arkadaşlar konu dine getirilirse önce uyarı sonra kapama. lütfen bu kurallara göre yorum yapalım
kısıtlama derken.Ben de dışarıya görünümde neşeliyim ama
hatta bazen hakikaten neşeliyim.
Ama her an benim neşemin içine edebiliyor.
Beni çok kısıtlıyor, şu anlamda sürekli beni gözlemliyor,eleştiriyor
Hakaret yazmak istemiyorum ama kendisi çok tiksinç bir insandır.
Recep ivedik gibidir(sık sık kafamı döndürüyorum,öğürme geliyor uyarmalarımı da kabul etmez)
Çok sinirlidir aniden bağırıabilir.
dışarıda daha düzgündür
Hiç kimse boşanırken benim gibi dört bir yanından halatlarla bağlı gibi hissetmedi mi yani?
En bahtsız ben miyim?
arkadaşlar konu dine getirilirse önce uyarı sonra kapama. lütfen bu kurallara göre yorum yapalım
Bdv bölüm kuralları ki bu her bölüm için geçerli( siyaset bölümü hariç. ondada haber niteliği taşımalı,link verilmeli)Dini bir soru sormak yasak mı?
konuyu silmek yasak. konu sırf dini bir sorun için açılıyorsa direktt kapanıır. ki öyle değil. ama konuda bir cümle geçmişse kapanmazx. ama konunun dini yorumlara gitmemesi içinde gerekli uyarıyı yaparım. giderse kapanır..Arkadas o zaman boyle bir konu acmayacakti konuyu silin o zaman. Cunku o anlamda bir destek almak istedigini soylemis. Ayrica bunu konusamiyor olmakta gercekten sacma.
Ben de dışarıya görünümde neşeliyim ama
hatta bazen hakikaten neşeliyim.
Ama her an benim neşemin içine edebiliyor.
Beni çok kısıtlıyor, şu anlamda sürekli beni gözlemliyor,eleştiriyor
Hakaret yazmak istemiyorum ama kendisi çok tiksinç bir insandır.
Recep ivedik gibidir(sık sık kafamı döndürüyorum,öğürme geliyor uyarmalarımı da kabul etmez)
Çok sinirlidir aniden bağırıabilir.
dışarıda daha düzgündür
konuyu silmek yasak. konu sırf dini bir sorun için açılıyorsa direktt kapanıır. ki öyle değil. ama konuda bir cümle geçmişse kapanmazx. ama konunun dini yorumlara gitmemesi içinde gerekli uyarıyı yaparım. giderse kapanır..
arkadaşım kurallar böyle. kim korkuyor ayrıca.Dinden bu kadar korkmayin. Konusarak sorun olmaz aksine kisiyi mutlu edecek yorumlara ve sonuclara ancak bu sekilde ulasilabilir. Tavsiyem her sekilde her ortamda konusulmasi ve benide kimse bu konuda engelleyemez, kusura bakmayin. Bildigimi soylemekten cekinmem. Ben soyleyecegimi soyledim selametle.
Dinden bu kadar korkmayin. Konusarak sorun olmaz aksine kisiyi mutlu edecek yorumlara ve sonuclara ancak bu sekilde ulasilabilir. Tavsiyem her sekilde her ortamda konusulmasi ve benide kimse bu konuda engelleyemez, kusura bakmayin. Bildigimi soylemekten cekinmem. Ben soyleyecegimi soyledim selametle.
Siz duymak istediginiz seyleri kendiniz soyluyorsunuz zaten.bizlere acik kapi birakmiyorsunuz.bosanamam.mutsuzum.kocam recep ivedik gibi,tiksindiriciii...belki bunlar sizin gozunuzde boyledir.es olarak.ama birde annesinin kardesinin bakis acisindan degerlendirsek esinizi,dunyalara degerdir.Sizin adınıza sevindim.
Ama benim tek sebebim çocuk değil.
Ailem kabul etmiyor.
İş ve ticari anlamda eşimle ilişkileri bozulacak, düşmanlık olacak diye
Ailen kabul etmesin nedir bu yaniSizin adınıza sevindim.
Ama benim tek sebebim çocuk değil.
Ailem kabul etmiyor.
İş ve ticari anlamda eşimle ilişkileri bozulacak, düşmanlık olacak diye
Çok zor bir durum. Ya bu süreçte sen çok yıpranırsan, psikolojin iyice bozulursa ne olacak? Tamam, çocuğa hiç bişey yansıtmadın; sizi iyi bildi, çok huzurlu bir şekilde büyüdü. 20 yıl sonrada yuvadan uçtu gitti diyelim. Ya geriye senden bişey kalmadığını farkedersen ?fiziksel Şiddet aldatma yok,
psikolojik şiddet var. bu baskıyı sadece ben hissediyormuşum gibi algılatmaya çalışıyor.bu da beni delirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?