip beğenmemesi mühim değil. Beni sevsin, hoş tutsun, ben onu seveyim, mutlu olduktan sonra ben ona güzel, o bana..

Şimdi yine ortalıkta ben dışa değil iç güzelliğine bakarım, mert olsun erkek olsun bana sahip çıksın adam gibi adam olsunlar uçuşacak
Ama İzdivaç programlarında da gördüğümüz gibi beyfendi görünümlü pek yakışıklı olmayan tiplere gelen cevap hep aynı:
Elektrik alamadım..:ssz:

Çok samimi yazacağım o yüzden.. dış görünüm önemli çok mu hayır az mı ona da hayır...Paketini beğenmediğimiz kutunun içine bakma ihtiyacı hissetmiyoruz..
Yani Brad, David olmasına gerek yok çekici bir kaç parça bulmak gerekiyor.. Bazen sıcacık bir gülüş, bazen masum bakışlar olur o parça..
Eğer seni etkileyen küçük bir parça varsa dış görünüşünde yeter ciddiyetiyle, içinin güzelliğiyle o erkek bir kadının herşeyi olabilir:42:..

Konuşurken dış değil iç güzellik diyorlar ama hiç beraber olamıyorlar ilişkiden eser yok :)eğer sen erkeğinin dış görünüşünden rahatsız değilsen sorun yok ,başkalarını takma :)

Önce beğenirsin sonra seversin. ;) O yüzden dış görünüş çok önemli.

dış güzellik önemli değil diyen yalan söyler ama şuda var Allahın yazdığı kişi karşına çıkınca illaki beğeniyorsun gözüne güzel gözüküyor. ben 27 yaşında tanıştım nişanlımla ilk karşılaştığım anı dün gibi hatırlıyorum yakışıklımı değilmi hiç dikkat etmedim ama onda farklı birşeyler olduğunu hissetmiştim.

benim için dış görünüş çok önemli!! yanıma yakışmalı ......dışı güzel olmayanın içini tanımaya uğraşmam ....sonuçta birini önce görüp beğeniyoruz sonra yakınlaşıyoruz :34:

ilk görüşte insan karşısındaki kişinin tipine bakar ister istemez. bu karşı cins için geçerli değil sadece. ama önemli bir faktör değil. örneğin; behlül çok yakışıklı ama dizi boyunca hiç kitap okumadı yada tiyatroya gitmedi yada geleceği için bir yatırımda bulunmadı. serseri gibi gezdi tozdu. bu yüzden benim gözümde behlül çok yakışıklı olsa bile gözümde değeri yok. önemli olan kafaların uyumu yani gerisini boşveeeeeeeeeer :1:

Şimdi yine ortalıkta ben dışa değil iç güzelliğine bakarım, mert olsun erkek olsun bana sahip çıksın adam gibi adam olsunlar uçuşacak
Ama İzdivaç programlarında da gördüğümüz gibi beyfendi görünümlü pek yakışıklı olmayan tiplere gelen cevap hep aynı:
Elektrik alamadım..:ssz:

Çok samimi yazacağım o yüzden.. dış görünüm önemli çok mu hayır az mı ona da hayır...Paketini beğenmediğimiz kutunun içine bakma ihtiyacı hissetmiyoruz..
Yani Brad, David olmasına gerek yok çekici bir kaç parça bulmak gerekiyor.. Bazen sıcacık bir gülüş, bazen masum bakışlar olur o parça..
Eğer seni etkileyen küçük bir parça varsa dış görünüşünde yeter ciddiyetiyle, içinin güzelliğiyle o erkek bir kadının herşeyi olabilir:42:..

doğru söylüyosun canım, sen de haklısın :) paketi beğendik de baktık içine :1:

Benden hoşlanan biri var.. Şu ana kadar yanlış bir davranışına pek rastlamadım.. Aslında konuşması, ilgisi hoşuma gidiyor ama dış görünüşünü tam olarak beğenmiyorum.. İlerde sorun olur mu bilmiyorum.. Ben beğenilen biriyim, çevremin ve ailemin düşünceleri de önemli, ya onlar yakıştırmazsa, bu mu falan derlerse; hem kendim için hem o kişi için üzülürüm.. Kendim kabullensem, diğer kişileri belki bir şekilde susturacağım.. İç güzellik öncelikli benim için ama dışını da beğenmek lazım diye düşünüyorum.. Yoksa aradığım, herkesin hayran olacağı süper yakışıklı biri değil.. Güzel olmasaydım belki o da beni beğenmeyecekti, bu kadar ilgi göstermeyecekti.. Kararsızım anlayacağınız... :44:
Fikirlerinizi bekliyorum, böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ilişkisi olanlar, evliler; hepiniz çok beğenerek mi ilişkiye başladınız?? Ya da yalnız olanlar dış görünüş olmazsa olmaz kriteriniz mi?

önce cok samimi arkadas oldugumuz ıcın hıc sevgılı gözuyle bakmamıstım önce benı içindekı o erkeksi tavrı cektı sonra cıkmaya baslayınca gözleri dişleri dudakları :) sonrada yanı sımdı evlendık kıskanclık krizi giriyor bazen bu adam bukdr yakısıklıydıda ben mi görmemişim. ama dış görunumde önemlı bakımlı olması falan pasaklı olmasını hıcistemem.. dişlerine ellerıne bakmalı bence. pöfür pöfür sıgara kokmamalı. :D

ya bi erkeği sevince zaten notre damın kamburu bile olsa bizim gözler kalp kalp oluyor :D sevme aşamasında önemli ama dış görünüş :D

önce cok samimi arkadas oldugumuz ıcın hıc sevgılı gözuyle bakmamıstım önce benı içindekı o erkeksi tavrı cektı sonra cıkmaya baslayınca gözleri dişleri dudakları :) sonrada yanı sımdı evlendık kıskanclık krizi giriyor bazen bu adam bukdr yakısıklıydıda ben mi görmemişim. ama dış görunumde önemlı bakımlı olması falan pasaklı olmasını hıcistemem.. dişlerine ellerıne bakmalı bence. pöfür pöfür sıgara kokmamalı. :D

aynen hulyanın dedıgı gıbı bende de :9: ılk basta hıc dıkkatımı cekmedı sonra arkadaslıgıyla guvenılırlıgıyle samımıyetıyle benı cezbettı. sımdı sozlu sayılırız mayısta sozumuz var. gıttıkce daha yakısıklı gorunuyor gozume. leyla mecnun gıbı. sevdıgın zaman bırını gozune de gusel gorunmeye baslıyor. gerısı hıkaye. bırının guzellıgıne 3 gun bakarsın. 4. gun dıkkatını bıle cekmez artık. ama sevgı kalptendır ıstesen de cırkın goremezsın. ayrıca bunun yaslılıgı da var herkes genc kalmıyor. o zaman senı beenmıorum gıt mı dıcen ??

benim için dış güzellik önemli..güzellik göreceli bi kavram yani herkesin zevki apayrı..
benim beğendiğimi başkası beğenmez,başkasının beğendiği bana güzel gelmez v.s..
ben eşime ilk görüşte aşık olmuştum,çarpıldım resmen...ve karşılıklıydı tüm hislerimiz..onunla evleneceğimi daha ilk 10 dk da yanımdaki ev arkadaşıma söylemiştim benle günlerce dalga geçmişti:))))) hala lafını yaparız güleriz...yani bunları söylüyorum çünkü güzellik hislerimizide etkiliyor,bazı şeyleri içimize doğuruyor..ben kesinlikle buna bir örneğim:)
dış güzellik önemli değil diyenler bana pek doğrucu gelmiyor..

ben hoslandıysam baskasının ne dusundugu beni ilgilendirmez bazen cok hos bir adama asık olabilirim bazende cirkin denebilcek birine o aldıgım elektirige bakar

bir ilişkide ilk gördüğünde begeniyorsan yada begeneceğin bir takım özellikleri varsa. ( dış görünüş olarak ) buna elektirik deniyo galiba :)) o elektiriği alırsan 2. görüşünde başka özelliklerini iç dünyasını tanımaya baslarsın. yoksa 2 adıma gecemessin. çünki içinden gelmez.

canım bak ben açık açık düşüncelerimi yazayım, dış görünüş ilk anlamda tabi ki önemli en azından bir yanını beğenmelisin...kendimden örnek vereyim erkek arkadaşım bana teklif ettiğinde ilk görüşte aşkta yoktu ,aşırı bir hoşlanmada yoktu...sadece sempatik,tatlı buluyordum,giyimi kuşamı hoşuma gidiyordu ..yani en azından onda dikkatimi ilgimi çeken şeyler vardı ,böyle olunca içinide tanımaya karar verdim ve şimdi 3. yılımıza bitirip 4e giriyoruz ilişkimizde ve şuan çook seviyorum.demek istediğim dış görüntü olarak hiç bir yanı sana çekici hoş gelmezse onu tanıma isteği duymazsın zaten ve içini öğrenemezsin,ama en azından bir giyiniş tarzı bakışı,gözleri hoşuna gider gibi olursa tanıyıp iç güzelliği ile birlikte aşık olabilirsin,ama hiç kimsede ben bu çocuğun tipini hiç beğenmedim ama dur bir içi nasıl bakayım demez:34:

Back
X